שאלות

yoooni

New member
כמה פרקים צריכים להיות לעונה ה2 ?

מישהו יודע? תודה מראש.

ItsNotMe1

New member
21

ופרק מיוחד "Behind the walls" שזה לא ממש פרק אלא ראיונות עם השחקנים

יווו טעות! התבלבלתי בפורומים../images/Emo3.gif

חשבתי שזה הפורום האנטומיה של גריי. בקיצר לעונה ה2 של נמלטים יש 22 פרקים.

כי בסיום פרק 21...

היי ותודה על תגובתך המהירה ! אני שואל זאת כי בסיום הפרק ה-21 (כשהשוטרים הקיפו אותם) לא היה לי ספק שיש עוד פרק לעונה זו... (אני מבין שההמשך הוא בעונה השנייה)

Gilliana

New member
לא, פרק 21 הוא לא סיום העונה

פרק 22 הוא פרק הסיום של העונה הראשונה.

ItsNotMe1

New member
נצל"ש שאלה

למה הפרק הבא ישודר רק ב31 באוקטובר (מדברת על השידורים בפוקס)? האם מתוכננת עוד הפסקה כזו?

MineraL

New member
כן תהיה עוד הפסקה...

בשלושת השבועות הקרובים הסדרה לא תשודר בארה"ב בגלל שידורי הבייסבול או משהו שיש להם שם... בנוסף להפסקה הדי קצרה הזאת מתוכננת עוד הפסקה גדולה אחרי פרק 213 [שזה יוצא ב27 לנובמבר] ע"פ האתר הישראלי לנמלטים.

miss_t

New member
שמות פרקי עונה 1

פרק 1 - פיילוט - Pilot פרק 2 - אלן - Allen פרק 3 - מבחן תא - Cell Test פרק 4 - רעל חמוד - Cute Poison פרק 5 - אינגליש, פיץ או פרסי - English, Fitz Or Percy פרק 6 - מהומות, מקדחים והשטן - Riots, Drills And The Devil פרק 7 - מהומות, מקדחים והשטן - חלק 2 - Riots, Drills And The Devil Part 2 פרק 8 - ראש הישן - The Old Head פרק 9 - טוינר - Tweener פרק 10 - מיומנויות ידיים - Sleight Of Hand פרק 11 - ואז נשארנו 7 - And Then There Were 7 פרק 12 - איש מוזר בחוץ - Odd Man Out פרק 13 - סוף המנהרה - End Of The Tunnel פרק 14 - החולדה - The Rat פרק 15 - בעור שיניו - By The Skin And The Teeth פרק 16 - שומר האח - Brother's Keeper פרק 17 - חתול-ג' - J-Cat פרק 18 - רמאות - Bluff פרק 19 - המפתח - The Key פרק 20 - הלילה - Tonight פרק 21 - סע - Go פרק 22 - הטיסה - Flight - The Final קרדיט לאתר דונקי www.donkey.co.il

למעלה