שש"מ

nahumiY

New member
שאלה-

הופעות הפסנתר הולכות להיות רק בזאפה, או שעברי מתכוון לצאת עם המופע מחוץ לת"א? (לא מצאתי שרשור שאלות אז פתחתי בחלון הודעה חדש)

עצובלי2

New member
זיהוי שיר מהכתבה אתמול ב-Y10.....

אז ככה, הייתה כתבה על ההופעה האחרונה של עברי לידר עם נינט. הם שרו שם שיר משו על דירה בלי רהיטים, ואז היה איזה מילה "הבנים" או משו כזה לא זוכר בדיוק, מה שם השיר מישו יודע? מחכה לתשובה... תודה לעונים.

pippin66

New member
נצל"ש שאלה

היי הייתי בהופעה בהאנגר והיא באמת היתה די סוף הדרך :) נהנתי מאוד מאוד אני רואה שחלק הקליטו את ההופעה מגלגלצ אז תהיתי אם למישהו יש לינק להורדה של ההופעה מחפש בנרות כבר כמה ימים מת לשמוע שוב את לאונרדו עם מטרופולין ולבד עם נינט ועוד ועוד ועוד :) תודה מראש :) אני זמין גם במסרים פה אז אם מישה יודע או שמע משהו אודה לו מאוד!!!!!

שאלה?

המופע בזאפה זה מופע רגיל שלו או שהכל המופע הוא על הפסנתר? לפחות כככה אמרו לי....

נושבו

New member
שאלה לגבי ההופעה בניצנים...

מישהו יודע באיזה תאריך עברי ומופיע בניצנים? ואיזה עוד מופיעים באותו יום?

danielgn3

New member
אממ אוקי, יש לי משהו לשאול ולהגיד

אני כבר הרבה זמן נכנסת לפורום רק בשביל להתעדכן אבל החלטתי שדי, ושהגיע הזמן לחשוף את עצמי! למרות שכבר אמרתי, אני דניאל, בת 14 [באוגוסט, אבל נו...] ממזכרת בתיה [מקום דחוי ליד רחובות] עכשיו ככה, יש לי כמה שאלות, אני לא ממש מכירה את מה שהולך בפורומים של תפוז, אז הבנתי שאלו בכחולים זה המנהלים, אבל מהזה האדומים?D: [כן, אני יודעת שאני יוצאת מפגרת אבל אני רוצה לדעת] אממ כרגע ראיתי את המפגש פורום שהיה עם עברי, נכון שאני קצת בדילי, אבל כולי קנאה, כי הייתי עושה הכל בשביל זמן עם עברי [שמעו, כן פגשתי אותו, אבל זה לא אותו דבר, כי ממש התביישתי וגם זה היה לכמה דק'] ונשמע שהיה לכם מדהים. עשיתם לי חשק להכיר אתכםP: אז אני אשמח [: זהו, זה כל מה שרציתי להגיד

עינוווב

New member
ברוכה הבאה דבר ראשון../images/Emo9.gif

הכחולים, כמו שהבנת כבר זה המנהלים. האדומות, אלה ים (אחת שתדבר הרבה) ובר (ברוש15) והם פעילות הרבה, משקיעות ומפעילות את הפורום

למעלה