שאלות, שאלות

XxShai10xX

New member
../images/Emo58.gif13

אברוצי היה אמור לסדר את המטוס שאיתו הם יטוסו משם.. בגלל שאברוצי בבית חולים, אחד הכושים סידר שהחברים שלו יגיעו להסיע אותם.. ואז הם הגיעו ליד הכלא והשומרים גירשו אותם משם.

fire storm

New member
יש מצב שזה מידע שהגיע רק מאוחר יותר

אבל לפי מה שאני יודע, עוד כשקססתי ציפורניים בציפיה לפרק 6 שייצא, ידעתי שיהיו 22 פרקים. ההפסקה הייתה בגלל העונה החדשה של 24 והעונה החדשה של אמריקן איידול, בתקופה ההיא אומנם פריזון ברייק הסתמן כאחד מהלהיטים העולים, אבל סוס מנצח לא מחליפים, והם העדיפו לצנן את צופי פריזון ולהפרד מהרייטינג היחסית טוב, ולהכניס סדרה שמכניסה רייטינג כפול, יותר נכון שתי סדרות, אחת מהן היא אחת מתוכניות הריאליטי הכי מצליחות של העשור.

Angelus

New member
../images/Emo35.gif שאלות, שאלות ../images/Emo35.gif

נא לשרשר לכאן את כל השאלות.

תשובות

לא ראינו את כול העונה אלא את רובה העונה היא עד 22 פרקים רובנו ראינו עד 17 וחלק ראו עד 19 בלי 18 (מסובך...) כל אחד רואה איך שרואה לנכון לראות.. לגבי ההורדות אסור בתכלית האיסור לדבר על זה פה זה אך ורק מה שנקרא "במחתרות"... (בפרטי..)

victoria777

New member
לא ראיתי את 2 הפרקים הראשונים אז...

הבנתי איך לינקולן נכנס לכלא,אבל איך מייקל הגיע לשם?

V a m p

New member
שדד בנק...

נכנס לבנק איים על הפקיד עם אקדח, ירה כמה יריות באוויר, זה מספיק בשביל להכנס לכלא.

Edgar Davids

New member
וביקש כמובן להכנס לבית כלא קרוב

לבית והשופטת קיבלה את זה ולכן הוא נכנס לאותו כלא.

פימפי

New member
פרק 14 ../images/Emo58.gif שאלה

שאלתי כבר קודם אבל לא ענו אז אני מנסה שוב... למה מייקל לא חיבל במערכת שם בצורה שלא יהיה אפשר לתקן כ"כ מהר? או בכלל, אחרי שהוא ראה שתיקנו, הוא יכל לנסות שוב. טוב נו, בזה הבמאי אשם. אבל מה אתם חושבים? אם המרפאה הייתה התחנה הלפני אחרונה, למה לינקולן לא ברח לבד? (עוד לפני שכבלו אותו באזיקים) או שאני מתבלבל והוא היה צריך לרדת אליהם, ז"א שכל השאר יכלו לנסות לברוח אבל נשארו בגללו? טוב, שאלה אחרונה. המנהרה ההיא שהם פתחו (זאת עם חוק "הוק", אני חושב) מתי הם השתמשו בה בכלל?

huxy

New member
../images/Emo58.gifפרק 14

מייקל הבין שתיקנו את המערכת של הכסא החשמלי כאשר באליק בא לקחת אותו לראות את לינקולן 'לפגישה האחרונה', מתי בדיוק הוא היה יכול ללכת לחבל בה שוב? התכנון בריחה היה שכולם יברחו דרך המרפאה אבל הם לא יכלו להגיע אליה כי החליפו את הצינור שנאכל ע"י הכימיקלים שמייקל שם.

איך זה שיש רק פרק 19 ואין 18?

חיפשתי המון פעמים ומצאתי רק פרק שמראה בpreviously דברים שלא קרו ב17... מישהו מוכן להסביר את זה אחת ולתמיד? אני כבר משתוקק לראות את פרק 18

מחר בלילה ישודר פרק 18 בארה"ב

ככה שבלילה שבין שני לשלישי יותר נוטה לשלישי בבוקר יצא 18... ואז הכל יהיה טוב ויפה אין 18 הדליפו את 19 נקודה סוף....

fire storm

New member
יש שני סוגי שחרורים.

שחרור של DVDSCR-סקרינר של דיוידי, זה גרסא מיוחדת שנשלחת לעיתונאים למשל כדי שייצפו בפרק לפני שאר העולם, המקרה הזה אפשר להשיג פרקים שלא שוחררו. אני משער שפרק 19 הגיע דרך אולפני העריכה של הסדרה וולא דרך עיתונאי, ככה קרה ששוחרר 19 בלי ש18 נראה באופק. לפחות ישוחרר 18 מחר.

למעלה