שאלות וכו'

• פותח הנושא DC25
  • פורסם בתאריך

LIRONSH100

New member
אממ יש לי כמה שאלות...

1.מישהי יודעת מה קרוא עם הכלב של ג'ון? ואייך קוראים לו? 2. באזרחות אתמול (אמרתי לכן אני לומדת אזרחות עכשיו במסגרת הסוכנות היהודית במקופ להשלים אחרי הצבא...) אז למדנו שכשמצלמים את הילדים של המפורסמים צריך לטשטש את התמונה... אני באופן אוטומטי חשבתי על ג'ון... ואני זכרתי שהוא לא רוצה שהילדים שלו יפורסמו... אבל עדין יש תמונות שלהם ללא טשטוש מה שאומר שהוא אישר את זה כי אחרת זה לא חוקי או שג'ון יכול לתבוע את המפרסם... השאלה היא מה אתן חושבות הוא אישר אותן (את כל התמונות..) או שהם הסתכנו בתביעה? 3. למה אתן לא מגיבות בבלוג שלי ובקומונה שלי????(ומציאות דברים בפינה ההזוויה..)

LIRONSH100

New member
למה אתן לא התיחסתן לשאלות שלי?

ובאמת הפרצוף יותר יפה... טוב התשובה כאן באמת הייתה ברורה...

את הימני לפי דעתי

רעיון יפה... אכפת לך אם גם אני אעשה את זה? לא כמוך,יש לי אולסטאר אדום אולי אני אעשה את זה על הבד... אם יש לך בעיה רק תגידי

Black Balloon

New member
אוּ, אוּ! תעשי, תעשי. זה מה שאני עשיתי על האו

לסטאר האדומות שלי.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח כן אה../images/Emo6.gif מצאתי איפה לשאול

ומה מה מה עשית באול סטאר האדומות שלך? חח

Black Balloon

New member
ציירתי על הבד את הפרצוף של HAND

וואי, תפוז צריכים להוסיף את האייקון הזה

יש מצב שאת מעלה תמונה של הנעלים???

אני מתה לעשות את זה אבל אבא שלי יהרוג אותי, אבל אם אצלך זה יצא יפה אז אני אולי אעשה גם.

inbal287

New member
יש לי את הפרצוף על רוב הנעליים וגם על

המכנסיים ועל אחד התיקים...

LIRONSH100

New member
גם לי יש...

על הקלמר, על הקלסר,על התיק,ולצערי על הנעלים אי אשר לצייר אצלי... (אני הולכת עם כפכפים עכשיו או נעלי ספורט או סנדלים או מגפים.. על נעלי הספורט אי אפשר לצייר.. ניסיתי....)

Black Balloon

New member
אני ציירתי גם על המטריה האדומה שלי ../images/Emo6.gif

ולא, זה לא נחמק מהמים.
וגם על התיק, יומן, וכו וכו' יש לי גם פאץ' שכתוב עליו BON JOVI והO בBON זה בעצם הפרצוף הזה
רק אני לא יודעת איפה לשים אותו :O

למעלה