שאלות, בקשות, תהיות.

אמממ

זה לא ממש עלה... היה צריך לשלוח איזה SMS לסלקום ולקבל הודעה+קוד שמאפשר כניסה (אבל אני לא בטוחה שזה באמת היה ככה...)

נ"ש שמעתם

שכנראה גם העונה כמו עונה שעברה המתמודדים ישירו דואטים עם סעדו, נינט וסקעת... זה נכון? לא נכון? מי מצוות למי?

TZADOK59

New member
../images/Emo41.gif חייב להשיג כרטיסים לכוכב נולד!!

אבל החוצפנים אמרו שכבר ניגמר להם הכרטיסים
מה עושים? אני חייב להשיג.!! יש מצב שיש אנשים שהזמינו ולא יבואו ואז ימכרו לי ת'כרטיס?

מצטרף...

מה אפשר לעשות? יש לי סלקום, אבל פאקינג נגמרו הכרטיסים. אני מאוד רוצה ללכת להופעה!

LrZt1986

New member
השיר שמנגנים ביציאה לפרסומות...

מישהו יודע את השם המקורי שלו? אני יודע שהוא של Rage Against The Machine אבל כלום מעבר לזה...

LrZt1986

New member
כן, זה זה ../images/Emo13.gif

כבר עזרו לי קודם בפורום "זיהוי שירים". אבל המון תודה בכל מקרה
ליאור

Noale

New member
האם זה נכון שמישל לא יופיע בגמר?

ואם כן- למה???

שבת שלום--

אני מקווה שלא תהרגו אותי ותכסחו לי ת'צורה.... אבל יש שאלה שאלה קטנטנה.... מישהו יודע מה קורה עם מאור? האם הוא ימשיך "בעסקי השואו ביז".? ואגב, יום חמישי הוא התארח עם זהבית אצל גידי גוב.. ושם הוא אמר שאים מכוונתו לצאת מהצב בכלל!!! לילה טוב ואשמח לתשובה ולא לתקוף אותי... בבקשה........ יש לי לב חלש...

pumiki25

New member
שאלונת קטנה...../images/Emo35.gif (חצי ../images/Emo32.gif)

(סליחה, לא היה לי רעיון לאן לשרשר. הדר ונעמה, אני משאירה לכן את העבודה
) באחת הפרסומות הקצרות ל - "נולד באינטרנט" מראים בחורה שעושה ליפ-סינקינג לשיר שמתחיל במילים "ולבך הוא..." (שכחתי את המילה השלישית, גוד-דאממיט!). מי שראה, בטח יודע למה אני מתכוונת. והשאלה שלי היא - מה שם השיר? (אני מניחה שגם הוא נטחן בתחנת רדיו זו או אחרת - לצערי, אני את סיפור האהבה שלי עם גלגל"צ והרדיו בכלל סיימתי לפני חודשים...
) תודה!

guata12

New member
אני נכנסתי לפה מהסלולארי../images/Emo6.gif

יש לי את הפלאפונים של מוטורולה האלה: מוטורולה-RAZR maxx ומוטורלה-Rizr שתיהן מחו''ל אבל הזארה מקס יותר יקר(79.99$) והריזר גם יקר אבל פחות מהזארה מקס(הוא עולה-59.99$) גלשתי לפה מ-ריזר!

למעלה