שאלות

n s 92

New member
שאלה על 222 ../images/Emo58.gif

כשביבר מאיים על ורוניקה עם אקדח ואומר לה שהיא לא תזכה לספר לאף אחד את מה שהוא עשה ורוניקה אומרת לו שהיא כבר סיפרה לאבא שלה, כשהיא פוגשת שוב את אבא שלה ומספרת לו מה ביבר עשה הוא שואל אותה על מה היא מדברת. מוזר לא?

DharmaLost

New member
ורוניקה מארס - העונה הראשונה, שאלות

היי, אשמח למי שיעזור לי... 1. האם אפשר לקנות את הDVD של העונה הראשונה של ורוניקה מארס מתורגם בארץ? 2. אני עכשיו בפרק 5 של העונה הראשונה, ולא הבנתי כמה דברים - מי זו שואנה? ורוניקה הכירה אותה? וטרוי - הוא ניצל את ורוניקה מההתחלה כדי לברוח אל שואנה בסופו של דבר? לא כל כך הבנתי את הטוויסט של הפרק... תודה.

elrad2

New member
שאלה על הפרק השבועי בXtra Hot

כשוויביל דיבר עם אחד מחברי הכנופיה על הלילה שלוגן כביכול הרג את החבר שלהם,וויביל גילה שלא סיפרו לו ולמשטרה את האמת על אותו לילה.איזו גרסה הם סיפרו לו ולמשטרה בעבר?למה אם הם היו מספרים לויביל את מה שהוא סיפר לו בפרק האחרון,הוא היה מסתבך?מה כל כך בעייתי בגרסה החדשה? תודה!

Bruce Wayne

New member
שאלה בנוגע לעונה הראשונה

יכול להיות שלין ידעה, או חשדה שאהרון רצח את לילי, או היה מעורב ברצח, וזאת אחת הסיבות שהיא התאבדה?

frackit

New member
סוריי

מישהו יכול להסביר לי למה לא מפרסמים שורוניקה מארס לא ישודר בערוץ 10... למה באמת הפסיקו את השידורים???

gs4ever

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

היא לא באמת סיפרה לאבא שלה היא רק ניסתה להרוויח זמן ולהפחיד אותו כדי שהוא לא יפגע בה היא גאונה קטנה .אבל מה שהכי נורא אם אבא שלה באמת הייה על המטוס היא הייתה מאשימה את עצמה כל החיים המותו. אבל לי יש שאלה אחרת אני פיספסתי את פרק 21 ובפרק 22 לוגן וורוניקה חוזרים אחד לשני ולא מראים איך בדיוק (טוב הוא די הציל את החיים שלה ממש כמו בפעם הראשונה : ) הם חזרו ולשאלה האם הייה משהו בפרק 21 שמרמז על זה? ולסיום הם חזרו והם הכי חמודים שיש וה הסוף המושלם ואני לא מאמינה שהם רצו לבטל את הסדרה אחרי העונה ה1

inbalinbal1

New member
תשובות

1. לפי השיחה שלי עם הד ארצי הם אמורים להוציא את הdvd בחמישה החודשים הקרובים (יש להם הסכם עם wb שהם יוציאו את כל ההפקות שלהם בdvd בארץ) 2. שונה היא חברה של טרוי. הסיבה שבגללה (וגם נעצר פעם על סחר בסמים) הוא תכנן את גניבת האקסטזי. וכן הוא ניצל את ורוניקה בשביל זה. ורוניקה דיברה איתה פעם אחת בטלפון, היא לא הכירה אותה באופן אישי רק על פי המחקר שהיא עשתה עליה ועל טרוי.

Gooman

New member
../images/Emo58.gif ענק לצופי ערוץ 10!

ואין לי מושג לגבי התשובה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבשביל לשדר "לרדת בגדול"

איזה זלזול וגועל נפש. סדרה כל כך מעולה [ורוניקה מארס]. התעללות בצופים. חוסר מקצועיות. אני מחרימה את ערוץ 10.

gs4ever

New member
גם אותי זה מתריד!!

אף פעם לא קיבלנו תשובה למה היא התאבדה וגם גופתה לא נמצא אז ממש מעניין אם אולי הם מתכננים להחזיר אותה ??

inbalinbal1

New member
רוב היוצר אמר שהיא מתה

אלא אם הם ימצאו סיבה טובה להחיות אותה!!! (בגלל זה הוא השאיר את האופציה של אי מציאת הגופה)

gs4ever

New member
../images/Emo58.gif ותשובה

יש כמה ספוילרים לפרקים הבאים תקרא/י רק אם את/ת רוצה :) כי זה אומר כי מישהו מהקנופיה משקר . הם הרי טעני כי הם ראות לוגן דוקר אותו , בעוד לוגן טוען כי הוא לא זוכר כלום מאותו הלילה . ןאז צץ לו עד הרופא הפלסטי שטוען כי הוא ראה כל מה שקרה אותו הלילה ולוגן הוא הרוצח. ואזז לוגן מספר לוורוניקה כי זה לא העד האמיתי וכי הוא זוכר שבאותו הלילה הוא התעורר אם סכין ביד ונהג משאית שאומר לו לזרוק את הסכין וכי הוא בטוח שאין מצב שזה הרופא . וורוניקה חוקרת קצת על הרופא ומגלה כי הוא בקשר אם הפצ'פטריקס וכי הם קנו את העודות שלו. וכאן הבעיה של וויבל למה להם לשלם על עדות של מישהו ? אלה אם כן מישהו מהקבוצה הוא הרוצח ובוגד ומשת"פ של הפצ'פטריקס לכן הוא חובר ללוגן כדי לגלות מי הרוצח האמיתי והבוגד שמוחר אותם לפצ'פטריקס.

gs4ever

New member
תשובה ל1

את יכולה להשיג את העונה הראשונה להשכרה ללא תרגום האוזן השלישית ת"א

DharmaLost

New member
../images/Emo51.gif סדרה מגניבה, ובלית ברירה

אמשיך לצפות בדרכים לא חוקיות
אין סבלנות לחכות ל - DVD.

למעלה