שאלות שטרם נענו

אנה77

New member
תרפיה קרניו סקראלית

יש לי תינוק בן 8 חודשים. סובל מטורטיקוליס, פזילה וראיה +4 בשתי עיניים. האם תרפיה קרניו סקרלית יכולה לעזור? (פיזיוטרפיה - עושים ללא שיפור) תודה

יש לי שאלה../images/Emo13.gif

רציתי לדעת כיצד אפשר לטפל בתת פריקה(תת פריקה מעלה של אקרומיאון בפרק אקרומיאו-קלביקולרי במידה קלה)
והאם פריקה זו יכולה לגרום לכאבים חזקים

roaic

New member
שאלה בבקשה

שלום רב, סבלתי משפשפת באיזור המפשעה...........נראה לי שבערך שנה או משהו כזה...... אני בחור רזה ,חלק יחסית.....אז זה לא שהרגליים שלי מתחככות אחת בשנייה..ממש לא...אבל . כתוצאה מהשפשפת העור במפשעה השחים כזה מעט וכאילו "נשחק", שאלתי היא כיצד ניתן לשקם את העור, להבהיר אותו? על איזה משחות או טיפולים אתם ממליצים ומה יעילותן? תודה מראש אני די נבוך ללכת לרופא עור....לא מגרד לי...לא מציק לי......פשוט כלום. והאמת שזה לא הכי הכי גרוע אצלי......נראה לי שאני אוכל לחיות עם זה....אין לי בעיה להתפשט או לשוכב עם חברה שלי וכל זה... אבל עדיין.....אני רוצה שזה ייראה כמו שאר הצבע בגופי......ולא "שחום" כזה קצת. אשמח לעזרה מכם. המון תודה

vardita4

New member
שלום לכולם

אני לא יודעת עם השאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אשמח שתעזרו לי, לאמא שלי יורד דם מאף בזמן האחרון מה זה אומר אשמח שתעזרו לי יום טוב תודה.

harduf9

New member
סביר שיעבור עם הזמן, לא הייתי ממליץ למרוח שם

כל מיני חומרים. מדובר באזור רגיש. לפי התיאור שלך כנראה שפטריה כבר אין. לאשש הנחה זו תצטרך ללכת לרופא. אבל אם לא מציק לך, חכה בסבלנות ותראה מה קורה. בריאות שלמה גיא הרדוף

אשכר

New member
אחת מהסיבות היא למרבה ההפתעה

תולעים במעיים ובפי הטבעת. אני לא יודע למה, אבל הקשר הזה זה קורה לעיתים קרובות. גשו לבדוק (אם כי אבחון עצמי לפי הסימפטומים הידועים הוא בר ביצוע).

harduf9

New member
יש סיכוי שכן, אך מאחר ואין לנו, ככל הידוע לי

נציג מהשיטה, כדאי לשאול מטפל בקרניו סקראל. מלבד זאת ניתן להעזר גם בשיטות אחרות כגון: דיקור, הומאופתיה, רפלקסלוגיה ועוד. בריאות שלמה גיא הרדוף

אשכר

New member
דווקא יש פה איזה אחת שבאה לפעמים

וכל הודעה שלה בפורום זה משהו בסגנון - "אפשר לטפל בזה בקרניו-סקרל".

maxpush99

New member
טורטיקוליס

האם הטורטיקוליס מלידה? - יש לחפש פגיעה עצבית /שרירית ולטפל בהתאם אם טורטיקוליס התפתח מאוחר יותר = יתכן שיחלוף מעצמו . לא לתת סירופים נגד שיעול המכילים מדכאי שיעול טיפול קרניוסקרלי עשוי להועיל בכל מקרה ולא יכול להזיק לבריאות

למעלה