שאלת היום

k a b o o k

New member
../images/Emo35.gif שאלת היום ../images/Emo35.gif

האם הייתם מסכימים להחליף את איילת באיה, ושהיא הייתה בת זוגו החדשה של יהודה (ליאור)
סתם, סתם...
איה קורן-אלונה
מה ההתלהבות סביבה
, אז מה, כולה שחקנית מצויינת שנראית מדהים משחקת בטנובלה יומית
אז מה, רק היופי קובע
למה אתם בכלל אוהבים אותה
קדימה, ענו, הגיבו, והביעו את דעתכם..

אמ..... קשה קשה....

זה אותו דבר שתשאל לגבי יהודה לוי.. יאאני הוא שחקן מצוין... שניראה מדהים והוא משחק בטלנובלה יומית....(בכוונה לקחתי את מה שאתה אמרת)חחחחחחח היא יפה
שחקנית מעולה
שיחקה בטלנובלה שאני מאוד אוהבת...
יש לה אופי טוב...
לא שאני מכירה אותה פשוט לפי הראיונות איתה וכל זה היא ניראת לי בן אדם חזק שיודע מה הוא רוצה מעצמו... וזה דיי טוב אפילו שזה לא משנה ממש... וגם לפי מה שכל השחקנים של אהבה מעבר לפינה אומרים עליה והמפיק וכל זה ניראה לי שהיא חמודה... לי זה לא משנה ממש אבל... ת'אמת אין לי מושג!! כתבתי כתבתי אבל לא עניתי על השאלה... פשוט לא עולה לי עכשיו...

אמ..... קשה קשה....

זה אותו דבר שתשאל לגבי יהודה לוי.. יאאני הוא שחקן מצוין... שניראה מדהים והוא משחק בטלנובלה יומית....(בכוונה לקחתי את מה שאתה אמרת)חחחחחחח היא יפה
שחקנית מעולה
שיחקה בטלנובלה שאני מאוד אוהבת...
יש לה אופי טוב...
לא שאני מכירה אותה פשוט לפי הראיונות איתה וכל זה היא ניראת לי בן אדם חזק שיודע מה הוא רוצה מעצמו... וזה דיי טוב אפילו שזה לא משנה ממש... וגם לפי מה שכל השחקנים של אהבה מעבר לפינה אומרים עליה והמפיק וכל זה ניראה לי שהיא חמודה... לי זה לא משנה ממש אבל... ת'אמת אין לי מושג!! כתבתי כתבתי אבל לא עניתי על השאלה... פשוט לא עולה לי עכשיו...

../images/Emo39.gif אני כמו רעותי.... ../images/Emo6.gif

איילת מדהימה.....ושחקנית מצוייינת וניראה לי שהיא תסתדר יפה עם יהודה....

love amor

New member
אמממ

קשה לי להגיב כי אני לא מתה עליה
(בניגוד לכל הפורום
) אבל בטוח שמי שאוהב אותה זה לא רק בגלל היופי אחרת הייתם מעריצים גם את מורן אייזנשטיין וכאלה

love amor

New member
לא יודעת..

יש שחקנים שאני פשוט לא אוהבת ואין איזה סיבה ברורה ממש
( כמו אפרת בוטלימור חח) אולי שאני אפגוש אותה (אם בכלל חח)אני ישנה ת'דעה שלי...כמו שקרה לי כבר עם הרבה שחקנים

AmiTutiT14

New member
תגובתי../images/Emo9.gif

איה היא שחקנית מדהימה, אחת הטובות שנראו בארץ בשנה האחרונה, ממש תגלית לבידור הישראלי. כמובן, כמו שאתם יודעים, היא לא סתם שחקנית שמשחקת בטלנובלה יומית, היא גם שיחקה בסרטי איכות, כגון "יוסי וג'אגר", "הכוכבים של שלומי" ועוד. היא מדהימה ביופיה (טוב ברור
) וזה משהו שרק מוסיף, בכלל לא גורעה. אני אוהבת אותה בגלל שהיא לא איזה שחקנית סנובית שכל היום מרכלת על אנשים, היא בחורה שאוהבת לעזור לילדים, היא אוהבת בני אדם, היא שקטה בנפשה, פשוט בנאדם יפה

...תשובה שלי...

יש מלא סיבות אני ירשום חלק..
בגלל שהיא יפהההההה
בגלל העדינות שלה...
בגלל האופי שלה
בגלל שהיא חולה על ילדים קטנים וגם אני
בגלל שהיא שחקנית מעולה
ובגלל שלמה לא לאהוב אותה

../images/Emo85.gifאני דווקא לאי מתנגדת..

ואף מפרגנתתת
אין לי שום דבר נגדה.. היא אחלה שחקנית... ואני לא יודעת אם את יודעים.. אבל היא לא רצתה להשתתף באמל... אך יהודה (
) שכנע אותה... היא בכה בנאדם נחמד.. (-נראה לי)

orhila

New member
אני אוהבת לראות את איה על המסך

אני לא מערבת בין איה השחקנית לאיה האדם, היא מתאימה בול לתפקיד של אלונה וזאת הסיבה שיהודה שכנע אותה לשחק בסידרה,(וזאת גם הסיבה שלא מחליפים את איה בשחקנית אחרת ומקווים שהיא תשוב) היא משחקת את אלונה מושלם וזה כייף שבטלנובלה יש שחקנים שלוקחים את התפקיד ברצינות ,זה למעשה מה שמייחד את אהבה מעבר לפינה מהשאר, השחקנים "עושים" את הטקסטים טובים גם אם הם לפעמים רדודים, היופי הוא שולי יחסית, יש שחקניות לא יפהפיות שאני מאד אוהבת לראות על המסך, ויש את הבוהדנה שאין עוררין שהיא יפהפיה אבל לצערי לא שחקנית כל-כך טובה ולכן אני שמחה שמורן אטיאס לא נבחרה, אין ספק שהיא היתה פצצת רייטינג אבל יש לי תחושה שרננה רז תשחק את התפקיד טוב יותר, אפילו הסוכן של מורן אטיאס אמר, "בסופו של דבר היא דוגמנית ולא שחקנית" הזקנה

Ch00kAr GirL

New member
אמממ...../images/Emo26.gif

לדעתי איה היא שחקנית מצוינת, יש לה יופי מיוחד כזה, וכמו שמספרים עליה היא גם בן-אדם נחמד מאוד
אז למה לא לאהוב אותה

Buba Te Amo

New member
אוקי...

אתה רוצה את הסיבה? בבקשה!!! אוקי... איה ממש ממש ממש ממש יפה, היא שחקנית מצוצינת(לפי דעתי- הכי טובה מהבנות) היא נראית נחמדה, היא נשמעת נחמדה והיא נקראת נחמדה(שלחתי לך את הכתבה עליה!) לפי הפירגון של כל השחקנים שעובדים איתה, אפשר להבין שהיא חמודה. היא שחקנית שונה, לא בלונדינית עם עיניים כחולות וכל זה... טוב, יש עוד הרבה דברים, אבל אין לי עוד כח לכתוב...

למעלה