שאלון

MisteryNick

New member
לעלעלע

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?בעיקר מטאל. אבל גם פאנק רוק, תלוי במצב רוח
ארץ אהובה? ארה"ב. בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? אממ... הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לא חשבתי עלזה. אבל נראלי שאני אשחה
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים.
המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים. אבל גם תלוי. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופשש
סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות. צימחונית
הדבר הכי עצוב בעולם?מוות. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא קרה. הדבר הכי שמח בעולם? פוגו
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אמ. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?שילוב של שניהם
ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? שומדבר. פורום אהוב? HIM
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום ולהיות ער בלילה
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי קרוב ליומיים, הייתי ערה 42 שעות. מה תעשו\ עשיתם בצבא? אמ.. לא'דעת. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?לפתוח עסק
מים או יבשה? מים. בעצם יבשה. לאדעת
ספינה או מכונית? אופנוע
לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) תיירים עם בן זוג. שאני אשתוק 15 שע'?! :-O סתם. MTV או VH1? תלוי במצב רוח. שירים במחשב או רדיו?מחשב ערוץ 2 או 10?2- זה תמיד ביחד =] ערוץ אהוב?MTV2 מה אתם אומרים על פירסומות? איכ. פרינגלס או צ'יפס?צ'יפסססססססססס
פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה. שתיה חריפה או קלה? אממ:-{ עם גזים או טבעית?שתיהם. מה אתם אומרים על סודה?סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? שונאים את האי חופש. אבל בתכלס הם אחלה :]

Lost Lullaby

New member
~~~

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? אני שומעת בערך הכל, חוץ ממזרחית וטראנסים והיפהופ><. להקה שאני הכי אוהבת- סאבג' גארדן. ארץ אהובה? הייתי רק בישראל וברוסיה
אז אנערף. בני אדם, יצור גאון או דפוק? יש ויש נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחידים הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אתחיל לדבר איתו על משמעות החיים. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? לבנים\שחורים:$ |קשוח| המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? עבודה או בצפר
סטייק או סלט ירקות או דגים? ירקות הדבר הכי עצוב בעולם? שאתמול הבריזו לי שני בחורים?
הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הדבר הכי שמח בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם
פורום אהוב? 1078 לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא ידוע במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? מים או יבשה? אוויר ספינה או מכונית? לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) MTV או VH1? שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? ערוץ אהוב? מה אתם אומרים על פירסומות? פרינגלס או צ'יפס? פופקורן טבעי או עם חמאה? שתיה חריפה או קלה? עם גזים או טבעית? מה אתם אומרים על סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? הודגש באמצעות מדגישומטיק
נמאס לי באמצע קיצר

inbal287

New member
חחח איזה ליבס את../images/Emo23.gif

"הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אתחיל לדבר איתו על משמעות החיים."
!

אניייייייייייייייייייי

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?גראנג' מטאל פאנק קיצר כל הסוגים... ארץ אהובה?פינלנד, בני אדם, יצור גאון או דפוק?דפוק נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?לא יודעת הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?מה נראה לכם?! בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?שחורים, לבנים ציגעבוניים קיצר מה שיפה לובשים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופשששש סטייק או סלט ירקות או דגים?לא יודעת הדבר הכי עצוב בעולם?אי צדק הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?אי צדק הדבר הכי שמח בעולם?הרבה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??לא זוכרת אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?קטדם כל הפנימיות אבל עם גם החיצוניות זה בונוס ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?עדיף בני אדם הפ פחות מועילים פורום אהוב?HIM ,NIRVANA לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון ביום ולהיות ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?10 שעות אולי,יום מה תעשו\ עשיתם בצבא?אין לי מושג במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?בטוואר רקורס חח סתם אין לי מושג מים או יבשה?יבשה ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)מחלקת תיירים MTV או VH1?VH1 שליטההההה שירים במחשב או רדיו?מחשב ערוץ 2 או 10?לא רואה ערוץ אהוב?VH1 מה אתם אומרים על פירסומות?נחמד אבל לא כששמים יותר מידי פרינגלס או צ'יפס?שניהם פופקורן טבעי או עם חמאה?לא אכפת שתיה חריפה או קלה?כנ"ל עם גזים או טבעית?יותר עדיף טבעית מה אתם אומרים על סודה?נחמדה אלכוהוליסטים או מסוממים?אלכוהליסיטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?אוהבים

CryForTheMoon

New member
בלע בלע בלע , פעם ראשונה שאני פה :)

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? האממ בעיקר גוטיק מטאל, להקה אהובה ביותר אפיקה. ארץ אהובה? אני משערת שישראל, כי זו הארץ היחידה שאני מכירה. בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? נחשים חמוד, כל השאר - לא. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לא ברור. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון המון. חופש או בצפר\צבא\עבודה? רק חופש. סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק. הדבר הכי עצוב בעולם? בעלי חיים נטושים. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? תחושה של בדידות. הדבר הכי שמח בעולם? חיבוקים. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אחותי. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על בני אדם בכייף, בעלי חיים לעולם לא. פורום אהוב? פירסינג וקעקועים וסקס לנוער. לישון בלילה ולהיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון לילה ולהיות ערה ביום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? האממ לא זוכרת . מה תעשו\ עשיתם בצבא? מקווה לא לעשות צבא. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? כרגע אני עובדת בבית חלומותי., בעתיד אני לא יודעת. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? ספינה. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) עם בן הזוג. MTV או VH1? אמ טי וי 2 שירים במחשב או רדיו? דיסקים? ערוץ 2 או 10? 2. ערוץ אהוב? לא בירור. מה אתם אומרים על פירסומות? שונאת. פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס. פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה. שתיה חריפה או קלה? חריפה. עם גזים או טבעית? טבעית. מה אתם אומרים על סודה? איכס. אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? לרב אוהבת. ותמונה כי אני חדשה !

little WhiSper

New member
את חדשה גם ב'היהודים' נכון..?

והיי! ברוכה הבאה! אני אדווה. ואני גם יחסית חדשה פה... תהני!

CryForTheMoon

New member
אני לא חדשה ביהודים...

אני פעם לפני איזה שנה - שנתיים הייתי כותבת שם המון והפסקתי, וחזרתי לשרשור שאלון וגם כתבתי שם שזה אחרי הרבה זמן שלא כתבתי שם.... סתם התחשק לי שאלון :)

little WhiSper

New member
אהה אופס... =\

פשוט היית כשאני לא הייתי אז לא הכרתי ת'כינוי שלך וזה...צטערת... בכל מקרה אני גם שם וזה... [:

למעלה