שאלת סקר

../images/Emo35.gifשאלת סקר../images/Emo35.gif

קורה שהחבר חוזר הבייתה ליום אחד או יותר-חופשה חריגה (גימילים/אפטר,רגילה) וגם אחרי שהוא כבר הגיע הבייתה הוא לא טורח להרים טלפון מסכן וליידע אותכן שהוא בבית?

מאורי6

New member
וגם לא כשזה משהו חריג:S

בפעם האחרונה גיליתי שהוא בבית... חמישי בערב.. כשחבר שלו התקשר ואמר שהם באים!!! שאלתי אותו אם הייתה לו אילמות זמנית או נכות באצבעות....

אין דבר שיותר מרחיק אותי ממנו

מאשר אדישות מצידו. בפעם הקודמת נתתי לו ספייס ואח"כ דיברתי איתו על מה שהציק. הפעם החלטתי לנקוט בטקטיקת היחס השווה (התעלמות מצידו=התעלמות מצידי). אני יודעת שזו חרא של דרך ושזה רק יכול לגרום לפיצוצים וריבים, אבל אני בזמן האחרון מרגישה שאני הצד היותר עירני/שיותר נכנס לסרטים/שיותר אכפת לו ואין לי כבר כוחות לזה. הפעם זה בידיים שלו. אם הוא עושה טעות אני אומרת ביי ביי לפורום הזה.

אני אשתדל להשאר פה גם אחרי הפרידה במידה ותהיה

למרות שקצת מבאס לשמוע סיפורים של חיילים אחרים כשבשבילך זה כבר לא רלוונטי.

אבל עזבי למה לדבר על פרידה כשאנחנו יחד..

המצב לא משהו כרגע אבל לא מכינים קבר לאדם חי.

לילי123456

New member
הנ"מניק שלי לא אותו דבר../images/Emo46.gif

אני לא זוכרת אם שאלתי אותך כבר. אבל מתי הוא התגייס?

OgaliO

New member
תשמעי..

לפעמים זה מה שיכול לעזור.. קחי דוגמא - בשבועות האחרונים [עד שבוע שעבר] אני הייתי זו שהחזיקה את הקשר. אני הייתי מתקשרת, שולחת הודעות, בא לך להפגש?, בוא אליי, וכאלה.. הוא לא היה עושה כלום, רק מחכה שאני אתקשר או אזום משהו. [הוא על יומיות אז ככה שאין בעיה שהוא לא יכול לדבר] בקיצור, החלטתי שאני גם לא מתקשרת, לא שולחת הודעות, לא יוזמת פגישות - כלום. שירגיש הוא איך נראת האדישות וכמה זה מעצבן ועושה מצברוח חרא. ואחרי כמה ימים הוא באמת התחיל לקלוט שאם לא הוא יהיה מעורב, אני לא יחזיק את כל זה לבד.. ובאמת שמאז הוא מתקשר הרבה, גם כשאני בב"ס, ושולח הודעות ויוזם וכאלה.. אז.. לפעמים זה באמת יכול לעזור.

אף פעם לא קרה לי...

חוץ מפעם אחת כשהוא הפתיע אותי כי הפלאפון שלו התקלקל (לא דיברנו בגלל זה איזה שבועיים
)... ואח שלו אמר לי שהוא התקשר אליהם ואמר שהוא לא יוצא ואולי הוא יצא ביום ראשון (זה היה יום שישי), וכולי התבאסתי, כי זה כבר היה אחרי 21 יום והתחלתי לבכותתתתת.. קיצר פתאום מצלצלים בדלת ואני עונה ואומרים לי שזה דואר רשום. אבללל מה דואר רשום ביום כיפור?! (אה כן, זה היה ערב יום כיפור) ואני פותחת את הדלת ורואה אותו.. עוד שניה הרבצתי לו אבל הייתי מאושרת
יצא מאמי
קיצר, סתם גלשתי פה לדברים לא קשורים.. בשורה התחתונה - הוא תמיד מידע אותי.

אמממ אני תמיד מפחדת מזה

בגלל זה אני עלוקה ומתקשרת תמיד....
זה קרה פעם אחת ולא הסכמתי לראות אותו כל הסופ"ש אבל נראה לי יותר הענשתי אותי מאשר אותו כי היה לו יותר זמן לחברים הדפוקים שלו (יעלה, את מכירה אנשים משכבה מעליך???...... עמות!!!!!!!!!
)

למעלה