שאלון לון לון

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

Gilat18

New member
אני אני

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: איפה משה? ואיפה אביבי? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: זאת השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: את אוהבת פלאפל? השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: מי את??? מה את??? באמת.. השאלה ששמעתם הכי הרבה: בא לך לבוא לאכול במקדונלדס? שבוע ברציפות רק מקדונלדס! המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: היסטוריה, ספרות השאלה הכי שאלתית: מה קורה? שאלה מקורית משלכם: אתה בטוח שזה בטוח? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: אני לא יכולה לגלות השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: למה??!?!? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: אתה אוהב אותי? כן. שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: מה המידת נעליים שלך..

anna the best

New member
שאלות

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: למה? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: שאלות מקוריות, כאלה שלא שואלים הרבה השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: שם וגיל השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: למה... השאלה ששמעתם הכי הרבה: שם וגיל המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: תנך השאלה הכי שאלתית: למה? איך? שאלה מקורית משלכם: מה אורך השיער שלך בסנטימטרים? (אני בטוחה שזה מקורי) שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: משהו שאני שאלתי? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: למה הכדור הוא עגול? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: רוצה לצאת איתי? שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: דווקא לא עולה לי משהו טיפשי לראש...

SILVER LADY

New member
איצ ג'אסט טו ליטל טו לייט ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

*לקוח מהטאגליינס* השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:למה הוא חי?!אוף השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:אנערף השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:לאדעת השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:לא שואלת X: השאלה ששמעתם הכי הרבה:שם חחח המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:לאדעת השאלה הכי שאלתית:על השם חחח שאלה מקורית משלכם:אוי אין לי כחח שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:תריבו על זה?!חחח השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:לאדעתת שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:לא מתה לכלום שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:חחח לאדעת ליימממ

MushrooMush

New member
:O

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:חם לי השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:למה חם לי השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:את יכולה לציר אותי !? השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:כמה זה עולה השאלה ששמעתם הכי הרבה:מי זה? המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:מדעים.. ולא ביגלל שאני שונאת ביגלל שהתשובות שו ארוכות השאלה הכי שאלתית:איזה שאלה? שאלה מקורית משלכם:למה? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:כעך?! השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:כעך?! שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:להמ את חושבת שזה יפה לך?! שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:למה להכפיל את זה?!

דנטל

New member
תשובון בונבון

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: כמה זמן יקח לי לבדוק את הפורום? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: כאלה שאף פעם לא שאלו השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: ממוחזרות השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: מה? השאלה ששמעתם הכי הרבה: מה? המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: היסטוריה השאלה הכי שאלתית: מה בא קודם? שאלה מקורית משלכם: למה? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: כמה עשית? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: מתי? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: תעשה אותי? שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: מה שבע?

למעלה