שרשור שאלות

שמשש

New member
ביפר

יש ברשותי ביפר אשר קיבלתי מאגודת החירשים בזמן מלחמת לבנון השנייה הביפר ציפצף האם הוא אמור לצפצף גם לגבי שדרות והאזור?

egry

New member
מכשירי שמיעה מדור שלישי

אני מסתובב עם המכשיר AVR (לא זוכר איזה סוג) כבר 7 וחצי שנים.. אז בקיצור אני מעוניין לקנות מכשיר חדש שיהיה מאוד משוכלל וחזק שאוכל להנות ממנו ברמות ובלי כיוונים מעצבנים כל שני וחמישי..ואם אפשר אז כמה שיותר זעיר.. קצת מידע.. אני כבד שמיעה עם ירידה של 80 דציבלים תודה רבה

עץ ועצה

New member
מועדונים במרכז הארץ

שלום! אני מנסה לברר היכן פועלים מועדונים לחרשים וכבדי שמיעה במרכז הארץ, ובאילו ימים הם פועלים. מישהו/י יכול/ה לעזור? תודה מראש לכולם

רונה07

New member
שלום לכם

תראו הייתי אתמול בהופעה חייה אתםיודעים איך זה הולך שם רעש מחריש אוזנייים אבל היה כיף לאללה . אתמול כנראה שעמדנו במקום לא טוב בדיוק מול הרמקולים לאחר ההופעה זזנו מעט הרגשתי קושי בשמיעה עכשיו בבוקר שאחריי מתי שאני נמצאת במקום שקט אני שומעת ציפצופים באוזניים וקשה לי לשמוע כאילו שיש מעין פלסטיק מציק באוזן החוסם לי את זכות השמיעה מה אתם ממליצים? האם זה יעבור מתישו?

roni93

New member
לא בטוח שזה ממש קשור...

כול פעם שיש מין רעש חזק ומהיר כזה כמו למשל שלוחצים חזק על רווח במקלדת או רעש דיי חזק שחוזר על עצמו אני מרגיש שעור התוף באוזן שמאל קופץ שנייה אחריי הרעש.. מישהו יודע למה?

איך ניתן לשוחח עם 'שמע' בימי שישי?

הם עובדים ביום א' עד יום ה' ואני חייייב לשוחח עימם בטלפון מחר בבוקר, איך אוכל לשוחח עימם? זה די דחוף לי!! תודה לכל העונים!

ohadnice

New member
בקשה למיידע על מערכת שמיעה לטלויזיה

שלום רב, הייתי מעוניין לשמוע על היתרונות והחסרונות של מערכת שמיעה לטלויזיה הזמנתי פגישת ייעוץ עם נציג מ"הלב", והייתי מעוניין לעשות שיעורי בית. אשתי כבדת שמיעה, היא נעזרת במכשירי שמיעה שכוללים מצב T. רמת השמיעה של אשתי היא בין חמישה לעשרה אחוז בכל אוזן, כאשר אוזן שמאל היא החזקה באופן משמעותי. מספר שאלות ברשותכם: 1 האם טלפון אלחוטי התומך במצב T, אכן עושה את שלו? 2 האם מערכת שמיעה לטלויזיה שווה את המחיר שלה (ומהו?
) תודה רבה, ויום טוב לכווווולם עדי ואוהד (הפעם זה רק אוהד)

davidson harley

New member
שאלה לגבי דמי תקשורת

שלום חברה! רק בחודש אחרון התברר לי שמגיע לי דמי תקשורת ממשרד הרווחה זה משהו בין 300 עד 330 שקל כל חודש נרשמתי לפני כשלושה שבועות והיום קיבלתי תשובה שאישרו לי את זה והוזמנתי אלהם מחר כמיטב הבנתי החוק נקבע משנת 2002 עכשיו השאלה שלי אליכם, האם מגיע לי את כל הסכום שלא קיבלתי עד היום? כלומר האם חייבים לשלם לי מה שלא קיבלתי עד עכשיו משנת 2002? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש אליהם, שלא אאבד את מה שמגיע לי תודה מראש ומצפה לתשובה בהקדם אפשרי

ora1m13

New member
שתל..

שלום לכם. אני מתעכיינת בשתל באוזן. האם זה ישים לגבי? אני כבדת שמיעה בשתי האוזניים ברמה בינונית גבוהה. נמסר לי גם שהבעיה עצבית. מה דעתכם תודה

צלף

New member
לא - בביפר של שדרות יש צריבה מיוחדת כך שקולט

הודעות רק לאלו שגרים שם...

egry

New member
תגידו..

DELTA מתאים? זה מתאים לבעלי ירידה בשמיעה עד 80 דיצבלים ויש לי בדיוק את הירידה 80 דציבלים

המרחפת

New member
במרכז הארץ לא חסרים...

יש סניפי אח"א בערים רבות, הסניף הראשי ליד יד אליהו יש את בקול, יש עוד הרבה עיר מסויימת או צורך מסויים (חברתי? ללמוד נושא ספיציפי?) יעזרו למיין ולמצוא את זה שמתאים לך

LordNor

New member
לא ../images/Emo26.gif

דובר על זה בעבר בפורום רבות. מאז שהתחילו עם העניין של דמי התקשורת ב-2002, סוכם שעד שנת 2005 (אם אינני טועה) ניתן היה לדרוש את כל הסכום רטרואקטיבי. הם פירסמו את זה כמעט בכל מקום אפשרי, קשה לי להאמין שלא ידעת עד היום שמגיע לך. בהצלחה

moran f

New member
בירור צריך להיעשות אצל רופא אף אוזן גרון

מהפרטים שנתת אין דרך לענות לשאלתך.

צלף

New member
להיפך - בירור צריך לעשות במכונים להשתלה

לרופא אף אוזן גרון אין בדרך כלל המומחויות הדרושה להחלטה עם צריך שתל או לא - הוא יכול רק לתת הפניה. אני נותן לך קישור למסמך מידע ראשוני בנושא שתל - חיבר אורן... http://www.tzafonet.org.il/forums/UploadFiles/89-59641666.zip ממה שכתבת - יתכן שמתאים לך יותר שתל שמיעה או שתל משולב מכשיר שמיעה - שאותם מיצרת חברת מד אל

moran f

New member
אין "מכונים להשתלה"

השתלת שתל קוכליארי נעשית אך ורק בבתי חולים, לא ב"מכונים". בכל מקרה, בדיקות ראשוניות (כמו אודיוגרמה) אני מניחה שכל רופא אף אוזן גרון מכיר ויודע להפנות אליהן. השורה האחרונה שלך מיותרת לחלוטין. הרי אפילו רופא אף אוזן גרון לא יכול לתת ייעוץ שכזה (גם לפי דבריך), אבל אתה מרגיש שאתה כן יכול להמליץ על סוג שתל מועדף? באותה מידה, גם על המאמר של אורן כדאי לסמוך בערבון מוגבל (רפרוף מהיר הספיק לי כדי למצוא אמירות בעייתיות ויותר).

צלף

New member
אז יש מרכזי שתל

כלומר במחלקות אף אוזן גרון יש רופאים שמתמחים בניתוחי שתל וקלינאיות תקשורת שמתמחות בשיקום... או שיש לך שם מתאים יותר להציע.. עכשיו לגבי ההמלצות שלי - אמרתי רק שיתכן שזה יתאים - כי שמתי לב שאפילו במרכזי שתל לא כולם מעודכנים בכל מה שקורה בתחום, בכל מקרה חובה להתיעץ - אבל חובה גם לברר מידע בתחום ולשאול לגבי זה... (וכמובן שרואים את האוידוגרמה אפשר לדייק יותר) רופאי אף אוזן גרון - ישנם שמתמצאים בנושא השתל בזה וישנם שלא... אבל הם לא המומחים בזה כמו שהם לא מומחים למכשירי שמיעה. אם מצאת פגמים במאמרו של אורן אשמח ואחרים ישמחו אם תצייני אותם ... בכל מקרה אורן כתב מניסיונו הוא ולא כמומחה בתחום...

למעלה