שרשור שאלות

אני

זאת תוכנית מעולה,אבל לבנתיים ראיתי רק את הפרק הראשון,אני אוריד את הפרק השני שיהיה לי פחות עומס,אחלה תוכנית.

זאת סידרה שיכולים שם

לחרטט אותך חופשי ואין לך מושג אם יש שם איזשהו בסיס הגיוני או שהכל לגמרי דמיוני. בכל מקרה זה נראה מאוד מופרז הקטע של המתמטיקה.

ועוד משהו ../images/Emo58.gif לפרק 2

קח לדוגמה את העובדה שהוא חזה בדיוק את מיקום השוד והתאריך, למרות שהנוסחה שלו היתה טעות ולא רלונטית כי בתחילת הפרק הם לא ידעו שכל שוד מתבצע על סמך המידע שהם השיגו מהשוד הקודם. אז איך הוא יכול היה לחזות? אין בזה טיפת הגיון. זה כבר מעבר ליכולת לחזות באמצעות מתמטיקה, הוא חזה את זה בהסתמך על כיוון בכלל לא נכון.

אריה31

Member
מנהל
תשובה לגבי הערוצים

ערוץ יס וויקנד עלה ב-19 באוקטובר, אני זוכר בעל פה, כי חיכיתי כל כך לתאריך הזה. ערוץ יס ריל עלה לראשונה במארס אשתקד, ושודר כחודשיים. בשבוע השלישי של יולי הוא חזר שוב לחודשיים בקיץ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
רצוי שתלמד לשרשר נכון

א) כדי שידעו לאיזה הודעה הגבת ב) כי מי ששואל שאלה מחפש את התשובה כתגובה להודעה שלו ולא איפהשהוא בתחתית השרשור. איך משרשרים נכון ? על קצה המזלג - הולכים להודעה שאליה אתה רוצה להגיב (ולא להודעה האחרונה בשרשור כפי שעשית) ולוחצים הוספת תגובה. פשוט וקל. זה יוצר עץ תגובות הגיוני וברור ככה שלכל אחד ברור לאן שייכת כל תגובה.

Aviad1987

New member
טעית.

יס וויקאנד עלה ב22 לאוקטובר, ולא ה19. יס ריל עלה לראשונה בסוף דצמבר (אני חושב ה28, אני לא בטוח) עד ה13 למרץ. הוא חזר ב18 ליולי... עד מתישהו בספטמבר, אני לא זוכר בדיוק.

מישהו שמע על סידרה בשם

אאוטבק ג'וני? איך זה? האם באמת כל הבחורות שם מתאהבות אוטומטית בבחור הזה?

supertv

New member
שאלה על אמריקן איידול

לא ממש הבנתי, משדרים את העונה החדשה בערוץ 33 ושבוע הבא זה עובר לערוץ 11. אומרים שהפרקים יהיו בצמד לארה"ב אבל בסטאר וורלד שודרו כבר כמה פרקים ובארץ זה רק השני אז איך מתכוונים להדביק את הקצב?

LOVEtheMcMAHONS

New member
הפרש כזה

שמדובר בערוץ 1 נחשב "צמוד". לא חושב שהם ידביקו את הקצב. יהיה פער של כ-3 שבועות.

למעלה