שאלות, בקשות, תהיות.

pumiki25

New member
אהממ... (*כחכוח גרון עצבני קמעה*)

כן, אה...נחמד, נחמד... (האמת היא שרק לאחרונה גיליתי את נפלאות האינטרנט הסלולרי ותומך הגרפיקה {
} של הנוקיה-סליידר 6111 שלי. מהחשבון שקיבלתי בסוף החודש מסלקום, עם זאת, התלהבתי קצת פחות
) ובחזרה אל השיר - יש סיכוי? מישהו?

lady parket

New member
צכ'ה את מורן אהרוני לליוי חד פעמי ל

אודישן שאני צריכה לעבוד במקום מוכר מאד יוקרתי שאני רוצה להתקבל אליו. . . . מישהו\י שיכול\ה לנסות לעזור ?........... זה כמובן בתשלום גבוה, וגם ההסעות עלי. זה רק ליווי בגיטרה

LrZt1986

New member
המממ...

דווקא את מורן אהרוני? כאילו אם את רוצה שהיא תשיר, אז סבבה (וגם לא בטוח), אבל שדווקא היא תנגן בגיטרה... ? לא קצת מיותר שזו תהיה היא... ? כאילו, זה לא שהיא מתיימרת להיות גיטריסטית, אלא זמרת. אז אני באמת לא רואה ערך מוסף לזה שהיא תלווה אותך. פרסמי מודעה באיזה פורום של גיטרות או משהו.. את בטוח תמצאי מישהו יותר טוב שגם יהיה עם פחות פאסון, אז גם יבקש פחות כסף
ליאור

MC MoRaNa

New member
אני חושבת

שמורן כרגע מעדיפה להתעסק בתקליט שלה ולא שיתופי פעולה וליווי כמו שהיא עשתה לפניי כ"נ;)

randu

New member
בבקשה עזרו לי!

מישהו אמר שהיו את האודישנים המלאים בערוץ 2, איך ניתן לפות בהם שוב? ממש חשוב לי לצפות באודישנים המלאים של מאיה,זהבית וג'קו... ופספסתי.

יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

איפה אני יכולה לראות את הקליפ המלא של השיר "הלילה לא היה אמור להגמר של כך מהר" ? אמרו שבאתר של קשת יש את הקליפ המלא..ולא מצאתי. תודה לכל העונים..

jess r

New member
באתר של קשת

בתוכנית שבה שידרו אותו. ברבע הגמר אם אני לא טועה.

כוכבי כוכב נולד איפה הם היום?

ממש מעניין אותי מה שירלי לילו עושה או יעל פנדריך למשל? עם משהו יודע משהו על הכוכבים הפחות מפורסמים שיצאו מכוכב נולד?

bad attitude

New member
../images/Emo41.gifכרטיס אחד לתרום לי בבקשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למי שיש כרטיס אחד בודד לתרום לי בבקשה בבקשה בבקשה צרו קשר 0542126577 165116799 [email protected] תודה תודה תודה תודה אה וקוראים לי חן :) תודה לכולם שבוע טוב ושנה טובה בבצפר

../images/Emo118.gifאני מוכנה לתרום שלושה../images/Emo70.gif

אז בחייאת פשוט תרימו טלפון לסלקות ותשאלו אם אפשר לעשות הפניה ולהעביר לכם תקוד שלי עדי

למעלה