שרשור חידות
T The6thAngel New member 10/1/03 #2 ../images/Emo35.gifאֵי הארץ אי הארץ - סביבותיה תן גדול יתהלך שם, ובתוכה, בתוך גבוליה, יהמה, יסער הים.
../images/Emo35.gifאֵי הארץ אי הארץ - סביבותיה תן גדול יתהלך שם, ובתוכה, בתוך גבוליה, יהמה, יסער הים.
T The6thAngel New member 10/1/03 #3 ../images/Emo35.gif כחץ וכעץ פעם פוצע אני כחץ ופעם נטע עולה כעץ ופלא: גם היום הנני לפנים משקה- לא לארבע כוסות, בנים. אדרבה, לפסח יבערוני כליל, אבל אני חי וקיים בגליל....
../images/Emo35.gif כחץ וכעץ פעם פוצע אני כחץ ופעם נטע עולה כעץ ופלא: גם היום הנני לפנים משקה- לא לארבע כוסות, בנים. אדרבה, לפסח יבערוני כליל, אבל אני חי וקיים בגליל....
T The6thAngel New member 10/1/03 #4 ../images/Emo35.gif עוף ואנוש אבי הוא עוף ואני- אנוש מאה לי בסוף ואותיותי שלוש נמניתי בין מלכים ובין אויבי ישראל הרביתי עולות, זבחים, אך עצתי הפר אל
../images/Emo35.gif עוף ואנוש אבי הוא עוף ואני- אנוש מאה לי בסוף ואותיותי שלוש נמניתי בין מלכים ובין אויבי ישראל הרביתי עולות, זבחים, אך עצתי הפר אל
P Prophet New member 10/1/03 #25 ../images/Emo62.gif../images/Emo107.gif דוד בן ציפור ? אדם בן ציפור ?
T The6thAngel New member 10/1/03 #5 ../images/Emo35.gif בן לאביו מיהו האיש אשר היה בן לאביו ועם זאת היה לו גם אב