שאלון

ilona4ka

New member
../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ארץ אהובה? בני אדם, יצור גאון או דפוק? נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? חופש או בצפר\צבא\עבודה? סטייק או סלט ירקות או דגים? הדבר הכי עצוב בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הדבר הכי שמח בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? פורום אהוב? לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? מה תעשו\ עשיתם בצבא? במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? מים או יבשה? ספינה או מכונית? לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) MTV או VH1? שירים במחשב או רדיו? ערוץ 2 או 10? ערוץ אהוב? מה אתם אומרים על פירסומות? פרינגלס או צ'יפס? פופקורן טבעי או עם חמאה? שתיה חריפה או קלה? עם גזים או טבעית? מה אתם אומרים על סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? תהנו....

Nemeshon

New member
אממ.

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?
רוק. יש יותר מדי להקות. ארץ אהובה?
אנגליהאנגליהאנגליהאנגליהאנגליהאנגליה
בני אדם, יצור גאון או דפוק?
דפוק למדי. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?
מפחיד למדי. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?
אנסה לאלתר איזו שחייה. לא יודעת לשחייה
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?
תלוי. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?
2 שהם כמו אחים. חופש או בצפר\צבא\עבודה?
חופש. סטייק או סלט ירקות או דגים?
סלט ירקות. הדבר הכי עצוב בעולם? אמממ.
התעללות בבע"ח?! הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?
הו. לא יודעת. הדבר הכי שמח בעולם?
אבל...אבל... לא יודעת
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? - אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?
פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?
בני אדם. פורום אהוב? - לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?
לישון בלילה ולהיות ער ביום. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?
לא ספרתי
מה תעשו\ עשיתם בצבא? מה אני אעשה בצבא כאילו?!
איף. אל תגרמו לי לחשוב על זה עכשיו. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?
כנ"ל. מים או יבשה?
יבשה. ספינה או מכונית?
טוסטוס. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)
עם כל הכבוד לבנזוג, הוא יחכה לי, מחלקה ראשונה לא
MTV או VH1? MTV. שירים במחשב או רדיו?
מחשב. ערוץ 2 או 10?
2. ערוץ אהוב?
MTV-2 מה אתם אומרים על פירסומות?
בזבוז:\ פרינגלס או צ'יפס?
במבה:) פופקורן טבעי או עם חמאה?
טבעי. שתיה חריפה או קלה?
תלוי. עם גזים או טבעית?
טבעית
מה אתם אומרים על סודה?
שהיא הכרחית במיוחד
אלכוהוליסטים או מסוממים?
אלכוהוליסטים.חמודים. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים.

inbal287

New member
../images/Emo204.gif

סגנון מוזיקה אהוב? מטאל להקה? HIM, בלו ארץ אהובה? פינלנד
בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק
נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? נחשים זה בסדר, כל השאר לא. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אשאר במקום ללא תנועה... בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים
המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? שניים בלה בלה חופש או בצפר\צבא\עבודה? בי"ס סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות הדבר הכי עצוב בעולם? מאיפה לי
הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? :| הדבר הכי שמח בעולם? :| הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? :| אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם פורום אהוב? בלו, HIM, בונג' לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? 27 שעות שישנתי, 4 ימים שהייתי ערה... כמו גופה, אבל ערה מה תעשו\ עשיתם בצבא? די עם השאלות הקשות! במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? :$ מים או יבשה? ים ספינה או מכונית? ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) האפשרות השנייה MTV או VH1? VH1
שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 10 ערוץ אהוב? VH1, שלוש מה אתם אומרים על פירסומות? זנות פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? עם חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה, או אם יש סחוג אז למה לא לשים?
עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? איו אלכוהוליסטים או מסוממים? מה זה? |תמימה| ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים, חוץ ממישהי אחת

Fable Of Dreams

New member
...

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק ומטאל.ויש מלא להקות. ארץ אהובה? אמ...יש כמה(פינלנד^_^) בני אדם, יצור גאון או דפוק? יש ויש. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? נחשים זה חמוד, כרישים וחרקים זה מפחיד. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני לא הכי בטוחה עד כמה זה יעזור לי אם אני אתחיל לשחות. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? גם וגם. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש!!! סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות. הדבר הכי עצוב בעולם? יש הרבה דברים עצובים. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא יודעת... הדבר הכי שמח בעולם? גם לא יודעת... הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? ווילה ואלו ^_^ אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? גם וגם..אבל תכלס פנימיות יותר חשוב. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא תומכת בניסויים בכלל. פורום אהוב? פורום להקה HIM לישון בלילה ולהיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? תלוי מתי. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? לא זוכרת. מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת מה אני אעשה. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אין לי שמץ. מים או יבשה? יבשה. ספינה או מכונית? מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) לא משנה לי. MTV או VH1? VH1 שירים במחשב או רדיו? שירים במחשב. ערוץ 2 או 10? לא משנה לי. ערוץ אהוב? VH1 מה אתם אומרים על פירסומות? מיותר לחלוטין. פרינגלס או צ'יפס? פרינגס יאמיי פופקורן טבעי או עם חמאה? עם חמאה! שתיה חריפה או קלה? תלוי בסיטואציה. עם גזים או טבעית? טבעית. מה אתם אומרים על סודה? בעעע אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה. ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים!

danduuu

New member
אניניניניניני

יאיי לא היית כאן כמה זמן נכון? התגעגעתי
סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק ו-HIM למרות שיש עוד מלא זאת הכי הרבה ארץ אהובה? פינלנד
אבל לא הייתי שם עוד
טוב נו גם ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק?דפוק ביותר נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? תלוי הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?אני אלטף אותו ואקריא לו סיפור לילה טוב..חחח מה נראה לכם?
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?שחורים או לבנים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופששש אבל שנה הבאה מסיימים ביצפר
סטייק או סלט ירקות או דגים?ממ סלט האמת שוקולד
הדבר הכי עצוב בעולם?מוות של מישו אהוב או לפחות לאבד מישו אהוב הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?אם אני רבה עם החברה הכי טובה שלי או כל חברה בעצם הדבר הכי שמח בעולם?יש הרבה
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??לא נראה לי שהיה ממש אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות כמובן ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על אפחד אבל אם כבר בני אדם פורום אהוב?HIM |מכורה| לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לא'דעת מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?להיות ערים-יום שלם ולישון ממ לא'דעת מה תעשו\ עשיתם בצבא?אין לי מושג עדיין במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? החלום שלי זה שחקנית וזמרת מים או יבשה?ממ לפעמים זה לפעמים זה ספינה או מכונית?ספינה נראה לי לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) עם בן זוג כשיהיה MTV או VH1? ממ VH1 נראה לי..MTV נהיה חרא שירים במחשב או רדיו?רדיו...אני הולכת לישון רק עם גלגל"צ ערוץ 2 או 10?2 ערוץ אהוב?כל ערוצי המוזיקה וערוץ יס סטראס|כוכב|
מה אתם אומרים על פירסומות?שונאת אותם כל כך!!!!! פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה יאמי שתיה חריפה או קלה?חריפה חח עם גזים או טבעית? גם וגם מה אתם אומרים על סודה? פיכס אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים חח ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבת יותר מהכל

נשמע מגניב ../images/Emo175.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?גות'. within temptetion ארץ אהובה?פינלנד. גרמניה. צ'כיה.
בני אדם, יצור גאון או דפוק?דפוק מאוד נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?נחשים
הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?
לא חושבת על זה!
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?שחורים
המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?גם וגם
חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!
סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות רולז!!!
עם חסה ופטריות שמפניון טריות
הדבר הכי עצוב בעולם?1.גשם 2.המשכיות ואי התייחסות למה שקורה סביבינו. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?להיות בצבא כשאחותי חוזרת הביתה
הדבר הכי שמח בעולם?דניאל
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??דניאל
אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות! [נראה לכם שאני עם מישהו בגלל שהוא פיני יפה?!
] ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?בני אדם!!!! פורום אהוב?HIM
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון ביום ולהיות ער בלילה רולז
מתגעגעת כל כך
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?25 שעות ועשרים דקות- שינה. ערים... 50 שעות נדמה לי.... מה תעשו\ עשיתם בצבא?עושים
מש"קית שלישות. זנות בכוח אדם במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?רואים אותי על הבמה?
מים או יבשה?מים ספינה או מכונית?ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)מחלקת תיירים עם אהוב!!! MTV או VH1?וי אייץ' וואן רולזזזזזזז!!!! שירים במחשב או רדיו?מחשב
ערוץ 2 או 10?מה אלו בכלל?1
ערוץ אהוב?ביפ! וstar world מה אתם אומרים על פירסומות?מ-ס-ח-ו-ר!!!!!! בעעעעעעעעע פרינגלס או צ'יפס?פרינגלס!!!!
פופקורן טבעי או עם חמאה?לא אוהבת בכלל שתיה חריפה או קלה?חריפה!!!! עם גזים או טבעית?טבעית [מים!
] מה אתם אומרים על סודה?בעעעעעעעע אלכוהוליסטים או מסוממים?וואו אל תשאלו אותי שאלה כזו! ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? תלוי

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

סגנון מוזיקה אהובה? נמ. פאנק-רוק? להקה? המ. MCR\דה יוזד כרגע. ארץ אהובה?אנגליה
בני אדם, יצור גאון או דפוק?דפוקXD נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מפחיד. מאוד. הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?וואו. אין לי מושג.XD בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?גם וגם וגם^^ המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופש. מה שאלה? סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקותXD הדבר הכי עצוב בעולם?הסוף של טיטאניק\מולאן רוזXD. לא סתם.. נו.. לאדעת. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?X: הדבר הכי שמח בעולם?המ. לאדעת. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??:X אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?:X פורום אהוב?נמ. לאדעת
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון ביום ולהיות ער בלילה. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?המ. אין לי מושג מה תעשו\ עשיתם בצבא?אין לי מושג במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?אני ארצה לעבוד במשהו שכרוך בלשבת במזגן ולא לעשות כלום מים או יבשה?נמ. מים? ספינה או מכונית?נמ לאדעת
לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) המ. לאדעת
MTV או VH1?המ. לאדעת
שירים במחשב או רדיו?מחשב ערוץ 2 או 10?המ. ערוץ אהוב?3 מה אתם אומרים על פירסומות?חרא פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?חמאה שתיה חריפה או קלה?קולהXD עם גזים או טבעית?גזים מה אתם אומרים על סודה?איכ אלכוהוליסטים או מסוממים?XD ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?תלוי:X

milkshakit

New member
|וילה-ואלו|../images/Emo189.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק\מטאל. HIM
ארץ אהובה? פינלנד, ספרד. בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק ממש (במיוחד הגברים)
נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? - נחשים: ממש חמודים
רק יכולים לחנוק אותי ולמחוץ לי ת'עצמת או לשים לי ארס בגוף
- חרקים - אלוהים ישמור
אם חרק מסויים נוגע בי אני מתה על המקום. - כרישים - בטח חמודים.. אני אהיה בים מתישהו, אראה כריש, אגיד לו "בואאאא קוצי מוצי מוצי" - ואז הוא יאכל אותי או יטרוף אותי ליתר ביטחון. חמוד משהו
הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? שוב עם הכריש הזה?
. אישאר ללא תנועה. הרי הוא חמוד לא :0 בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש וכמה שיותר |בטטה| סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות. הדבר הכי עצוב בעולם? כשאמא לא נמצאת..
הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? כשאמא שלי הייתה רחוקה ממני *המבין יבין*
הדבר הכי שמח בעולם? כשיש מישהו שאוהב אותך באמת ולא אכפת לו איך את נראית.. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? שום דבר. אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות, אבל הוא לפחות צריך להיות חמוד או סביר!
ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? על בני אדם, שיסבלו קצת. פורום אהוב? הפורום הזה. אחר כך - מצעדים וביקורת מוזיקה. לישון בלילה ולהיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?האפשרות הראשונה. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? 8 שעות, 10 אולי. אממ לא זוכרת מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא מתקרבת לצבא המסריח. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? הייתי רוצה לעבוד במשרד גדול בנושא מחשבים\גרפיקה. מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) לטוס לבד במחלקה ראשונה MTV או VH1? VH1 ובגדול!
שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? ערוץ 2 ערוץ אהוב? MTV, YES 2 מה אתם אומרים על פירסומות? חרא של דבר
פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? טבעי שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית
מה אתם אומרים על סודה? גועל נפש. אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? ככה ככה... אני יודעת.

little WhiSper

New member
כשאני אגדל אני אהיה כמו כולם

ותהיה לי אהבה שתחכה לי בעולם. סגנון מוזיקה אהובה? להקה?
רוק. היהודים.ב"ה. הים.לינקין. אוונסנס ועוד. ארץ אהובה?
יזראל. בני אדם, יצור גאון או דפוק?
יש ויש נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?
הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?
אמורים ללא תנועה לא? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?
צבעוניים ושחורים. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?
בלע שאלה מכשילה. גם וגם? חופש או בצפר\צבא\עבודה?
פרידווום!! סטייק או סלט ירקות או דגים?
חחח הכל!! אבל סטייק. הדבר הכי עצוב בעולם?
בדידות..? הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?
^^^ הדבר הכי שמח בעולם?
אושר? P: הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??
אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?
בעיקר פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?
אפחד! פורום אהוב?
עוד שאלה מכשילה? היהודים והים [בלי חנפנות!] לישון בלילה ולהיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער בלילה?
ישן יום ישן לילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?
שניהם לוזכרת בדיוק אבל יותר מ12 שעות P: מה תעשו\ עשיתם בצבא?
כלום. אני מקווה. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?
במשהו שאני אוהב.. מים או יבשה?
יבשה..? ספינה או מכונית?
מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)
בן זוג MTV או VH1?
MTV שירים במחשב או רדיו?
מחשב. אבל גם וגם.. ערוץ 2 או 10?
2. זה תמיד יחד לא? ערוץ אהוב?
HOT3 וMTV ועוד.. מה אתם אומרים על פירסומות?
לוידעת פרינגלס או צ'יפס?
פרינגלס! פופקורן טבעי או עם חמאה?
מלח שתיה חריפה או קלה?
גם וגם עם גזים או טבעית?
גם וגם מה אתם אומרים על סודה?
איכס אלכוהוליסטים או מסוממים?
WTF ?! אפחד! ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?
בד"כ אוהבת.

bitter end

New member
פיו../images/Emo178.gif../images/Emo69.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק, על כל גווניו וכמובן HIM ארץ אהובה? ניו זילנד
בני אדם, יצור גאון או דפוק? גאון!XD נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? לא מפחיד, אבל מיותר הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? להישאר במקום ולהרביץ לו (כן, כן, זה עוזר!) בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? ארגמן
המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? בצפר רולז סטייק או סלט ירקות או דגים? פסטה
הדבר הכי עצוב בעולם? שהורים קוברים את ילדיהם הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? המממ הדבר הכי שמח בעולם?--- הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??---- אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא ולא פורום אהוב? להקת HIM דא!
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה!! מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? הווו ישנתי- 17 שעות ערה- 24 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני ארצה להיות פתולוגית מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקה ראשונה
MTV או VH1? VH1 ללא ספק שירים במחשב או רדיו? רדיו ערוץ 2 או 10? 10 ערוץ אהוב? יס 2
מה אתם אומרים על פירסומות? כלום חח פרינגלס או צ'יפס? שניהם פאכס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? גזים זה רק קולה מה אתם אומרים על סודה? איכסה פיכסה אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? מתה על המשפחה שלי

bitter end

New member
חח מאוד כיוון שהמחנכת שלי מפחדת

ממני.. והיא כל הזמן מתחנפת
זה מצחיק כי היא גם קצת "בולבולית" (אם נשתמש במילותיה המדוייקות)

Shitgoose19

New member
שלי..

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק/HIM ארץ אהובה? צרפת בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מגעיל הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?אין לי מושג נראה לי שאני אשחה בטיל.. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?צבעוניים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 שהם כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה?קצת מזה קצת מזה וקצת מזה סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות הדבר הכי עצוב בעולם?מוות הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?ראיתי אדם יקר לי מת לי מול העיניים הדבר הכי שמח בעולם? שאנחנו חיים בארץ הזאת למרות כל הפאקים הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??כשהבנתי שיש כזה דבר אהבת אמת אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?אין כמו פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?על אף אחד פורום אהוב?ryan gee's massageboard לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון בלילה וער ביום מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?הכי ארוך 13 שעות שינה שהייתי ער? 48 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא?מה עושה בצבא? מדריך תוכנת מחשב בחיל האויר במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?אין לי מושג במה אני ארצה לעבוד מים או יבשה?יבשה.. הכי בטוח ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) עם בן הזוג MTV או VH1? אמ טי וי שירים במחשב או רדיו? במחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? אין לי כזה מה אתם אומרים על פירסומות? שזה מעצבן ושזה זיוף פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? פופקורן שתיה חריפה או קלה? תלוי באירוע ובמצב הרוח בעיקרון שתיה קלה עם גזים או טבעית? גם וגם מה אתם אומרים על סודה? לא משהו אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהב עד המוות

לה לה לה... עונה.

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? לא מוגדר. משתנה עם הזמן ארץ אהובה? ישראל?
בני אדם, יצור גאון או דפוק? יצור גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מגעיל
הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אתחיל לשחות בשיא המהירות בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים
חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש, כאילו דה
סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק
הדבר הכי עצוב בעולם? מוות הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לא זכור לי כרגע... הדבר הכי שמח בעולם? לא יודעת O.ס הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? כנראה מתישהו שהיו שידורים חוזרים של מושא האובססיה שלי -> מכושפות
אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? שניהם, אם אפשר. אם לא - פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא ממש משנה לי... פורום אהוב? אממ, בעיקר זה, חנונים [כן, כן], אופנה אלטרנטיבית ואופנה לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? הזמן הכי ארוך שישנתי - 12 וחצי שעות
הזמן הכי ארוך שהייתי ערה- יום וחצי בערך
מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודעת במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא יודעת מים או יבשה? תלוי ספינה או מכונית? ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) מחלקת תיירים עם בו הזוג, שיהיה עם מי לדבר MTV או VH1? אמ טי וי שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10?2 ערוץ אהוב? 3, אמ טי וי, סטאר וורלד מה אתם אומרים על פירסומות? מעצבנות אך לפעמים מצחיקות פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? עם חמאה
שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? מוגזת
מה אתם אומרים על סודה? לא יודעת, לא נראה לי שטעמתי אלכוהוליסטים או מסוממים? אף אחד. אם כבר, מסוממים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים

מיאו!../images/Emo151.gif../images/Emo123.gif../images/Emo153.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?... חחח. להקה יש המון... מיי כימקל רומנס, זה יוזד, זה אקדמי איז, סאוסין,בלינק 182,פיונרל פור אה פרנד, ילוקרד,אים, שוגרכולט (אם ככה קוראים להם), גרין דיי, AFI,פאניק אט דה דיסקו, פול אאוט בוי,קורן... אין לי כוח להמשיך... ארץ אהובה?אממממממ..... לא יודעת.... בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק!!!! נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? נחשים חמוד.. כל השאר לא! הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני ימות מפחד!!!! בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?שחורים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 שהם כמו אחים. חופש או בצפר\צבא\עבודה?עבודה .. תלוי איזה. סטייק או סלט ירקות או דגים?סלט ירקות!!! עם גבינה מלוחה!! הדבר הכי עצוב בעולם?שואה הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?חיים הדבר הכי שמח בעולם?לא חשבתי על זה.. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??אייייי.... בן דוד החדש שלי!!! קיפצתי בכל הבית וצרחתי בכל הקיבוץ!!! אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פינימיות... ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?על אף אחד! פורום אהוב?מיי כימקל רומנס, אים. לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?אייייי... לודעת! מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?לא זוכרת מה אני סופרת? מה תעשו\ עשיתם בצבא?יהיה ג'ובניקית. ואז יטוס ישר לארצות הברית! במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?שחקנית.. ועכשיו אני עובדת במספרה ועם ילדים קטנים.. ואני רק בת 14!!!! מים או יבשה?יבשה. ספינה או מכונית?מכונית. לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)? לבד במחלקה ראשונה. MTV או VH1?אמ טי וי. שירים במחשב או רדיו?במחשב. ערוץ 2 או 10?10.. יש אבודים! ערוץ אהוב?יס סטאר. מה אתם אומרים על פירסומות?יש יפות יש משעממות. פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס. פופקורן טבעי או עם חמאה?עם חמאה!!! שתיה חריפה או קלה?תלוי מתי ומה! עם גזים או טבעית?גזים! מה אתם אומרים על סודה? חולה על זה. אלכוהוליסטים או מסוממים?אה? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? יש לך ספק בכלל? ברור שאוהבים!

למעלה