שאלות

PikachU6

New member
../images/Emo35.gifשאלות../images/Emo35.gif

בגלל שנראה לי שהפורום קצת מת... אז הנה "סקר" כללי קצר...
השחקן הישראלי הכי טוב?
השחקנית הישראלית הכי טובה?
השחקן מחו"ל הכי טוב?
השחקנית מחו"ל הכי טובה?
הסרט הכי טוב?
תוכנית הטלוויזה הכי טובה?
הזמר הישראלי הכי טוב?
הזמרת הישראלית הכי טובה?
הזמר מחו"ל הכי טוב?
הזמרת מחו"ל הכי טובה?
השיר הישראלי הכי טוב?
השיר מחו"ל הכי טוב?
השיר שאתם שומעים עכשיו?
השיר של כל הזמנים?

PikachU6

New member
../images/Emo70.gifעונה לעצמי../images/Emo70.gif

השחקן הישראלי הכי טוב? מיכאל אלוני...
השחקנית הישראלית הכי טובה? מיקי קם...
השחקן מחו"ל הכי טוב? דניאל רדקליף, אורלנדו בלום!
השחקנית מחו"ל הכי טובה? ג'ולי אנדרוז, אמה ווטסון...
הסרט הכי טוב? הארי פוטר-הכל כולל הכל! יומני הנסיכה, צלילי המוסיקה!
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה? השמיניה, המורדים...
הזמר הישראלי הכי טוב? עברי לידר...לירון לב,גבסו...
הזמרת הישראלית הכי טובה? מירי מסיקה...
הזמר מחו"ל הכי טוב? אשר...
הזמרת מחו"ל הכי טובה? הילרי דאף!מייקל ג'קסון...
השיר הישראלי הכי טוב? זכיתי לאהוב!!!!!!!!!מול כל העולם!
השיר מחו"ל הכי טוב? שירים שבMTV, כל השירים של הילרי דאף!DONT PHUNK WITH MY HEART!
השיר שאתם שומעים עכשיו? כלום...
השיר של כל הזמנים? זכיתי לאהוב, מול כל העולם!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo111.gifתשובותי:)

השחקן הישראלי הכי טוב? אני אוהבת הרבה מאד, את משה איבגי ושרון אלכסנדר בפרט. השחקנית הישראלית הכי טובה? יעל אבוקסיס מאד טובה. השחקן מחו"ל הכי טוב? ג'וני דפ, כישרון שעוד לא נראה. השחקנית מחו"ל הכי טובה? מישל פייפר הסרט הכי טוב? מלחמת הכוכבים
תוכנית הטלוויזה הכי טובה? "חברים", "עמוק באדמה", "אבודים", "ניפ/טאק". הזמר הישראלי הכי טוב? עברי לידר, ברי סחרוף. אבל אני אוהבת בעיקר להקות. היהודים, הדג נחש, משינה, שייגעצ, מופע הארנבות של ד"ר קספר, מוניקה סקס, כנסיית השכל, הדורבנים ועוד מלא. הזמרת הישראלית הכי טובה? אני לא ממש שומעת זמרות. לא יודעת למה. הזמר מחו"ל הכי טוב? אמינם המלך
ומלא מלא להקות ישנות.
הזמרת מחו"ל הכי טובה? שוב, לא שומעת זמרות. השיר שאתם שומעים עכשיו? Stairway To Heaven, מההופעה שהפינק פלויד ולד זפלין שרו יחד. ואין שיר הכי טוב

עמיתתתתתתת

וואע וואע את ענקית ג'וני דפ הכי טוב כמה שאת צודקת ואני רואה פה בכלל שהכל מעולה אצלך :) חעחעח

ג'וני דפ

שחקן גדול אחד השחקנים הטובים בעולם! אחותי מאוהבת בו כל החדר שלה מוצף בפוסטרים שלו

תמסור לאחותך

שיש לה טעם טוב בבנים! חח וגםם איך אפשר שלא להתאהב בו!? הוא שחקן מדהים!!! וחתיך בטירוףףףףף!!! גררר באסה שהוא נשוי

AmiTutiT14

New member
אני לא אוהבת אותו כי הוא יפה, אלא

כי הוא שחקן האופי הכי טוב שיש. זה מפחיד כמה כישרון יש בו.

נו נכון

נו ומה אני?! עזבי את זה שהוא יפהההההההההה הוא מוכשר בטירוףףף! הוא משחק מדהים ראית ת'סרט "מה עובר על גילברט?" הוא שחק שם מדהים ואת הסרט "בני וג'ין" או משהו כזה הוא גם שיחק מדהיםםםם

batelush161

New member
עונהה

השחקן הישראלי הכי טוב? רון שחר,אבי קורניק,אורי אומנותי,דויד ויסמן השחקנית הישראלית הכי טובה? טלי שרון,הדס מורנו,שירה וילנסקי השחקן מחו"ל הכי טוב? ג'ייסון בהר,ג'סי מקרטני השחקנית מחו"ל הכי טובה? ג'ניפר לופז,ג'ניפר גארנר,מישל פייפר... הסרט הכי טוב?משחקים נסתרים תוכנית הטלויזיה הכי טובה?השמינייה!,טלנובלה בע"מ... הזמר הישראלי הכי טוב?הראל מויאל,עידן רייכל הזמרת הכי טובה?רוני סופרסטאר הזמר מחו"ל? אמינם,ג'סי מקרטני,נלי הזמרת מחו"ל?ג'וג'ו,לינדזי לוהאן השיר שאתם שומעים עכשיו? BackstreetBoys-Incomplete ואחרי זה השיר של השמינייה

דעתי...

השחקן הישראלי הכי טוב? מאור כהן
השחקנית הישראלית הכי טובה? לא יודעת השחקן מחו"ל הכי טוב? השחקנית מחו"ל הכי טובה? אנג'לינה ג'ולי הסרט הכי טוב? צעד קטן תוכנית הטלוויזה הכי טובה? אמריקן איידול הזמר הישראלי הכי טוב? שלום חנוך הזמרת הישראלית הכי טובה? הזמר מחו"ל הכי טוב? קורט קוביין הזמרת מחו"ל הכי טובה? ג'ניס ג'ופלין השיר הישראלי הכי טוב? אמ... יש יותר מידי השיר מחו"ל הכי טוב? smoke on the water השיר שאתם שומעים עכשיו? מה את משחקת בי מה אני מונופול השיר של כל הזמנים? smoke on the water ואני מוסיפה לי שני דברים להקה בארץ:מוניקה סקס ולהקה בחו"ל: הביטלס

sobieslaw

New member
תשובותיי שלי../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

השחקן הישראלי הכי טוב? גיא לואל ומאור כהן השחקנית הישראלית הכי טובה? מיה דגן? השחקן מחו"ל הכי טוב? רובין וויליאמס (זה עם הקולות ששיחק בגברת דאוטפייר) השחקנית מחו"ל הכי טובה? אין הסרט הכי טוב? מולאן תוכנית הטלוויזה הכי טובה? חברים וסיינפלד הזמר הישראלי הכי טוב? איתי גלוסקא הזמרת הישראלית הכי טובה? מירי מסיקה הזמר מחו"ל הכי טוב? אהה דוני אוסמונד? לוידת הזמרת מחו"ל הכי טובה? אין לי מושג... נראה לי שליאה סלונגה השיר הישראלי הכי טוב? "לשם", "בהעדר זמיר", "לא בא לי לשמוע" השיר מחו"ל הכי טוב? prince ali, a girl worth fighting for, ill make a man out of you השיר שאתם שומעים עכשיו? Peggy Lee- He's a tramp השיר של כל הזמנים? שאלה קשה... the winner takes it all של ABBA

למעלה