MisteryNick
New member
לעלעלע
סגנון מוזיקה אהובה? להקה?בעיקר מטאל. אבל גם פאנק רוק, תלוי במצב רוח
ארץ אהובה? ארה"ב. בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? אממ... הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? לא חשבתי עלזה. אבל נראלי שאני אשחה
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים.
המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים. אבל גם תלוי. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופשש
סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות. צימחונית
הדבר הכי עצוב בעולם?מוות. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא קרה. הדבר הכי שמח בעולם? פוגו
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אמ. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?שילוב של שניהם
ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? שומדבר. פורום אהוב? HIM
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום ולהיות ער בלילה
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי קרוב ליומיים, הייתי ערה 42 שעות. מה תעשו\ עשיתם בצבא? אמ.. לא'דעת. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?לפתוח עסק
מים או יבשה? מים. בעצם יבשה. לאדעת
ספינה או מכונית? אופנוע
לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) תיירים עם בן זוג. שאני אשתוק 15 שע'?! :-O סתם. MTV או VH1? תלוי במצב רוח. שירים במחשב או רדיו?מחשב ערוץ 2 או 10?2- זה תמיד ביחד =] ערוץ אהוב?MTV2 מה אתם אומרים על פירסומות? איכ. פרינגלס או צ'יפס?צ'יפסססססססססס
פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה. שתיה חריפה או קלה? אממ:-{ עם גזים או טבעית?שתיהם. מה אתם אומרים על סודה?סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? שונאים את האי חופש. אבל בתכלס הם אחלה :]
סגנון מוזיקה אהובה? להקה?בעיקר מטאל. אבל גם פאנק רוק, תלוי במצב רוח