שאלות

Alaithlos

New member
כדי לא לפתוח שרשור ../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo15.gif

ייתכן שאין היום פרק? לא אמור להיות פרק 15 היום בערוץ 10?

gs4ever

New member
מטומטמים!!!

הם הורידו אותה כדי לשדר איך לרדת הגדול ויחזירו אתו לאחר שהסדרה (איך לרדת בגדול ) תרד !!!

gs4ever

New member
לפי מה שאמרו

לפי מה שאמרו לי זה שאולי הם יחיזירו אתה לעונת הסתיו שלהם כי לרדת הגדול אמור להסתיים האמצע אוגוסט!!!!! חוצפנים אולי אפשר לכתוב להם עצומה או משו?

n s 92

New member
תשובה לך ../images/Emo58.gif221

בפרק הזה היו שתי פעמים שהם היו ביחד. בפעם הראשונה ורוניקה הלכה אליו כדי לשאול אותו אם הוא יודע משהו בקשר לsharks (ולוגן היה עוקצני כתמיד) ובפעם השניה הוא העיד נגד אבא שלו.

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif

לא היה משהו שרמז על זה. זה בעקבות מה שקרה ב-22. אבל בקשר לזה שהיא הייתה מאשימה את עצמה כל החיים במוות של אבא שלה אם הוא באמת היה על המטוס, אולי זה היה המקרה כי זו ורוניקה, אבל היא לא הייתה צריכה. כי הוא בכל מקרה תיכנן לפוצץ את המסוק בגלל וודי. כך שזו לא הייתה אשמתה בכל מקרה.

buffgirl

New member
../images/Emo35.gif שאלות ../images/Emo35.gif

נוּ, אתם יודעים מה לעשות פה...

victoria777

New member
למה הפסיקו לשדר את הסדרה בערוץ 10?

העבירו אותה ליום אחר או משהו?

PunkMan

New member
קצת לקרוא אנשים -_-

הורידו אותה לטובת שידורי לרדת בגדול.

balbalina

New member
הסבר על העלילה הראשית...

אני עוד לא כל כך הבנתי את סיפור העלילה שסובב את העונה השנייה. כל העניינים עם וויבל וחבורתו האוטובוס והאירים עשה לי בראש סלט אחד גדול אז אם למישהו יש כוח להסביר לי מה בדיוק קורה אני אודה לו מאוד.. :)

gs4ever

New member
טוב קצת סדר בבלגן ../images/Emo58.gif!!!!

ספוילרים לכל העונה זהירות!!!!! בפרק הראשון של העונה יש טיול כיתתי למגרש ביסבול כאשר האוטובוס מסריח וכל העשירים מזמינים לימוזינה (ורוניקה נשכחת בתחנת דלק הודות למג) ובדרך האוטובוס מתרסק מהצוק!! ורוניקה המומה נהרגים רוב התלמידים ומג בקומה , ואז כמובן מתחילים לחקור את התאונה , בהתחלה חושדים כי הנהג התאבד אבל ורוניקה מגלה כי לא וגם מוצאת הודעה קולית מאחד בנות ברגע ההתרסקות והיא שומעת פיצוץ ךפני שהאוטובוס התרסק ואז היא מבינה כי זואת לא תאונה וכי זה מכוון!! וויבל ואירים לא קשורים לעלילת האוטובוס אלה לרצח שהתרחש הפרק האחרון של העונה ה1 שחושדים שלוגן הרג את (פילפס? אני לא זוכרת איך קראו לו ). בקיצור העונה יש שתי עלילות מובילות התרסקות האוטובוס ! והרצח ששלוגן כביכול ביצע (הוא לא) אם את רוצה יש ספוילרים רציניים כמו מי פוצץ את האוטובוס !!תעני אם בא לך

למעלה