שאלות...

Ninji87

New member
שאלה

שלום אני חייל משוחרר ומצאתי עבודה שהייתי צריך להתחייב אליה לשנה.. לאחר שלושה ימים התפטרתי כי העבודה לא התאימה לי. לפני שחתמתי שאלתי: מה קורה אם אני מפר את החוזה? ענו לי : קנס של 1000. שאלתי למה 1000? אמרו לי כי כל תהליך ההכשרה(קורס) עונה 1000 ואם אתה הולך אתה צריך לשלם מה שהחברה הוציאה עליך. עדיין לא עברתי שם קורס והחברה רוצה לקנוס אותי. בזמן ש"עבדתי"בחברה כל יום הצמידו אותי למישהו. וזהו. הם יכולים לקנוס אותי?

latinos21

New member
שאלה בקשר לחוזה שכירות (דירה)-אשמח לתשובה

בחוזה שכירות אשר בידי כתובים בין היתר הסעיפים הבאים: 8. א. אם יפנה השוכר את הדירה לפני תום התקופה הקצובה יהא חייב לשלם את דמי השכירות עד סוף התקופה הקצובה ולא יהיה זכאי לקבל מהמשכיר כל סכום מתוך דמי השכירות המוסכמים לעיל עד סוף התקופה הקצובה. ב. למרות האמור לעיל כל אחד מהצדדים יהא רשאי להביא הסכם זה לכלל סיום ובלבד שימסור הודעה מוקדמת מראש ובכתב לצד השני..יום מראש. רציתי לדעת האם סעיף ב' מבטל את סעיף א'?... אם כן, האם ניתן לפנות או לבקש להתפנות מבית רק יום לפני?..מה לגבי התשלום במקרה בו מבטלים???? אשמח לתשובה מהירה היות והעניין דחוף בתודה מראש :)

best8

New member
רישום עסק על שמי כאשר אני שכירה../images/Emo140.gif

היי, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אני עובדת כשכירה במקום עבודה, במקביל אני מעוניינת לרשום עסק על שמי, (העסק יהיה של בעלי, אבל הוא לא יכול לרשום על שמו מסיבות כלשהן..), האם אוכל לעשות זאת? האם זה יכול לפגוע בי איכשהו? אני ממש זקוקה לעצה דחוף, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי. המשך יום מקסים.

murphy

New member
double jeopardy

היי מישהו יכול בבקשה להסביר לי את ההגיון מאחורי ההסבר לביטוי הנ"ל? למה בעצם לא ניתן להעמיד נאשם באותה אשמה? מה אם התגלו ראיות חדשות אשר כן קושרות אותו לפשע? הרי במצב הפוך, כן יבצעו משפט חוזר אשר עשוי לזכות אותו תודה

ש5667

New member
?

לפי מה שידוע לי ללעורכי דין ישנם מס' התמחויות, העם תוכלו בבקשה לציין אותם..... במידה והיני עורך דין פלילי העם זה אומרשאני עצמאי? כאילו בדקתי באתרי דרושים ולא מצאתי ביקוש לפלילי................(שלפי דעתי אמור להיות הכי מעניין בתור נושא עבודה) מה ההתמחות שיש לה הכי הרבה דרישה?(שמעתי שישנם הרבה מובטלים) תודה מראש!

מירי332

New member
החלפת ייצוג של עו"ד

שלום, לצערי שכרתי עו"ד לתעבורה שאני מאוד לא מרוצה ממנו ויש לי עוד תהליך ארוך וקשה לעבור. הוא הגיע איתי פעם אחת לדיון ומאז לא ממש תיפקד ואני כל הזמן צריכה לרדוף אחריו. כשאמרתי לו שאני לא מעוניינת בייצוג שלו ושנסגור את זה יפה, שאני אשלם לו חלקית את מה שמגיע לו ונפרד לדרכינו, הוא התפרץ, צעק , אמר שאני אשלם את כל שכ"ט ואיים שיתבע אותי אם לא. איך אני יוצאת מהבלגן הזה? אין לי כסף לשלם גם לו וגם לעוד עו"ד. מעבר לזה שלא מגיע לו כי הוא אפילו לא התחיל לעבוד על התיק שלי, כולה היה בדיון קטן ואף עשה נזק בגלל החוסר עשייה שלו שאני לא אפרט . ***פרט קטן- יש לי דיון עוד כמה ימים ואני חייבת להחליף אותו ממש מהר לפני הדיון... תודה

hilli3

New member
צ'קים

שלום! קיבלתי צ'ק מחברה שביצעתי עבורה שירות מסוים. הצ'ק היה של לקוח ששילם לחברה תמורת מוצר שרכש בחברה כמה ימים לפני. הלקוח לא היה מרוצה מהרכישה וביטל את הצ'ק. האם אני יכולה לתבוע אותו על זה? האם מותר לו לנהוג כך? הבנתי שלא אבל לא מצאתי את זה כתוב במפורש... תודה רבה,

sarital1

New member
מזונות

שלום האם אבא שלקח את הבן שלו לשבועיים וחצי לחו"ל יכול להוריד במזונות בטענה שהבן לא היה איתי בתקופה זו? תודה

gypsy eye

New member
שאלה

מה עושים במיקרה והלוותי לחבר כסף בסכום יחסית קטן אך הוא נימנע מלהחזירו ומנתק כל קשר האם יש דרך לתבוע את מה ששיך בזכות?

קטי007

New member
מי מכיר או שמע ??

היה מקרה שאדם רגיל הלך לבית משפט ותבע את קופח שלו ? ויצא ברווח ?

MontBlanc

New member
תשובה

אפשרי מאוד אבל את צריכה לדבר עם רו"ח לעניין תאום המס שתשלמי

ש5667

New member
אני חוזר בי...

הייתי מעוניין שתסכמו לי בקטנה על דיני משפחה ופלילי תודה מראש

MontBlanc

New member
תשובה

בספק אם הוא יכול...ממליץ לך לדבר עם עו"ד מהתחום במקרה והבעל ינסה לעשות משהו, ועל מנת לעשות משהו הוא צריך החלטה של ביהמ"ש, לכן במקרה והוא מוריד לך אני ממליץ לך לשלוח מכתב דחוף (גם בשמך, אין צורך מכתב של עו"ד) ואם הוא לא משלם לפתוח מייד תיק בהוצאה לפועל.

MontBlanc

New member
תשובה

תתבע ותבדוק אם יש לך מייל, SMS, אולי הקלטה של שיחה....משהו שיוכיח את זה

gypsy eye

New member
יש לי מייל

בו מודים לי על ההלוואה ושיחזירו לי אותה אבל לא מצויין גובה הסכום

gypsy eye

New member
תודה על התשובות

לאחר שהבנתי שיש לי קייס פניתי במכתב בו איימתי לממש את האופציות המשפטיות העומדות לרשותי ומלא הסכום הוחזר לי תוך ימים ספורים. ושוב תודות למשיבים:)

MontBlanc

New member
תשובה

מותר לך לתבוע מאחר וקיבלת את השיק מהחברה לה הוא נתן את השיק וכל זה אם אין למוטב בלבד על השיק. אתה יכול למצוא הרבה חומר בעניין באינטרנט. אבל יותר פשוט לבקש מהחברה שנתנה לך את השיק שיק חדש

למעלה