שאלות

Super Chuly

New member
יוזמה מדליקה.. .אני עונה!

השחקן הישראלי הכי טוב- משה איבגי, יורם חטב...
השחקנית הישראלית הכי טובה- שירי אידלסון (אבל יש עוד המון...)
השחקן הכי טוב מחו"ל- טום הנקס, רובין וויליאמס
השחקנית הכי טובה מחו"ל- (יש לכם כמה שעות?) אנה קלאמסקי, סקיילר פיסק, סיסי ספייסק, פייפר פראבו, מישל רודריגז, והרשימה נמשכת (ונמשכת, ונמשכת ונמשכת...)
הסרט הכי טוב- יש יותר מדי, אני לא יכולה להחליט על אחד...
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה- השמינייה! ברור!
הזמר הישראלי הכי טוב- אביתר בנאי, עברי לידר
הזמרת הישראלית הכי טובה- אין לי כל כך...
הזמר הכי טוב מחו"ל- אמינם, טופאק
הזמרת הכי טבוה מחו"ל- מיסי אליוט, נלי פורטדאו
השיר הישראלי הכי טוב- "אקדח", של אביתר בנאי
השיר הכי טוב מחו"ל- זה מתחלף כל הזמן, כל פעם מגיע שיר חדש... כרגע- "Traces Of Sadness" של Vanilla Ninja
השיר שאתם שומעים עכשיו- "Fizzo Got Flow" של B2K
השיר של כל הזמנים- אין (ע"ע "השיר הכי טוב מחו"ל"...) Vada

חע

השחקן הישראלי הכי טוב?->מאור כהן, ובטח יש עוד לא זוכרת השחקנית הישראלית הכי טובה?->תמר קינן השחקן מחו"ל הכי טוב?->ג'וני דפ
השחקנית מחו"ל הכי טובה?אנג'לינה ג'ולי, שרה מישל גלר, סנדרה בולוק... לאדעת ועוד.. לא זוכרת עכשיו הסרט הכי טוב?->10 דברים שאני שונאת אצלך, בני וג'ין [או משהו כזה... נו הסרט עם ג'וני דפ] תוכנית הטלוויזה הכי טובה?טב"ע, השמינייה, רוב הטלנובלות בויוה ויש עוד מלא הזמר הישראלי הכי טוב?מאור כהן, ברי סחרוף, אביב גפן, עברי לידר ועוד מלא הזמרת הישראלית הכי טובה?דנה ברגר, אורית שחף [הסולנית של היהודים] הזמר מחו"ל הכי טוב?->ג'ים מוריסון, קורט קוביין נו ועוד מלא הזמרת מחו"ל הכי טובה?->אבריל לאבין, סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם איכ מי היא בכלל!? סתם וואנבי השיר הישראלי הכי טוב?->"הכי יפה בעולם"-מאור כהן השיר מחו"ל הכי טוב?וואי הרבה, נו כל אלה של שנות ה60-70-80-90 [של לד זפלין, נרוונה, גאנס נ' רוזס, הרולינג סטונס, הדורס ועוד] השיר שאתם שומעים עכשיו?->"בשמלה אדומה"-מופע הארנבות של ד"ר קספר השיר של כל הזמנים?יש מלא, לאדעת

PikachU6

New member
מסכימה איתך!

אנשי העולם, התאחדו נגד אבריל לאבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שחרר אותה מהכלוב?

MoRaN SaShA

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השחקן הישראלי הכי טוב? יש הרבה. אולי יהודה לוי? השחקנית הישראלית הכי טובה? סשה גרישקוב
השחקן מחו"ל הכי טוב? בראד פיט ומאט דיימון
השחקנית מחו"ל הכי טובה? ג'וליה רוברטס , גווינת פאלטרו. הסרט הכי טוב? שרק 2
תוכנית הטלוויזה הכי טובה? FRIENDS,כוכב נולד - 2!!
הזמר הישראלי הכי טוב? לירון לב, הראל סקעת ,אוהד חיטמן , ומתי כספי, אהוד מנור ז"ל, עוזי חיטמן ז"ל. הזמרת הישראלית הכי טובה? סשה גרישקוב!!
הזמר מחו"ל הכי טוב? לא יודעת חח הזמרת מחו"ל הכי טובה? לא עולה לי שם עכשיו השיר הישראלי הכי טוב? "תשירו גם לי" של להקת חיל האוויר
השיר מחו"ל הכי טוב? גם המון! חח השיר שאתם שומעים עכשיו? עכשיו? הרגע שמעתי אוהד חיטמן חח השיר של כל הזמנים? אממ FAME אולי?

Morysan

New member
עונה ^^

השחקן הישראלי הכי טוב? איבקי
השחקנית הישראלית הכי טובה? חנה לסלו
השחקן מחו"ל הכי טוב? תום קרוז \ אורנדו בלום/ אורלנדו ( לא בטוחה..חיחי..) דקפריו
השחקנית מחו"ל הכי טובה? סנדרה..(שכחתי שם משפחה P:), ניקול קידמן...(לא בטוחה שם משחה..חיחי..)
הסרט הכי טוב? "מעשי כשפים"
תוכנית הטלוויזה הכי טובה? "אחיות או לא להיות" " FULL HOUSE"
הזמר הישראלי הכי טוב? הראל סקעת , עוזי חיטמן ז"ל....
הזמרת הישראלית הכי טובה? שרית חדד , רוני דואני, שירי מימון...
הזמר מחו"ל הכי טוב? אשר, ג'י טי , רוב תומאס וכו וכו..חיחי.. P:
הזמרת מחו"ל הכי טובה? דוון סטפאני, קאיארה , ביונסה נואלס, שקירה, אבריל לבין,ג'ניפר לופז ,וכו וכו...
השיר הישראלי הכי טוב? "אלוהים שלי"
השיר מחו"ל הכי טוב? שירים של די ג'יי...
השיר שאתם שומעים עכשיו? אני לא שומעת עכשיו שירים :p
השיר של כל הזמנים? לא יודעת הרבה שירים הם ממש ממש יפים

קרןןןן

New member
עונה לי להלהלהלה

השחקן הישראלי הכי טוב?
מיכאל אלוני
השחקנית הישראלית הכי טובה? יעל שרוני
השחקן מחו"ל הכי טוב? הית' לדג'ר
השחקנית מחו"ל הכי טובה? ג'ינפר אניסטון
הסרט הכי טוב? 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך
תוכנית הטלוויזה הכי טובה? השמינייה, השיר שלנו, "פריינדס".
הזמר הישראלי הכי טוב? עברי לידר אבל אני גם אוהבת להקות.. משינה
אינפקציה מוניקה סקס וכו'..
הזמרת הישראלית הכי טובה? נינט טייב... נראה לי חח
הזמר מחו"ל הכי טוב? מממ... לודעת..
הזמרת מחו"ל הכי טובה? מדונה..!
השיר הישראלי הכי טוב? אמממ לודעת... חח
השיר מחו"ל הכי טוב?TOTAL ECSLIPS OF THE HEART
השיר שאתם שומעים עכשיו? "סרט של סקס" של אינפקציה.
השיר של כל הזמנים? TOTAL ECSLIPS OF THE HEART

עונה אחרון! וסוגר את הרשימה

בגלל שנראה לי שהפורום קצת מת... אז הנה "סקר" כללי קצר... השחקן הישראלי הכי טוב?אממ כולם גרועים אני לא בטוח ניראלי שמשה איבגי השחקנית הישראלית הכי טובה?רותם אבוהב השחקן מחו"ל הכי טוב?ג'וני דפ השחקנית מחו"ל הכי טובה?אני אוהב את אנג'לינה ג'ולי הסרט הכי טוב?שודדי הקארייבים תוכנית הטלוויזה הכי טובה?WWE,הרצועה,המאסטרו,השמינייה הזמר הישראלי הכי טוב?סאבלימינל הזמרת הישראלית הכי טובה?שרית חדד הזמר מחו"ל הכי טוב?אמינם ו50 סנט הזמרת מחו"ל הכי טובה?לא מכיר הרבה..אולי בריטני ספירס? השיר הישראלי הכי טוב?כיום זה השקט שנשאר השיר מחו"ל הכי טוב?TIPSY השיר שאתם שומעים עכשיו?TIPSY,השקט שנשאר,בסבוסה דיי,ועוד.. השיר של כל הזמנים?אממ P.I.M.P

BeTuSh225

New member
גמני רוצה לענות!!

השחקן הישראלי הכי טוב?גיא לואל השחקנית הישראלית הכי טובה?רותם אבוהב השחקן מחו"ל הכי טוב?ארנולד שוורצנגר השחקנית מחו"ל הכי טובה? אנג'לינה ג'ולי הסרט הכי טוב?טיטאניק תוכנית הטלוויזה הכי טובה? טלנובלה בע"מ,השמינייה, ויש עוד מלאא הזמר הישראלי הכי טוב?שי גבסו הזמרת הישראלית הכי טובה?נינט טייב הזמר מחו"ל הכי טוב?ג'סטין טימברלייק הזמרת מחו"ל הכי טובה?אבריל לאבין השיר הישראלי הכי טוב?מרי לנצח-עברי לידר השיר מחו"ל הכי טוב?יש כל כך הרבה שירים..אני לא יודעת מה להחליט השיר שאתם שומעים עכשיו?גוד שארלוט השיר של כל הזמנים?אממ היא התווכחה איתו שעות -משינה

תשובות:)

השחקן הישראלי הכי טוב? אבי כמובן השחקנית הישראלית הכי טובה? אמממ... לאיודעת השחקן מחו"ל הכי טוב? יש מליון. אלן ריקמן, אלה של הסדרה 'חברים', קוקו מהמורדים, ראסל קרואו, ג'ורג' קלוני. השחקנית מחו"ל הכי טובה? שוב, אלה מחברים, מיכאלה מהמורדים, ריס וויתרפסון, מנדי מור, אמנדה ביינס וכו'.... הסרט הכי טוב? אושן 11 תוכנית הטלוויזה הכי טובה? חברים, השמינייה, אחיות או לא להיות. הזמר הישראלי הכי טוב? עומרי רוטברד, עידן רייכל ושי גבסו הזמרת הישראלית הכי טובה? הדר עוזרי, קסניה זמסקוב, נינט ושירי מימון. הזמר מחו"ל הכי טוב? לא אוהבת הזמרת מחו"ל הכי טובה? אבריל השיר הישראלי הכי טוב? יש מלאאא... 'אפונה וגזר'. השיר מחו"ל הכי טוב? לא מכירה השיר שאתם שומעים עכשיו? לא שומעת. השיר של כל הזמנים? אפונה וגזר.

EliranMaor

New member
עונה../images/Emo9.gif

השחקן הישראלי הכי טוב? אמממ ליאור אשכנזי
[הוא היחיד שעולה לי לראש...] השחקנית הישראלית הכי טובה? עדי הימלבלוי
השחקן מחו"ל הכי טוב?
השחקנית מחו"ל הכי טובה? בריטני ספירס! סתם... אלייזה דושקו הסרט הכי טוב? latter days תוכנית הטלוויזה הכי טובה? השמיניה
, טרו קולינג, מכושפות, ג'ואן מארקדיה...יש המון טובות לא רק אחת... הזמר הישראלי הכי טוב? אייל גולן או עברי לידר הזמרת הישראלית הכי טובה? נינט
הזמר מחו"ל הכי טוב? אין חיה כזאת
הזמרת מחו"ל הכי טובה?בריטני! השיר הישראלי הכי טוב? "ענין של זמן" או "חופשי ומאושר" השיר מחו"ל הכי טוב? "i've had the time of my life" [השיר של "ריקוד מושחת"] השיר שאתם שומעים עכשיו? שיר מהמורדים...אל תשאלו... השיר של כל הזמנים?" heaven" של בראיין אדאמס

אני עולה לי'../images/Emo175.gif

חיחי לסיים ט' בעצם כבר סיימתי לא הולכים יותר לביצפר רק תעודות יום שני וזהו!

EliranMaor

New member
אז אני מניח שאני היודניק היחידי?

שנה הבאה אני עולה לי"א... איזה כיף לכם שאין לכם עדיין בגרויות! כל השבוע לא ראיתי השמיניה בגלל הבגרות המטומטמת בלשון שיש לי עוד יומיים...

mominman

New member
עונה ^^ ../images/Emo95.gif

השחקן הישראלי הכי טוב? אוו יש הרבה, נירו לוי, מאור כהן נחמד מאד, גיא לואל, שרון אלכסנדר ויש עוד המון..
השחקנית הישראלית הכי טובה? מממ יש גם המון, טלי שרון כמובן, אסנת חכים, נטלי פורטמן [
] ועוד המונים..
השחקן מחו"ל הכי טוב? קולין פרל, ג'ים קארי, טובי מגוויר.
השחקנית מחו"ל הכי טובה? קרסיטן דאנסט.
הסרט הכי טוב? אוו שאלה טובה
- תא טלפון, שרק 2, כל טרילוגיית דיסני, המסכה, מעודדות צמודות, מטריקס ועוד ועוד..
תוכנית הטלוויזה הכי טובה? השמינייה, טלנובלה בע"מ, סוף הדרך, פלור, אפקט הפחד, סאות'פארק ועוד ועוד ..
הזמר הישראלי הכי טוב? עברי לידר, ברי סחרוף, הראל סקעת.
הזמרת הישראלית הכי טובה? מממ דנה אינטניושנל [הסתבכתי
] ויד עוד כמה חביבות.. כמו שרית חדד [ כן כן.. אל תהרגו אותי
] ושירי מימון.
הזמר מחו"ל הכי טוב? אין..
הזמרת מחו"ל הכי טובה? אין מועדפת.. אבל יש מעולות.
השיר הישראלי הכי טוב? אוווו אין מועדף, יש המון המון
השיר מחו"ל הכי טוב? כנ"ל ..
השיר שאתם שומעים עכשיו? Are you ready for this? השיר המצחיק שספארקי פולסטרי מלמד אותם לתחרות ויוצא שעוד קבוצה עושה את השיר.
השיר של כל הזמנים? די. זה קשה מידי

למעלה