שש"מ

SimsY

New member
עברי או לא עברי?

אתמול כששוחחתי עם חבר ב-Myspace.com שמתי לב שלאחד החברים שלו קוראים "עברי לידר" הייתי בטוח שזה סתם כינוי אבל מבדיקה בכרטיס זה נראה כאילו זה כן אבל עדיין אני ממש בספק כאילו מאיפה יהיה לו זמן להתעסק עם אתר כזה כמו myspace הוא בן אדם עסוק, למרות שאני הכי רוצה בעולם שזה יהיה עברי סוף סוף פעם אחת בהיסטוריה תהיה לי הזדמנות לדבר איתו כי אחרי הופעות אף פעם לא יוצא לי בגלל כל הדחיפות והכל - למרות שאני לא חי באשליות שאולי זה לא. הביטו וחוו דיעה: עברי או לא עברי? http://www.myspace.com/ivrilider

צופי17

New member
שאלונת

ההופעה של עיברי בימית 2000 ... מתי היא? שעה ?יום ? ואיפה אפשר להשיג כרטיסים..? תודה לעונים

אמממ..אני אגיד לך מה אני חושבת

יכול להיות שאני טועה, ובאמת אין לי מושג, אבל לא נראה לי זה עברי. לא יודעת למה, זה פשוט לא מתאים לו.... אבל יכול להיות שאתה צודק וזה אכן הוא...

ימית 2000

אז קודם כל שתדעי עברי בלי י
עברי מארח את מירי מסיקה בהופעה מיוחדת 13.6.2006 יום שלישי 13:00 מחיר כרטיס 70 ש"ח טלפון להזמנת כרטיסים ופרטים: ליאורה 09-8852761 0546970588 תהילה 03-735446 0546970588

../images/Emo26.gif

בשביל זה יש את לוח האירועים בפורום
, אבל ההופעה של עברי בימית 2000 היא מחר, וההופעות מתחילות החל משעה 13:00. כרטיסים ניתן לרכוש אצל תהילה: 0542233678 או אצל ליאורה: 0546970588, ומחיר כרטיס הוא 70 ש"ח, אם אני לא טועה [הכניסה בהצגת תעודת זהות בלבד].

SimsY

New member
זהו שאין לי כל כך דיעה אני די מבולב

בגלל זה אני פותח את זה איתכם - מעניין לדעת. מצד אחד אפשר לראות את כל ה-DJ האלה שנמצאים ברשימת החברים שלו וכולם פונים אליו כאל עברי לידר והכל מצד שני נראה לכם שלעברי לידר יש זמן להתעסק בהכרויות של חברים באינטרנט ?

orpaz445

New member
זהה עברייי

עובדה מצולם מישהו שם שאין לי מושג מיז ה סתם יש מצב שזה הוא אולי תתכתב איתו

orpaz445

New member
אולי תתכתב איתו

לא ביציאה של "אני מעריץץ שלךךךך תענה לי מהרר" תכתוב לא מה נשמע וזה

כמו שאורפז אומרת..

יכול להיות שזה באמת לא הוא, בד"כ למפורסמים אין זמן לאינטרנט וכאלה אם היה להם הרבה זמן הם היו מגביים הרבה ברישמי שלהם ומגיבים לכל ההודעות הפרטיות, וזה לא ככה..

SimsY

New member
../images/Emo51.gif אני אעדכן אתכם

נראה אם זה העברי שלנו או סתם חנטריש :)

SimsY

New member
כן טוב

אבל עברי הצטלם עם הרבה אנשים שאוהבים אותו יכול להיות שזה מישהו מהם (כולם חוץ ממני
(((()

../images/Emo8.gif יש לי רעיון ^^

אומ לדעתי זה לא עברי לידר.. אבל לכי תדעי ^^... אולי תנסי לשלוח לו הודעה.. מקסימום יצא לך חבר חדש^^ זה גם טוב ^^

למעלה