שאלון

CryForTheMoon

New member
אני אביב.

וידוע לי שיש עוד מישהי עם השם משתמש שלי, אולי אליה את מתכוונת.

Elpar

New member
הרבה זמן לא עניתי כאן... אחח שאלון

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק כבד, מטאל וסוגיו, נו מטאל כמובן. להקה: אמסטפ מקום ראשון ;) יש עוד הרבה ארץ אהובה? ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק? תלוי מאיפה מסתכלים נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חמוד??? לא... אבל מפחידף לפעמים הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? תלוי מה המרחק שלי מהחוף ומה המרחק שלי מהכריש ואם אני מדמם מאיפה שהוא :| בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים, לבנות יציבות, ואז אפשר להוסיף לחמולה חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש/עבודה שאוהבים סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק הדבר הכי עצוב בעולם? כשאדם קרוב אלייך מת (או לחלופין כשלהקה כמו גאנז אנד רוזס מתפרקת) הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? כשסבא וסבתא שלי נפטרו... הדבר הכי שמח בעולם? כרגע, חבר שלי הכיר לי את אמסטפ, להקה ממש טובה! הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? ההופעה אתמול!!! חבל שלא באו הרבה אנשים... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות, אבל חיצוניות גם חשוב ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? אם זה מוצר לבני אדם, אז על בני אדם! פורום אהוב? אמסטפ בהיידפארק :) (אם מישהו קורא את זה, אני עושה לך שטיפת מוח לגבי אמסטפ!) לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? תלוי מי בבית, ומה יש למחרת מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? שישנתי... לא זוכר, אבל הרבה, בבית חולים... וער... אממ יום וקצת? :/ מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני אהיה קמר"ש הלור"ל (קצין מטבח ראשי שנותן הוראון ליוסיפון ובא רק לטעום) במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא יודע עדיין... גיטריסט מוביל אולי מים או יבשה? יבשה ורצוי עם חיבור לחשמל ספינה או מכונית? ספינה (חתיכת ניגוד אה?) לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) בת הזוג כמובן (אם עברנו כבר את השלב של ביישנות ופחד מלהחזיק ידיים!) MTV או VH1? לרוב VH1 שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? יס סטארס מה אתם אומרים על פירסומות? חוץ מאלה של פאנטה למשל מצחיקות אין צורך בהן פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס! פופקורן טבעי או עם חמאה? מה? תביאו לי קרקרים כבר שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? בעעע אלכוהוליסטים או מסוממים? אני אשכרה יכול לבחור כאן??? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים, הדבר הכי יקר לי בעולם! תשמעו את אמסטפ! www.myspace.com/amstaf. שמעו את השירים שם! 3 מהטובים ביותר! ובהופעה הם נשמעים הרבה יותר טוב ("הרבה יותר טוב" זה השיר הראשון בEP ד"א), נסו, אפילו "רק לרגע אחד" תראו שהם טובים.

מיין ../images/Emo9.gif

מאוווד משעמם.. סגנון מוזיקה אהובה? להקה? אממ המון בעיקר רוק, מטאל כמעט הכל בעצם. ארץ אהובה? חעחע האו זו שאלה רטורית? בני אדם, יצור גאון או דפוק? יש ויש. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? איייכ חרקים.. נמ כרישים זה בסדר. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? נמ?
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? נמ וואו שאלות קשות היום.
חופש או בצפר\צבא\עבודה? פרידווווווום סטייק או סלט ירקות או דגים? סליט ירקות. *נעל בראש* הדבר הכי עצוב בעולם? הממ לא עולה לי כרגע
הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? האם ישלי דה ז'ה וו קל? הממ שברון לב. הדבר הכי שמח בעולם? חיחי אממ ואוו גם זה קשה.
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? חח שוב דה ז'ה וו? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות קודמת לכל, כמעט.
ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם. פורום אהוב? הנ"ל לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? הוו לילה
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? שהייתי ערה.. הסופשבוע הזה.. שישנתי? וואו אני לא זוכרת.
מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא עושה צבא, מקסימום שירות לאומי.. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? ואוו ישלי בעיה ענקית עם זה.
מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? תלוי
לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) ניראה לי שאני אוותר על הפירסט קלאס לצורך העניין
MTV או VH1? אבקורס ווי אייץ' ואן (למרות שלאמ י וי יש יציאות לפעמים..) שירים במחשב או רדיו? מחשב (חעחע במחשב אפשר גם רדיו!) ערוץ 2 או 10? איכ. ערוץ אהוב? ניראה לי שהוט אקשן או דרמה
מה אתם אומרים על פירסומות? איכ. פרינגלס או צ'יפס? איכ
פופקורן טבעי או עם חמאה? שנים לא אכלתי פופקורן
שתיה חריפה או קלה? תלוי מתי..
עם גזים או טבעית? תלוי מתי..
מה אתם אומרים על סודה? יאמי אלכוהוליסטים או מסוממים? אף אחד מהם.
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים מאוד מאוד מאוד!!

למעלה