שאלות

שלום-לום-לום

היי, שאלתי לא כל כך קשורה (בערך) לפורום, אבל שווה לנסות. היי, השנה סיימתי יב' ואני רוצה לגשת לבגריות מחדש, השאלה היא (יותר נכון כמה שאלון) 1. מתי מתבטל המגן? 2. למי אני צריכה לפנות בכדי להירשם לבגרות? אני בהחלט אשמח אם תענו לי. תודה :)

חנוששש5

New member
שאלההה.... ../images/Emo92.gif

אממ אנחנו רוצים לרדת לאילת ואני רוצה ללכת לדירה.. עכשיו אנחנו רוצים דירה שיש בה בריכה...אז אם מישהו מכיר או משו שיביא טלפון תודהה..:)

nooooosh

New member
חדשה פה וכבר יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

היי לכולם
ככה.. הגישו אותי על 90 במתמטיקה אבל בבגרות הלך לי די גרוע..שאלתי היא.. אם אני מקבלת בבגרות פחות מ-60 (הפרש של יותר מ-30 נקודות מציון ההגשה) אז הסופי שלי יהיה 90 או שיעשו לי ממוצע..? רק מי שיודע בוודאות שיענה..תודה רבה מראש

cspse

New member
אף פעם לא משנים את המגן בצורה פרטית

רק אם הייתה חריגה בין המגינים והציוני בגרות אצל רוב הכיתה... אז בודקים ת'עניין, ולפעמים, לא תמיד, ישנו את היחס בין המגן לציון בבגרות.

ממממור

New member
שינוי במגינים../images/Emo204.gif

שינוי במגינים נעשה אך ורק באופן הבא: אם לכל השכבה בביה"ס שלך יש הפרש ממוצע של יותר מ-20 נקודות בין המגינים לבגרויות אז במקום לעשות ממוצע עושים בגרות 60% ומגן 40%. חוצמיזה השכבה שאחריכם נדפקת גם כי לה עושים אותו דבר... מקווה שעזרתי

gilgula

New member
הממ..לפי מה שאני יודעת

כדי לבטל מגן- את צריכה לעבור קורס נוסף (בבית הספר) או באחד המקומות שמכינים לבגרויות ... והכי טוב תפני למזכירות בית הספר שלמדת בו והם ידעו להגיד לך הכל.

Taam YutvatA

New member
המגן מתבטל לך../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

ממועד חורף הקרוב (2007) זאת אומרת, שאת כבר לא נחשבת תלמידת תיכון.. להרשם לבגרויות, זה דרך מזכירות הבית ספר שלמדת.

לא לא

זו טעות נפוצה שלא תעזו לגשת המועד חורפפפפפפפ בשנה הבאה כי אז לוקחים לכם את הציון של המועד חורפ!!!! ולא את הכי גבוה ואם תגשו בקיצ אז אתם יכולים לבחור האם להכניס את הציון הזה או לא לתעודת בגרות שלכם...

Taam YutvatA

New member
לא נכון../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אם סיימת את התיכון עם זכאות לתעודת בגרות, לא משנה מתי את נגשת, לוקחים לך את הציון הגבוה.

onix 88

New member
אז זה ממש טוב!

אני אשקול לגשת לכמה בגרויות חורף אם באמת לוקחים את הציון הגבוה, אין מה להפסיד. תודה שני

Taam YutvatA

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

תאמין לי שאני מבינה בנושא

Taam YutvatA

New member
הכוונה היא ש..../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אם למשל סיימת ללמוד, עם נכשל בלשון, את לא זכאית לבגרות מלאה ועד שאת לא משלימה את הזכאות (עוברת בלשון) אז הציון האחרון נחשב? קפיש?

LuLiLoPiLaTo1

New member
אוקיי :) אז אני באמת אברר את זה

שוב עם הרכזת בגרויות ואודיע לה את זה.. תודה!

למעלה