שאלות, טענות, מענות, תהיות.

diablo7

New member
שלאות לגבי עונה 6

1.למה לורליי ורורי לא מדברות? 2.למה רורי עושה עבודות שירות? 3.מה מספר הפרק ששודר בהולמרק היום? (יום שישי) תודה!!

נערתו

New member
שלום ../images/Emo140.gif

האם העונה ה 7 , הנה העונה האחרונה של הסדרה ? כמה פרקים יש בעונה ה - 7 ?

מה יא

New member
שאלה../images/Emo96.gif

מתי העונה השביעית בארץ? איך אתם רואים אותה אם היא לא משודרת בארץ? אימיול?
דיייי אני צריכה להפסיק להכנס הנה! ספויילרים זה השטן.

hbam

New member
תשובות:

1. כי רורי החליטה לקחת הפסקה מייל 2. כי היא גנבה יאכטה יחד עם לוכן 3. שודרו פרקים 1 ו-2, היום (שבת) בערב ישודרו פרקים 3 ו-4

hbam

New member
תשובות: (דה ז'ה וו? ../images/Emo122.gif)

עוד לא ידוע מה קורה עם העונה השמינית לכן יכול להיות שהשביעית היא אכן האחרונה... כמה פרקים בעונה השביעית? למיטב ידיעתי 22.

Sweet Misery

New member
../images/Emo35.gif שאלות, טענות, מענות, תהיות. ../images/Emo35.gif

שרשרו או הימחקו!

אניפה

New member
מתי העונה החדשה?

לא אמרו משהו על פברואר, אז אנחנו בפברואר.... מישהו יודע מה קורה? מתי אמורים לשדר בערוץ 10 את העונה החדשה?

oO nam nam Oo

New member
בדיוק התחילו לשדר שוב../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

את העונה השישית בהולמרק בימי שישי ושבת... שני פרקים רצוף משמונה בערב...

אניפה

New member
תודה! באמת פיספסתי כמה פרקים בגלל

שינוי השעות הלא צפוי של ערוץ 10 :- ... אבל מתי העונה החדשה אצלנו? מישהו יודע?

oO nam nam Oo

New member
החדשה השביעית?../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

היא משודרת כרגע בארה"ב וכנראה לא תגיע בקרוב... העונה השישית לא שודרה בערוץ 10
היא שודרה רק בהולמרק...

t o b i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהריב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה קרה במה שמשודר בהולמרק?אני לא יודעת איזו עונה זו... אבל אשמח אם תספרו לי איך התחילו רורי ולורליי לריב בדיוק? (הבנתי שהן לא מדברות כי רורי לוקחת הפסקה מייל ורוצה לגור עם הסבים שלה משהו?) תודה!

o0Invisible0o

New member
זה מה שקרה!

סתם, אבא של לוגן אמר לרורי שאין לה את מה שצריך בשביל להיות עיתונאית טובה. היא החליטה שאין לה מושג מה היא רוצה לעשות בעתיד והרגישה אבודה וחסרת מטרה ולכן, אם היא לא יודעת מה היא רוצה ללמוד יותר- אין טעם להמשיך ללמוד. היא אמרה ללורליי שהיא עוזבת את הלימודים, לורליי כעסה ואמרה שאם היא עוזבת אז היא לא חוזרת לגור בבית ולעבוד בספרייה של סטארס הולו..אז רורי עברה לגור עם אמילי וריצ'ארד. לורליי כועסת גם על אמילי וריצ'ארד כי כשסיפרה להם שרורי עוזבת את "ייל" הם הבטיחו לה שהם יעזרו לה לשכנע את רורי לחזור..ובסוך היא גילתה כי הם עוזרים לרורי ובוגדים בה.:X

STARLADY

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo20.gifהיי כולם. :) שאלתי הקטנה...

עד עכשיו את כל הפרקים הורדתי מהרשת.. וסיימתי את כל העונות. עד פרק 14 של עונה 7. ומה עכשיו? כל כמה זמן יוצא פרק? באיזה יום? מתי ניתן כבר להוריד אותו? ומישהו יודע אם תהיה גם עונה הבאה??? תודה!!

wishes

New member
O.K אז הנה תשובות

בארה"ב פרקי הסידרה (של העונה ה-7) משודרים אחת לשבוע, בימי ג' ***ניתן לראות (בצורה חוקית!!) את הטריילר של הפרק הבא באתר של הרשת המשדרת את התוכנית בארה"ב--> CW עונה 8-->שאלה טובה ונכון לעכשיו חסרת תשובה למיטב ידיעתי..

STARLADY

New member
ואני מזה מסיקה שאת לא מורידה לעולם

שום דבר מהאינטרנט בצורה לא חוקית? לא אף שיר\סרט\תוכנה\תמונה(זכויות יוצרים) וכדומה? עשי לי טובה. :) תודה רבה על התשובות, עזרת לי מאד מאד! יש מישהו שיודע מתי ניתן להוריד את הפרקים?

למעלה