שאלת היום

k a b o o k

New member
../images/Emo35.gif שאלת היום ../images/Emo35.gif

הנושא:
אתר המעריצים הגדול- אהבה מעבר לפינה
בהנהלתם של: גיא ונעמה.
פירוט: אנחנו מדברים בפורום על התוכנית ה-מ-ד-ה-י-מ-ה:
אהבה מעבר לפינה
ועל
שחקניה המושלמים
אבל שמתם לב למשהו
, לא הזכרנו את האתר של גיא ונעמה
, האתר המדהים, יש לציין
אז מה דעתכם על האתר
איך הוא
יפה
מכוער
מדהים
מגעיל
מה אהבתם בו
חסר בו משהו
(אם כן, אני בטוח שגיא יקח את זה לתשומת ליבו
) מה הייתם רוצים שיהיה
קדימה..
"שאלת היום" ברוח פורימית, מכיוון שבפורים יש ת'מילה: "ונהפוכו".. אז כל הזמן אנחנו מדברים על הסידרה והשחקנים, אבל מה עם האתרים

AmiTutiT14

New member
יניבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ממצב
כבר שנים שלא דיברתי איתךךךךך
אממממ..... אחלה אתר
אני ממש אוהבת לגלוש בו
ולא יודעת... זהו. יש בו הרבה תמונות (של דני שטג
), וחדשות חמות, זה בעיקר מה שאני אוהבת

יניבוש אני הייתי עונה אבל אני../images/Emo153.gif

לא גולשת באתר אז אני לא יודעת איך הוא בלי לעליב גיא ונעמה אבל אני יותר פעילה בפורומים וכל זה מאשר באתרים אז סורי יניבוש אני בטוחה שיותר מאוחר יענו לך חחחחחח

orhila

New member
דניאלה עונה

אין באתר מספיק תמונות של דניאלה, הוא אתר מושקע רק חבל שאתם לא מעדכנים את תקצירי הפרקים, כי אני צריכה להזכר מה עלי להגיד בפרק הבא, דרך אגב אני מתנדבת לעדכן התקצירים אם יסבירו לי איך לעשות זאת. האתר מדהים אבל אנחנו רוצים יותר כתבות עם השחקנים כי יש לנו המון זמן בין הצילומים, אז בואו ותראיינו אותנו או תזמינו אותנו לצ'אטים בפורום. שלכם דניאלה

גיא יואהב את השאלה הזאתי...

אז ככה: לפי דעתי זה אתר מדהיםםםם מושלם שיש בו הכללללל שהוא עוד פעם היה מתעדכן הייתי בו ממש כל יום עכשיו אני לא כל יום אבל אני נכנסת לפחות פעם בשבוע כדי לראות תמונות ודברים כאלה...

dht160

New member
תגובתי על האתר

"האתר מהמם,אבל כוס תה אחת שווה יותר ממנו" סתאם. זה הודעה קצת ארוכה אבל למי שאוהב את האתר ורוצה תשובות כדאי לקרוא באמת שהשאלה הזאת משמחת אותי והיא מעולה כי היא נותנת לנו ( אני ונעמה שאני ידאג שהיא תקרא את השרשור) עוד ערוץ לקבלת תגובות של הקהל. באתר משוקע הרבה זמן ואנחנו קיבלנו מאות איימלים ומלא אנשים פונים באי סי קיו ובכל מני דרכים ואומרים את דעתם. אני ונעמה משתדלים שיהיה באתר תכנים כמה שיותר מקיפים מכל מני תחומים. כמו מבחר סוגי הורדות אז ככה אנחנו משתלדים שיהיו מבחר של תמנות של כל השחקנים. חוץ מזה שבאמת הגענו למצב שהאתר מלא במגון בכל תחום תוכן ( כתבות של כל מני שחקנים וכו.) יש דברים שאנחנו לא יכולים לשלוט בהם. כמו למשל מה לעשות שלדוגמא דני שטנג לא מרואיין ומושך את צומת לב התיקשורת כמו אגם אז יש עליה הרבה יותר כתבות ממנה. או למשל בפינת הספיישלים שתעבור בקרוב שינוי קטן ותקרא 'המסך הקטן' לפעמים משודרים פתאום 2 תוכניות במכה של שחקנים מהסדרה ואנחנו משתדלים להביא תמונות אבל אם אני נורא רוצה להביא לכן למשל תמונות של אריק משעלי ( חדש בסדרה) מהתוכנית האגדית Y בלילה זה לא בשליטתי כי אני לא יודע מתי היא תשודר שוב בלויין בשידור חוזר. לכן אנחנו עושים עבודה נורא קשה באתר בנסיון לתמרן ביון כל החומר שמגיע,שמופיע,שצריך לאסוף עוד להספיק לעדכן לפחות 2-3 פעמים בשבוע. מה שקרה ב 5 החודשם האחרונים לקחנו הפסקה מהעבודה הבאת יום יומית על האתר וכמעט ולא עידכנו. מעט חדשות,תמונות וקצת רעננו לפעמים את האתר כדי שלא נאבד את הגולשים ואפילו הסברנו בשער לא פעם את המצב. בימים אלה אנחנו עובדים במרץ על שורה של שיפורים. אני מזכיר למי שקרא הודעות שלי בעבר שאמרתי על דבר שנקרא דוח אמ"ל שמפרט לנו איפה יש שגיאות בכל עמוד ועמוד באתר אז אנחנו מתקנים והולכים לעות הרבה שיפוצים ואני מקוה שאני יספיק לפי התוכניות שלי לעלות מחר א 'חדר המצב' לקראת העונה השניה וזה יהיה מקום שיעסוק בכל הקשור לעונה החדשה עם ידיעות,מידע על השחקנים החדשים,על מה שקורה בעונה החדשה,תמונות חדשות ,שעון שסופר לאחור ועוד.. אני עושה את זה עם יניב וזה יעלה מקסימום ביום ראשון אז כםי שאמרתי לא פעם בשער : תודה לכל מי שנשאר באתר בתקופת הפגרה ואתם תראו עוד כמה ימים עד כמה זה היה שווה לכם כי אספנו מלא חומר חדש ושווה ואני מזכיר לכם שיש לנו עמוד של צרו קשר שתמיד אתם יכולים להעביר לנו שאלות,המלצות,חומרים ומה שבא לכם גיא

למעלה