מאיזה ספר פרק ופסוק זה ?
S swirrrly New member 26/11/02 #22 נראה לי ספר הדפיקות ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif כי כתוב בבראשית: "ויברא הטמטום את דRדכוסי" (עזבו.. עשיתי צמה בשיער וזה הוציא לי את כל החמצן מהראש )
נראה לי ספר הדפיקות ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif כי כתוב בבראשית: "ויברא הטמטום את דRדכוסי" (עזבו.. עשיתי צמה בשיער וזה הוציא לי את כל החמצן מהראש )
S swirrrly New member 26/11/02 #23 ../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif "עין תחת עין ושן תחת שן" חחח סתם, פשוט רציתי לנסות להיות אחת מאלה שתמיד עונים אחרי שכולם לעסו ועכלו את התשובה הנכונה... הממממ....
../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif "עין תחת עין ושן תחת שן" חחח סתם, פשוט רציתי לנסות להיות אחת מאלה שתמיד עונים אחרי שכולם לעסו ועכלו את התשובה הנכונה... הממממ....
M MrJacKasS New member 26/11/02 #24 והנה פסוק אקראי שסתם בחרתי אותו כי אני משועמם: "כה אמר אדני יהוה ביום רדתו שאלה האבלתי כסתי עליו את-תהום ואמנע נהרותיה ויכלאו מים רבים ואקדר עליו לבנון וכל-עצי השדה עליו עלפה" (יחזקאל, פרק ל"א, פסוק ט"ו).
והנה פסוק אקראי שסתם בחרתי אותו כי אני משועמם: "כה אמר אדני יהוה ביום רדתו שאלה האבלתי כסתי עליו את-תהום ואמנע נהרותיה ויכלאו מים רבים ואקדר עליו לבנון וכל-עצי השדה עליו עלפה" (יחזקאל, פרק ל"א, פסוק ט"ו).
ג גמל כימי New member 26/11/02 #25 והנה פורום אקראי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=163