שש"מ

../images/Emo35.gif שש"מ ../images/Emo35.gif

המנהלת המושלמת שלכם, שהיא 'האגוש' מן הסתם, שרופה וכאובה
, ולכן אתם מתבקשים לעשות לה [ולי!! גם לי!!] חיים קלים, ולשרשר את כל השאלות שיש לכם - לכאן. לתשומת ליבכם, לפני שתשאלו שאלות על ההופעות הקרובות, עיינו בלוח האירועים.
יום טוב וקריר
.

booba 1

New member
../images/Emo207.gif שתי שאלות ../images/Emo9.gif

שלום [: יש הופעה של עברי בשפיים וממש ממש באלי ללכת השאלה היא אם יש הגבלת גילים?..חיפשתי בלוח הופעות לא רשום הגבלת גילים ועוד שאלה אם זה הופעה מלאה או הופעה של 10 שירים ... תודה מראש

ברוש15

New member
../images/Emo26.gif

בעיקרון לכל יום סטודנט כמעט יש הגבלת גיל של 17 ומעלה.. אבל אני למשל כן נכנסתי לת"א למרות ההגבלה.. ככה שתלוי במקום ועד כמה הוא מקפיד אבל השאלה אם את רוצה לקחת סיכון.. ההופעה היא משו כמו שעה וחצי..

ממ שאלה ../images/Emo35.gif

ראיתי פה כמה פעמים ששאלו איך אפשר ליצור קשר עם עברי ורשמתם בתגובה מייל.. אז.. הוא באמת עונה למיילים? ו..איך אפשר להפגש עם עברי לפני/אחרי הופעה?

ברוש15

New member
../images/Emo26.gif

כרגע עברי לא בדיוק עונה למיילים.. הוא היה עונה אבל כרגע אין לו כל כך זמן או משו והוא לא עונה
בקשר ללראות אותו זה כבר יותר בעייתי כי נגמר סיבוב החורף אבל אם את הולכת להופעת ה100 או הופעה באולם או אפילו קיץ אבל לא בפסטיבל או משו את יכולה לגשת בסוף ההופעה לרוני המנהלת האישית שלו ולבקש או פשוט לחכות ותראי שהרבה עומדים שם..

או קה תודה ../images/Emo13.gif

אבל ל100 אני לא אגיע אז כנראה הפסדתי את ההזדמנות בהופעת חורף היחידה שהייתי בה..

MamoOoshA

New member
כמה עולה כרטיס להופעה בסוזן דלל?

בלי מבצעים ועם מבצעים.. זה די דחוף, תודה למגיבים הזריזים

SRonush

New member
אממ, דרך ישראכארט,

יש הנחה, כך שההופעה עולה 60 ש"ח בתוספת מספר כוכבים..

למעלה