שאלות...

MontBlanc

New member
תשובה

שלח מכתב לעו"ד שתציין שהוא מפוטר או משוחרר מהייצוג בתיק ושאתה מעוניין שלא יגיע לדיון, צור קשר עם אחד חדש (אני יכול להמליץ) והוא יטפל בתיק\לעניין השכ"ט בדוק שלא חתמת על הסכם שכ"ט? ואם לא אז אתה תסתדר איתו על המחיר בגין הדיון שהוא היה.....בלי לחץ

מירי332

New member
יש הסכם

כן חתמתי על הסכם שכ"ט. זה לא כזה פשוט, הבאתי לו כבר צ'קים עם כל הסכום... אבל מה זה בכלל אומר? הוא לא מילא את חלקו...

MontBlanc

New member
תשובה

צריך לקרוא היטב את הסכם שכ"ט ולראות מה כתוב בו. במקרה ואתה יכול לצאת אז קבע פגישה, תגיד לו שהוא משוחרר ובקש את השיקים חזרה ושלם על חלק מהעבודה, אני לא ממליץ לבטל את השיקים מאחר והוא יפקיד אותם בהוצאה לפועל. אם העו"ד עושה לך בעיות אתה רשאי להגיש תלונה בלשכת עו"ד על ההתנהגות של עו"ד. אבל אולי תנסה לקבוע פגישה וללבן את העניינים עם עו"ד, יכול להיות שקפצת מהר מידי

MontBlanc

New member
תשובה

התשובה נמצאת בהוליווד....כל כך הרבה סרטים נעשו בנושא....ומדובר בחוק האמריקאי

murphy

New member
השאלה אכן עלתה בעקבות סרט (מצויין)

שראיתי ומכיוון שמדובר במשהו מבוסס ואמיתי ולא המצאה של אולפני הקולנוע רציתי לדעת מה ההסבר שעומד מאחורי החוק הזה תודה

MontBlanc

New member
תשובה

סעיף ב' מציין שניתן לסיים את החוזה.....ימים מראש, אני מבין שניתן לסיים את החוזה ע"י מסירת הודעה למשכיר. מומלץ לתאם ולשלוח הודעה למשכיר ועל מנת שלא יהיו בעיות וההמחאות יוחזרו לשוכר. או לחלופין למצוא דייר חלופי.

latinos21

New member
בהמשך לתשובתך,שאלה נוספת בנידון....

בתור משכיר אני שואל,האם גם המשכיר יכול לומר לשוכרים לצאת מהבית או רק השוכרים יכולים לקבוע עובדה ולצאת?

MontBlanc

New member
תשובה

בדוק האם יש הפרה של החוזה ואם כן אתה יכול לדרוש מהם לעזוב ע"י שליחת מכתב ושיחת טלפון

MontBlanc

New member
תשובה

לא ניתן לקנוס אותך, במיוחד אם לא חתמת על הסכם ובמיוחד שעזבת לאחר שלושה ימים שעליהם מגיע לך תשלום.

למעלה