שאלון

שיראליי

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

שם: שם משפחה: גיל: תאריך לידה: שם הורים: שם אחים: האם יש לך חיית מחמד: איך קוראים לה: מה החיה הכי אהובה עליך: מה אתה הכי אוהב בך: מה אתה לא אוהב בך: מה הדבר ההכי מעצבן אותך: מה הדבר הכי נעים לך: עם היה לך לבחור איפה לגור איפה היית בוחר: יש לך חבר/ה: האם אתה דלוק על מישהו/י: איך קוראים לו/ה: מה הדבר שהכי יקר לך בחיים: עם היית נולד חיה איזה חיה הייתה רוצה ליהיות: מי אתה רוצה ליהיות בעתיד: איזה כישרון יש לך: מה היית עושה בשביל לפגוש את דניאל: מה המאכל הכי אהוב עליך: מה השתיה הכי אהובה עליך: מה התחביב שלך: מה השיר הכי אהוב עליך: מי הזמר שאתה/ה אוהב/ת חוץ מדניאל: עם מי היית רוצה לצאת לדייט מהמפורסמים: עד כמה את/ה אוהב/ת את דניאל: איזה מסטיק את/ה אוהב/ת: מה צבע השער שלך: מה צבע העיניים שלך: איזה סגנון של בגדים את/ה אוהב/ת ללבוש: טוב תענו מחכה לתשובות..........

מיתרוש12

New member
עונההה =]

שם:מיתר גיל:12 וחודש תאריך לידה:31.5 שם הורים:אציק ומרי שם אחים:נועעם ושיר האם יש לך חיית מחמד:אין איך קוראים לה:לא קוראים לה מה החיה הכי אהובה עליך:כלב מה אתה הכי אוהב בך:את השובבות מה אתה לא אוהב בך:שאני מתעצבנת מהר מה הדבר ההכי מעצבן אותך:שמשקרים לי מה הדבר הכי נעים לך:שעושים לי מסאג' עם היה לך לבחור איפה לגור איפה היית בוחר: באשדוד יש לך חבר/ה:אין האם אתה דלוק על מישהו/י:כן איך קוראים לו/ה:חסויי מה הדבר שהכי יקר לך בחיים: המשפחה שלי עם היית נולד חיה איזה חיה הייתה רוצה ליהיות:סנאי מי אתה רוצה ליהיות בעתיד:רקדנית איזה כישרון יש לך:אומרים שריקוד מה היית עושה בשביל לפגוש את דניאל:כל דבר!! מה המאכל הכי אהוב עליך: צ'יפס ופיצה מה השתיה הכי אהובה עליך:ספרייט מה התחביב שלך:ריקוד מה השיר הכי אהוב עליך:יש שנים,אלייך ומכתב פרידה מי הזמר שאתה/ה אוהב/ת חוץ מדניאל:רוני והראל מויאל עם מי היית רוצה לצאת לדייט מהמפורסמים:דניאל!! עד כמה את/ה אוהב/ת את דניאל:ברמות שאי אפשר לתאר..!! איזה מסטיק את/ה אוהב/ת: ענבים מה צבע השער שלך:חום מה צבע העיניים שלך:חום איזה סגנון של בגדים את/ה אוהב/ת ללבוש:ג'ינס עם חולצה לא פשוטה ולא חגיגית

שיראליי

New member
ווואיייייי

כמה החברה שלי יכולה ליהיות כלבה כזאת רצחנית אוףףף אני לא סובלתתת אותה בדםםםם סכסכנית מסריחה

עונה >>

שם:ספיר. שם משפחה:לא צריך :D גיל:15 תאריך לידה:30.6 שם אחים:יקיר,ענבל,רפי. האם יש לך חיית מחמד:כה, איך קוראים לה:ספיק >> כלב. מה החיה הכי אהובה עליך:כלבים. מה אתה הכי אוהב בך:שפתיים, שיער. חחח מה אתה לא אוהב בך:ממ.. חח יש הרבה
מה הדבר ההכי מעצבן אותך:חפרנים, שקרנים, צבועים. מה הדבר הכי נעים לך:מממ...
עם היה לך לבחור איפה לגור איפה היית בוחר:ישראאאאל:] יש לך חבר/ה:לא. האם אתה דלוק על מישהו/י:לא ממש. איך קוראים לו/ה:
מה הדבר שהכי יקר לך בחיים:משפחה. עם היית נולד חיה איזה חיה הייתה רוצה ליהיות:מממ.. מי אתה רוצה ליהיות בעתיד:אני לא יודעתת עדין:\ איזה כישרון יש לך:ממ..ממ... מה היית עושה בשביל לפגוש את דניאל:הרבה:] מה המאכל הכי אהוב עליך:צי'פס מה השתיה הכי אהובה עליך:קולה, מים. מה התחביב שלך:לצאת עם חברים[: מה השיר הכי אהוב עליך:תני לי סיבה - גיים בויז. מי הזמר שאתה/ה אוהב/ת חוץ מדניאל:גיים בויז, רן דנקר. עם מי היית רוצה לצאת לדייט מהמפורסמים:גיים בויז חחחח עד כמה את/ה אוהב/ת את דניאל:הרבה. איזה מסטיק את/ה אוהב/ת:לא אוהבת! מה צבע השער שלך:חום כהה. מה צבע העיניים שלך:חום בהיר. איזה סגנון של בגדים את/ה אוהב/ת ללבוש:חח כל מה היפהה

עונהה

שם:קרין שם משפחה:סנדלר גיל:15 תאריך לידה:19.2 שם הורים:ניסים,דליה שם אחים:ליאם,אילאי,טוהר.. האם יש לך חיית מחמד:כעע איך קוראים לה:יש שלוש 1סטאר 2שלג רק באנגלית 3 צ'יפ מה החיה הכי אהובה עליך:כלב ודולפין מה אתה הכי אוהב בך:ת' גוףף מה אתה לא אוהב בך: ברכיים מה הדבר ההכי מעצבן אותך:אנשים טיפשים מה הדבר הכי נעים לך:משא'ז חיחי עם היה לך לבחור איפה לגור איפה היית בוחר:לא יודעעת יש לך חבר/ה:כעע האם אתה דלוק על מישהו/י:כעע על חבר שלי חיחי איך קוראים לו/ה:נדב מה הדבר שהכי יקר לך בחיים:המשפחוחה כולה! עם היית נולד חיה איזה חיה הייתה רוצה ליהיות:דולפין מי אתה רוצה ליהיות בעתיד:לא יודעת עדיין זה משתנה כל יום איזה כישרון יש לך:ריקוד משחק ושירה מה היית עושה בשביל לפגוש את דניאל:כלום כבר פגשתי אותו 3 פעם מה המאכל הכי אהוב עליך:קוסקוסס מה השתיה הכי אהובה עליך:קולה מה התחביב שלך:הכי הכי זה ריקוודד מה השיר הכי אהוב עליך: אלייך,מכתב פרידה,קורא לך,של הגיים בויז,של ג'סי מקרטני, מי הזמר שאתה/ה אוהב/ת חוץ מדניאל:גיים בויז,ג'סי מקרטני,נדב יהלומי קובי פרץ,משה פרץ,רגב הוד,ויש עווד לא בא לי לפרט:) עם מי היית רוצה לצאת לדייט מהמפורסמים:שרון סנדלר משוש חיי! עד כמה את/ה אוהב/ת את דניאל:עד השמייים חזרה ועוד פעם מלאמלאמלאמאלאמלאמאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מסטיק את/ה אוהב/ת:תות בננה:) מה צבע השער שלך: חום מה צבע העיניים שלך:חום איזה סגנון של בגדים את/ה אוהב/ת ללבוש:אני אוהבת ספורט אלגנט ג'ינסים חצאיות מכנסי דגמח 7 שמניות וכאלה חולצות זה גופיות וחולצות כאלה.. צמודות בלי וי עם מווארון עגול וכל זה..ונעליםם אולסטאר נעלי ספורט וכפכפם..ונעלי בובבהה!!

למעלה