שאלות, בקשות וכו'.

shirma

New member
איזה עיכוב מטורף!

כל שאר הסדרות חזרו מזמן.......

Alaithlos

New member
לא נכון..../images/Emo15.gif

דווקא יש הרבה שעדיין בפגרה. ורוניקה מארס, אבודים נראה לי גם.. כל מיני..

shirma

New member
אם ורוניקה מארס

עוד לא חזרה, אז אני מאשרת גם לגילמור לא לחזור ;)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הירוז. ../images/Emo99.gif

השלמתי פערים אתמול, ראיתי ארבעה פרקים ברצף. זה כל כך טוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo35.gif שאלות, בקשות וכו'. ../images/Emo35.gif

אני מבינה שחלקכם חדשים ונרגשים, אבל זה לא תירוץ. תקראו את הודעת המנהלת ותשרשרו או שפשוט תימחקו. תודה.

tamara90210

New member
אוף! הם שמים לי את זה פעמיםם ביום!

מה הם מצפים?! שאני לא אראה~~?~?~~? אני לומדת עכישו לפסיכומטרי, ואני מכורה לתוכנית ולא מצליחה לא לראות וזה בסופו של דבר לוקח לי מלא זמן למידה יקר! אבל אני לא מצליחה לא לראות! פשוט לא מצליחה! זה ממכר!!!! אההההההההההההההההההההההההה

סקווצ

New member
מבינה אותך../images/Emo45.gif

הגיעו אלי הפרקים של העונה השישית [בדרך קסם] (אני לא מצליחה לעקוב בהולמארק) ואני לא מתאפקת פשוט לא לראות את כל העונה ביום

ירוקה18

New member
בקשר לפרק ביום רביעי

פעם ראשונה שלא יצא לי לראות אף שידור. ראיתי אתמול והבנתי שלורלי יודעת שללוק יש בת. איך היא גילתה? ואיך לוגן ורורי חזרו? הקטע מאתמול עם זה שהוא עזר לה להדפיס את העיתון בזמן רק מראה יותר כמה הוא שחצן שלא מאמין בעבודה קשה אלא בקשרים ובקיצורי דרך. אז אולי דין או ג'ס לא היו הופכים בשבילה את העולם ולא היו קונים לה תיק יוקרתי אבל לפחות הם לא היו יהירים ומתלהבים מעצמם.

שלום אני חדשה כאן

אני רואה עכשיו את העונה החמישית בערוץ 10, ואח"כ ראיתי כל מיני פרקים באינטרנט ויש לי שאלה אחת - רורי לא תהיה בסוף עם דין????? איך זה יכול להיות?? הם מושלמים ביחד! תענו אני בלחץ!.... סתאם אני לא בלחץ אבל אני רוצה לדעת מה קורה פה!

hbam

New member
בלי להגיד מה קורה בסוף כי זה מש"ש

אבל בהסתמך על כל הפרקים ששודרו עד עכשיו בעונה השישית בהולמרק - היא כרגע עם לוגן.

Witchcrafts

New member
העונה השישית, שידורים חוזרים.

יש לכם מושג מתי העונה תשודר מחדש בערוץ "הולמארק"? סביר להניח שזה יקרה מיד לאחר שהעונה תגמר, לא? אם כן, באיזה תאריך? או שיש סיכוי שערוץ 10 ישדרו אותה לפני כן? בדיוק כשהתגייסתי העונה התחילה, וכבר היה מאוחר מדי להקליט. תבורכו. ^^~

למעלה