שרשור שאלות

moran f

New member
אבל זה לא "מרכז שתל"

מדובר במחלקת אא"ג שבה, בין היתר, מתבצעים ניתוחי שתל קוכליארי. לא מדובר במרכז ייחודי להשתלה אלא בחלק אינטגרלי מחיי המחלקה. איפה ואיך שמת לב שאנשים שעוסקים בשתלים קוכליאריים לא מעודכנים? לצערי הרב, אין לי זמן לעשות הגהה למאמר של אורן. חשוב להזכיר את העובדה שהוא אכן לא מומחה בתחום ולכן יש לקחת את ההמלצות שלו בערבון מוגבל.

צלף

New member
שמתי לב מהתנסות אישית עם רופאי אף אוזן גרון

וגם מאלו שבתחום שץל קוכליארי שלפעמים לא ידעו על דברים שעליתי עליהם...

ליהיא2007

New member
פיי איזה מזל יש לי

אני לא ידעתי על העניין שהיום לא ניתן לקבל רטרואקטיבית. כן עמדתי אחרונה בתור הזה ב2005 אבל רק במקרה הייתי שם.

לי יש מערכת שמיעה כזאת

בבית הייתי שלשום בקולנוע יס פלאנט ברמת גן ונהניתי ברמות שאי אפשר לתאר, המקום נגיש ללקויי שמיעה אבל נגיש במלוא מובן המילה מקבלים אוזניות של סנהייזר בקופה ונהנים מהסרט באיכות שמע גבוהה (כמובן שזה תלוי ברמת השמיעה שלכם) ומי שיש לו אוזניות של סנהייזר בבית שעובדות עם מצב T יכול להביא אותם לקולנוע ולהינות בצורה מלאה מהסרט! ולך כתבתי זאת כי אם בא לך לנסות את המערכת הזאת, סע לקולנוע הזה ותבין בדיוק מה זה! המערכת הזאת טובה לי באופן אישי כאשר בני ביתי הולכים לישון ואני לא רוצה להפריע להם, אז אני משתמשת במצב T אף אחד לא שומע את הטלביזיה חוץ ממני וזה מגניב שאני יכולה לשמוע את זה בווליום היא טובה כאשר יש רעש שמפריע לי לשמוע את הטלביזיה והיא טובה כאשר יש חדשות בלי תרגום אני אכן מצליחה להבין כמה מילים אם אשתך מקבלת סל תקשורת, היא שווה את המחיר שלה, כי מקבלים החזר מסל תקשורת. אם ברצונך לדעת מה זה סל תקשורת דפדף בדפי הפורום כבר שוחחנו על זה והבאנו לינקים ודוגמאות (אם אתה לא תמצא אשמח לעזור...) ובקשר לטלפון שתומך במצב T הוא בהחלט עושה את שלו, אין צורך לקנות במיוחד טלפון, לפעמים אחד הטלפונים הפזורים ברחבי הבית יעבוד בצורה טובה עם מצב T אצלי יש פלאפון מדגם TELIT והוא עובד מעולה עם מצב T.

צלף

New member
יכול להיות שלא צריך אוזניות seinheiser

כל מערכת אוזניות אל חוטיות לטלויזיה ששיטת השידור שלה היא אינפרא אדום תעבוד טוב - רק צריך לבדוק קודם, המחירים נראה לי שהם בסביבות 200 ש"ח

אני לא מדברת על אוזניות

אני מדברת על "משדר" זה מין שרשרת ששמים על הצוואר וזה משדר את הקול של הטלביזיה למכשיר. זה דבר שאין בכל מערכת אוזניות, וזה דבר שמתאים ללק"ש עם ירידה גדולה בשמיעה כמו שלי.

צלף

New member
תסמונות יום המודעות לשמיעה ../images/Emo13.gif

אני לא זוכר כמות כזאת של שאלות בנושאים רפואיים שקשורים לשמיעה...

צלף

New member
אנחנו כבדי שמיעה ולא רופאים לבעיות שמיעה

בעיקרון זה פורום חברתי למי שיש לו בעיות ירידה בשמיעה חמורות ועמוקות - בדרך כלל מילדות, אני מתאר שיש לנו ידע למעלה מהממוצע בבעיות שקשורות משמיעה - אבל הכתובת הראשית שמיועדות לבעיות רפואיות זה אצל רופאים שמתמצאים בתחום. הייתי מציע ללכת לרופא אף אוזן גרון לפגישה אישית, כי זה לא נראה לי בעייה שניתן לאבחן אותה מעל הפורום, רק אסביר שאין לי מושג מה זה עור התוף זז אחרי הרעש, לא חשתי אף פעם בזה,,, סתם ככה פורמים רפואיים לבעיות שמיעה אפשר למצוא בקישור: http://www.hearing.org.il/community/forums.htm לך לפורמים בנושאי אף אוזן גרון...

ובנוסף:

לכי מחר לחנות טיולים-וחיילים ותקני אטמי אוזניים טובים מגומי. תחזיקי אותם במקום זמין (אפילו בארנק, אם בא לך) וקחי אותם אתך לכל מקום שיש בו הגברה: הופעות, חתונות, מועדונים, פסטיבלים... ושם תשתמשי בהם בלי להתבייש. פשוט חבל שתארגני לעצמך ליקוי שמיעה בחינם, וללא כל צורך. גם אם הצפצופים נעלמים תוך יום, כל פעם כזאת פוגעת.בשמיעה פגיעה מצטברת.

עץ ועצה

New member
אני מדברת על מועדון חברתי- הרצאות, מפגשים

וכו' שמעתי שיש בבני ברק, אור יהודה, תל אביב, אבל בטח יש עוד וגם חשוב לי לדעת באיזה ימים הם פועלים. כיוון שאני רוצה להקים מועדון כזה, אני רוצה לבקר ולהכיר איך זה עובד במקומות אחרים. ותודה על התגובה

אביתר30

New member
בהצלחה עם המועדון החדש , שאר המועדונים..

לא פעילים מספיק אם בכלל.. ואם יש כבר פעילות לא טורחים לפרסם.. אני מזמן התייאשתי מכל העסק..

עץ ועצה

New member
למה התייאשת?

אם אתה מהמרכז אני אשמח שתצטרף לצוות החשיבה שלנו ותוכל להשפיע על התכנים. אבל גם אם ךא- למה התיאשת? מה רצית שיהיה ולא מצאת? תודה על תגובתך

אביתר30

New member
חבל שהשרשור הזה חובר לשרשור השאלות..

התייאשתי כי אני לא רואה כרגע מוצא למצב.. בקשר למועדון שלך , אני מציע שפשוט יהיה מקום מפגש - סתם מפגש על כוס קפה ואז החבר'ה (הקבוצה) שיבואו ידונו ויעלו רעיונות מה הכי כדאי לעשות..

למעלה