שאלון

../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo35.gif

אוהבים לישון
שוקולד: מריר/חלב/לבן
אוהבים לשחק במחשב
אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)
עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-
)
אוהבים ללמוד
מקצוע מעניין: אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)
תוכניות
מועדפות:
או
אוהבים לקרוא
שם יפה בעינך:
מאורר/ מזגן
שייק פירות/ מילקשייק
תשבץ/ תשחץ
/ אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)
יבשים/ טריים
תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת
MP3/דיסקמן

../images/Emo42.gifעונהנהנהנהנה!

אוהבים לישון? יה שוקולד: מריר/חלב/לבן: חלב אוהבים לשחק במחשב: כה אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה): לשמוע מוזיקה ולגלוש באתרים... עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-): אמממ.. אני חושבת שאין עוד... אוהבים ללמוד מקצוע מעניין: מה? אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה): כה... ידיעות אחרונות תוכניות מועדפות: אמממממממממממממממממממממממממממממממממממ.... יש הרבה או אוהבים לקרוא: מה??? בגלל כל הסמיילים אני לא מבינה ת'שאלות כי הם לא מופיעים לי!! בבקשה על תעשו עם סמיילים ת'שאלונים בקושי אפשר להבין משו יש רווחים לא ברורים!! שם יפה בעינך: מממ.. עידו, עינב ויש עוד.. מאורר/ מזגן: מזגן שייק פירות/ מילקשייק: מילקשייק תשבץ/ תשחץ: תשבץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר): מסנג'ר! יבשים/ טריים: מה יבשים טריים?? תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת: מצולמת MP3/דיסקמן: דיסקמן

D o R a S h A y

New member
עונהההה

אוהבים לישון
כן שוקולד: מריר/חלב/לבן
מריר/לבן אוהבים לשחק במחשב
כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)
אינטרנט מוזיקה וכו' עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-
)
השיר שלנו ודניאל סלומון. אוהבים ללמוד
קצת מקצוע מעניין: ביולוגיה אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב,ידיעות אחרונות וכדומה)
לפעמים אם יש כתבות מעניינות תוכניות
מועדפות: השיר שלנו ורפואה שלמה
או
אוהבים לקרוא
לפעמים, רק אם הוא ממש מעניין שם יפה בעינך
:
ליאור/ אור (ל
) לירון/ רון (ל
)
מאורר/ מזגן
מזגן
שייק פירות/ מילקשייק
שייק פירות תשבץ/ תשחץ
תשחץ
לפעמים ככה ולפעמים ככה
יבשים/ טריים
טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת
תמונה מצולמת
MP3/דיסקמן
אמ.פי

L i l o o S h

New member
מה הקטע עם הסימנים?!?!?!?!?!?!?!

אוהבים לישון? כן שוקולד: מריר/חלב/לבן? כולם.. במיוחד מריר אוהבים לשחק במחשב? לא, מעדיפה אינטרנט אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? מוזיקה ונט' עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-) מסתובבת, אין מיוחדים. אוהבים ללמוד? לא מקצוע מעניין: הסטוריה אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)? אני לא ממש אוהבת את זה, אבל אני קוראת תוכניות מועדפות: 24, ג'קאסס, חברים כלב או חתול? כלב אוהבים לקרוא? כן שם יפה בעינך: קים, זואי, צ'לסי מאורר/מזגן? מזגן שייק פירות/מילקשייק? גם וגם.. תלוי במצב הרוח תשבץ/תשחץ? תשחץ טלפון או אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? טלפון פרחים יבשים/טריים? טריים, מה אני אעשה עם יבשים? תמונה מודפסת מהמחשב/תמונה מצולמת? גם וגם.. תלוי MP3/דיסקמן? MP.

../images/Emo110.gif

אוהבים לישון
ככככעעע
שוקולד: מריר/חלב/לבן
רגיללל... אוהבים לשחק במחשב
לא.. אני במחשב רק לאינטרנט (וכל מה שבתוכו- מסן, אייסי, פורומים, אתרים..) ואני מעבירה לפה תמונות מהדיגיטליתתת.. ומוזיקההה.. ותמונות של אחרים וכל מיני.. אבל לא משחקת במשחקים
אעעעע.. חחחחחחח תשובה מקודם^ עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-
) אממממ אהבה מעבר לפינה.. וזהו
אוהבים ללמוד
נראלכם
מקצוע מעניין: אממממממ.. נו רשמתי בסקר הקודם
אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)
ראש 1 רק
תוכניות
מועדפות: אהבה מעבר לפינה, ראש גדול, השיר שלנו, ויש עוד כמה תוכניות.. לוזוכרת עכשיו
או
כלבייייםם
אוהבים לקרוא
לעע
שם יפה בעינך:
יש המון שמות יפים.. המון. מאורר/ מזגן
אממממ.. מזגן שייק פירות/ מילקשייק
מילקשייק תשבץ/ תשחץ
תשחץ
אמממממממ.. טלפון
יבשים/ טריים
הא
תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת
מצולמתת.. אבל דיגיטלית יותר טוב ממצלמה רגילה
MP3/דיסקמן
גם וגםם

ady18

Well-known member
תשובות

אוהבים לישון כן שוקולד: מריר/חלב/לבן לבן אוהבים לשחק במחשב אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה) אינטרנט ומשחקים בעיקר מוסיקה וגם איסקו מסנגר וקוראת פורמים עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)ynet בעיקר אוהבים ללמוד מקצוע מעניין: אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)כן תוכניות מועדפות:אהבה מעבר לפינה חדשות או אוהבים לקרוא שם יפה בעינך:שראל מאורר/ מזגן מזגן שייק פירות/ מילקשייק שייק פירות תשבץ/ תשחץ לא אוהבת / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)מסנגר יבשים/ טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת תלוי MP3/דיסקמן דיסקמן

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif

אוהבים לישון? מאוד!! שוקולד: מריר/חלב/לבן? חלב ולבן אוהבים לשחק במחשב? כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? הכללל עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)? בתפוז- הארי פוטר, בנות, ועוד אוהבים ללמוד? לאא מקצוע מעניין: אין מקצוע שאני ממש מתעניינת בו אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)? כן למה לא תוכניות טלויזיה מועדפות: הרבה
או
? חתול אוהבים לקרוא? כן שם יפה בעינך: ממ מאורר/ מזגן? מזגןןן שייק פירות/ מילקשייק? שייק פירות!! תשבץ/ תשחץ? תשחץ! טלפון/ אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? גם וגם, זה לא השוואה פרחים יבשים/ טריים? טריים? תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת? מצולמת איזה שאלהה MP3/דיסקמן? תלוי

מתוקה777

New member
עונה :)../images/Emo176.gif

אוהבים לישון? כן שוקולד: מריר/חלב/לבן-חלב אוהבים לשחק במחשב?כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)לשמוע מוזיקה ולגלוש עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)אממ אלייז'ה ווד אוהבים ללמוד מקצוע מעניין:אין אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)לא ממש לפעמים קוראת ראש 1 תוכניות מועדפות:חברים,תהרוג אותי וזהו,שנות ה70,מלך השכונה.... או אוהבים לקרוא?לא ממש שם יפה בעינך:אופק מאורר/ מזגן?מזגן שייק פירות/ מילקשייק?<שייק פירות תשבץ/ תשחץ?תשחץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)מסנג'ר יבשים/ טריים? מה?-פרחים? טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת?תמונה מצולמת MP3/דיסקמן?אמפי

moshit1

New member
עונה-

אוהבים לישון -כה שוקולד: מריר/חלב/לבן- חלב אוהבים לשחק במחשב- לא כ''כ אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה) עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-
) הרבה אוהבים ללמוד- לא מקצוע מעניין: ספרות אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה) לפעמים תוכניות מועדפות: זה רק רוק או אוהבים לקרוא כה שם יפה בעינך: עומר מאורר/ מזגן- מזגן שייק פירות/ מילקשייק- מילקשייק תשבץ/ תשחץ- תשבץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)טלפון יבשים/ טריים טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת - מצולמת MP3/דיסקמןדיסקמן

coullette

New member
^_^

אוהבים לישון
כן שוקולד: מריר/חלב/לבן
חלב אוהבים לשחק במחשב
כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)
הכל עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)
פאנק,גרין דיי,תשוקות,מלחמת הכוכבים אוהבים ללמוד מקצוע מעניין:
ממש לא אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)
לא ממש תוכניות מועדפות:
חברים או אוהבים לקרוא
כן שם יפה בעינך:
תמנון מאורר/ מזגן
מזגן שייק פירות/ מילקשייק
גם וגם תשבץ/ תשחץ
תשחץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)
אייסיקיו יבשים/ טריים
מצולמת MP3/דיסקמן
מפ3

CAM1LA

New member
עונה

אוהבים לישון? כן שוקולד: מריר/חלב/לבן? חלב אוהבים לשחק במחשב? כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? אינטרנט עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-תפוז) אין אוהבים ללמוד? לא! מקצוע מעניין: לא קיים כזה אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)? כן תוכניות טלויזיה מועדפות: טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה כלב או חתול? שניהם אוהבים לקרוא? כן שם יפה בעינך: אוולין מאורר/ מזגן? מזגן שייק פירות/ מילקשייק? שייק פירות תשבץ/ תשחץ? שניהם טלפון/ אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? טלפון פרחים יבשים/ טריים? טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת? מצולמת MP3/דיסקמן? דיסקמן

LOOST

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo55.gif

אוהבים לישון
מאודדד שוקולד: מריר/חלב/לבן
גם וגם וגם
אוהבים לשחק במחשב
כן
כן
עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)
פירסינגים וקעקועים, מוקי ושב"ק מיוזיק אוהבים ללמוד
לא מקצוע מעניין: פסיכולוגיה,סוציולוגיה,ביולוגיה.. אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)
GO וכאלה.. תוכניות מועדפות:עמוק באדמה
או
שניהם
אוהבים לקרוא
כן שם יפה בעינך:לא יודעתת מאורר/ מזגן
מזגן
שייק פירות/ מילקשייק
שייק פירות
תשבץ/ תשחץ
תשחץ!
אייסי ומסן..
יבשים/ טריים
מצולמת
MP3/דיסקמן
MP3

עונה

אוהבים לישון? כעע מאוד שוקולד: מריר/חלב/לבן? שאלה קשה.. אמ נראה לי לבן אוהבים לשחק במחשב? כע אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? לשמוע מוזיקה לגלוש באינטרנט ולהתכתב עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-
)|? כל מיני... אוהבים ללמוד? לא ממש מקצוע מעניין: יש כזה דבר?! אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)? כע לפעמים תוכניות מועדפות: אריזה משפחתית אחיות או לא להיות תשוקות(אבל אני בגמילה) השמינייה או אוהבים לקרוא? כע שם יפה בעינך: לאדעת יש הרבה מאורר/ מזגן? לא ממש משנה שייק פירות/ מילקשייק? מילקשייק תשבץ/ תשחץ? תשחץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? שניהפ יבשים/ טריים? מה?? תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת? לא משנה בכלל MP3/דיסקמן: גם לא משנה

Thade

New member
../images/Emo119.gif

אוהבים לישון: בחורף כן,בקיץ לא ממש. שוקולד: מריר. אוהבים לשחק במחשב: אפשר לומר שכן. אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה): לגלוש באינטרנט. עוד פורומים שאתם גולשים בהם: אין לי כוח לפרט. אוהבים ללמוד: לא. מקצוע מעניין: היסטוריה. אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה): לא. תוכניות מועדפות: "חברים".
או
:
אוהבים לקרוא: כן. שם יפה בעינך: טימותי לבן,אודרי לבת. מאורר/ מזגן: מזגן. שייק פירות/ מילקשייק: פירות. תשבץ/ תשחץ: תשבץ.
/ אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר): מסנג'ר.
יבשים/ טריים: טריים. תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת: מצולמת. MP3/דיסקמן: דיסקמן.

מיקמיק 1

New member
עונה..

אוהבים לישון- כן שוקולד: מריר/חלב/לבן- מריר אוהבים לשחק במחשב- לפעמים, תלוי איזה משחקים.. אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)- לגלוש, לשמוע מוזיקה.. עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)- אני בפורום השיר שלנו (שולט) אוהבים ללמוד- כן מקצוע מעניין:יש כל מני מקצועות מעניינים. אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)-כן, מעריב לנוער תוכניות מועדפות: השיר שלנו,המורדים, פלוריסיינטה, לפעמים אני רואה ריבלדה... או אוהבים לקרוא- כן שם יפה בעינך: אוריין (לבת) מאורר/ מזגן- ברור שמזגן! שייק פירות/ מילקשייק- מילקשייק תשבץ/ תשחץ- תשבץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)- איסיקיו יבשים/ טריים- מזאת אומרת? תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת- תמונה מצולמת! MP3/דיסקמן- תלוי איפה אנחנו נמצאים..

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

אוהבים לישון? מאוד שוקולד: מריר/חלב/לבן? חלב אוהבים לשחק במחשב? כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? לגלוש, מוזיקה עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)? אין אוהבים ללמוד? לא מקצוע מעניין: ממ אומנות :} פסיכולוגיה אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה) לא תוכניות מועדפות: חברים, בנות גילמור, רוזוול
או
?
אוהבים לקרוא? רק אם הספר ממש מעניין שם יפה בעינך: עדי מאורר/ מזגן? מזגן שייק פירות/ מילקשייק? מילקשייק תשבץ/ תשחץ? תשחץ
/ אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? ממ תלוי עם מי P:
יבשים/ טריים? טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת? תמונה מצולמת MP3/דיסקמן? MP3

עונה

אוהבים לישון? כהההה שוקולד: מריר/חלב/לבן? חלב ולבן אוהבים לשחק במחשב? אממ כן אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה)? לשמוע מוזיקה לגלוש באינטרנט לשחק ולהתכתב עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)|? אוהבים ללמוד? לא מקצוע מעניין: אין אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)? אמממ ידיעות אחרונות כשיוצא לי תוכניות מועדפות: או אוהבים לקרוא? כן שם יפה בעינך: שאלה קשה.... יש המון.. מאורר/ מזגן? מזגן שייק פירות/ מילקשייק? מילקשייק תשבץ/ תשחץ? תשחץ / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)? שניהםם יבשים/ טריים? מה נסגר איתכם? תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת? אמממ לא משנה MP3/דיסקמן: MP3

רונוש12

New member
עונהנה

אוהבים לישון?יאפ שוקולד: מריר/חלב/לבן?חלב ולבן אוהבים לשחק במחשב?כן מאוד אם כן, מה אתם אוהבים לעשות בו(לגלוש באנטרנט, לשחק, לשמוע מוזיקה וכדומה):הכול עוד פורומים שאתם גולשים בהם:(לאו דווקא ב-)גרין דיי,פורום כפר סבא
,ניקלדיאון,טלנובלה בע"מ..ולא זוכרת.. אוהבים ללמוד?לא,אבל משעמם לי החופש ובא לי ללימודים.. מקצוע מעניין: אוהבים לקרוא עיתון יומי(מעריב, ידיעות אחרונות וכדומה)?לפעמים ידיעות אחרונות תוכניות מועדפות:טלנובלה בע"מ..אמ..ואין לי הרבה כי אני יותר על המחשב.. או אוהבים לקרוא?לפעמים תלוי איזה ספר
שם יפה בעינך:מיתר,לירון,עידו,גל.. מאורר/ מזגן?מזגן שייק פירות/ מילקשייק?מילקשייק תשבץ/ תשחץ?אפחד מהם / אייסקיו(או לחילופין: מסנג'ר)מסן יבשים/ טריים?טריים תמונה מודפסת מהמחשב/ תמונה מצולמת?מצולמת MP3/דיסקמן:MP3

למעלה