איציק11100
New member
בתחומי ת"א-יפו נשארו כפילויות מספרים חוץ מ-7,שאלות כלליות (לא הכוונה)
ו-37 לאחר הרפורמה? גם אם מדבור בקו עם נסיעות בודדות ביום, חשוב לי לדעת. תודה
בתחומי ת"א-יפו נשארו כפילויות מספרים חוץ מ-7,שאלות כלליות (לא הכוונה)
לא יודע אם 6 נחשב (אם מסוף וולפסון בשטח ת"א).בתחומי ת"א-יפו נשארו כפילויות מספרים חוץ מ-7,
יש גם שני קווי 6בתחומי ת"א-יפו נשארו כפילויות מספרים חוץ מ-7,
מחפש מידע על חוסר שיתוף פעולה בין משרדשאלות כלליות (לא הכוונה)
תסבירו לי משהו....שאלות כלליות (לא הכוונה)
כיף לחיות בארץתסבירו לי משהו....
לפני כמה זמן שאלתי פה את השאלה הבאה - האם הכרטיס המשולב של רכבת+אוטובוסים של מרחב גוש דן (קו כ"ס-ת"א) כולל נסיעות בכל האזורים 1, 21 ו-22 וכלל גם מעבר בין האזורים וענו לי שכן. אתמול קניתי את הכרטיס בת.הרכבת אחרי שוידאתי עם שירות הלקוחות של הרכבת שזה אכן תופס גם לכל חב' האוטובוס. היום בבוקר במקרה שאלתי נהג של אגד האם אני אוכל להשתמש בכרטיס זה מה-1 לחודש לנסיעה בין הוד השרון לת"א והוא אמר לי שממש לא - גם הוא היה מבולבל כי בהתחלה הוא ענה לי שאני אצטרך להשלים 6.40 על כל נסיעה (לא הבנתי למה והוא לא הסביר בצורה ברורה) ואחר כך התקשר לאחראי שלו ואמר לי שהם בכלל לא אמורים לקבל את הכרטיס של הרכבת אלא רק רב-קו. התקשרתי עכשיו לשירות הלקוחות של הרכבת כדי לקבל הסבר נוסף.... למי אני אמורה לפנות? תודה מראש, ר.
הכרטיס המשולב עם הרכבת (שניקנה ברכבת)תסבירו לי משהו....
לפני כמה זמן שאלתי פה את השאלה הבאה - האם הכרטיס המשולב של רכבת+אוטובוסים של מרחב גוש דן (קו כ"ס-ת"א) כולל נסיעות בכל האזורים 1, 21 ו-22 וכלל גם מעבר בין האזורים וענו לי שכן. אתמול קניתי את הכרטיס בת.הרכבת אחרי שוידאתי עם שירות הלקוחות של הרכבת שזה אכן תופס גם לכל חב' האוטובוס. היום בבוקר במקרה שאלתי נהג של אגד האם אני אוכל להשתמש בכרטיס זה מה-1 לחודש לנסיעה בין הוד השרון לת"א והוא אמר לי שממש לא - גם הוא היה מבולבל כי בהתחלה הוא ענה לי שאני אצטרך להשלים 6.40 על כל נסיעה (לא הבנתי למה והוא לא הסביר בצורה ברורה) ואחר כך התקשר לאחראי שלו ואמר לי שהם בכלל לא אמורים לקבל את הכרטיס של הרכבת אלא רק רב-קו. התקשרתי עכשיו לשירות הלקוחות של הרכבת כדי לקבל הסבר נוסף.... למי אני אמורה לפנות? תודה מראש, ר.
הבעיה היא שברכבתהכרטיס המשולב עם הרכבת (שניקנה ברכבת)
כולל את אזור 1 בלבד ואינו כולל את אזורים 21+22 . אכן נהג אגד מסר מידע לא מדוייק, כשאת עולה לאוטובוס בת"א והיעד הוא הוד השרון, את צריכה להציג את הכרטיס לנהג ולהוסיף 6.40 ש"ח בקוד 43 (במזומן או באמצעות כרטיסיה בקוד 43 המוטענת על רב קו), וכך בדרך חזרה. הגבול הצפון מיזרחי של כרטיס הרכבת הוא צומת ירקון. אם יש בעיה עם נהג האוטובוס תפני אותו לעמוד 5 בחוברת ההסבר אותה קיבלו הנהגים . בכל מיקרה כרטיס הרכבת מקביל לחופשי חודשי בקוד 111.
כמה זמן לוקח לתקן מושב??שאלות כלליות (לא הכוונה)
שאלה על הרב קושאלות כלליות (לא הכוונה)
החופשי חודשי בירושלים הוא חוזה שמתאים לשםשאלה על הרב קו
מצטערת שאני שואלת את השאלה הבאה אבל באמת שאני לא מבינה את הרב קואני ירושלמית ואני נוסעת הרבה באוטובוסים, אבל גם יוצא לי לנסוע הרבה בתל אביב/רמת גן. המחירים של הנסיעות בירושלים ובמרכז הם לא אותם מחירים וגם לא אותם חברות שמפעילות את האוטובוסים - אגד ודן. שאלתי היא; בירושלים אני ממלאה את הרב קו בחודשי חופשי. כשאני מגיעה למרכז אני צריכה לשלם עוד כסף כדי שאוכל לנסוע? זאת אומרת הרב קו עובד גם באגד וגם בדן עם אותו הכרטיס? סליחה על השאלה המטומטמת הזו אבל זה רק נובע מחוסר ידע. ותודה רבה למי שעונה!!!!
תודה על התשובההחופשי חודשי בירושלים הוא חוזה שמתאים לשם
אם את נוסעת גם במרכז, את צריכה לטעון את הרב קו במרכז בחופשי חודשי של איזור 1, או בכרטיסיה/כסף צבור לנסיעות בודדות (עם החלפה של 90 דקות בין האוטובוסים). אני מניחה שאת לא מספיק במרכז כדי שישתלם לך לרכוש חופשי חודשי מתאים, אז תצטרכי לטעון את הרב קו בחוזה נוסף שיתאים למרכז. בטעינת כרטיסיה או ערך צבור מעל 30 ש"ח תקבלי 20% הנחה.
טבלת התעריפים מאתר דןתודה על התשובה
וכמה עולה כרטיסיה למבוגר בתל אביב/רמת גן? ולכמה נסיעות זה תקף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.