שאלון לון לון

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

2eye

New member
../images/Emo35.gifשאלון לון לון

*לקוח מהטאגליינס*
השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:
השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:
השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:
השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:
השאלה ששמעתם הכי הרבה:
המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:
השאלה הכי שאלתית:
שאלה מקורית משלכם:
שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:
השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:
שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:
שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:

mafakit

New member
עונה נה נה..|אלפקה|../images/Emo218.gif

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: איך קוראים לך? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:אה.. לאדעת.. כל מיני..XD השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: מה היית לוקח לאי בודד השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:מה המצב? השאלה ששמעתם הכי הרבה:סבבה ואיתך? המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:הסטוריה השאלה הכי שאלתית:שאלת שאלה? שאלה מקורית משלכם:דיייייייי באמת?! שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:מה זה מלפפונים?
השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:איך נברא העולם..? חחח..XDD שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:ממ.. שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:השיער זה אמיתי או השתלה?

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo6.gif

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:
מנישמע? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:
מחדש [אם יש הכי כיףףף
] השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:
מחדש [כשאין מה מציק קצת] השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:אזזז מה? השאלה ששמעתם הכי הרבה:מה אכלת?
המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: אזרחות.. חופרני כל השאלות הפתוחות וגם ספרות הולכת הידד השאלה הכי שאלתתית:מה ככה? שאלה מקורית משלכם: איך החיים? אבל זה לא מקורי ולא משלי >< שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: משלומם? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: נוו כל הקסקס
שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: ^ שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: למה?

אהבתי ת'תמונה../images/Emo6.gif

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: איך אני מתנהג?
השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: מה אתם אוהבים לאכול?
השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: גובה או משקל
והאם שחיתי בערום
השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: שם? השאלה ששמעתם הכי הרבה: שם וגיל?
המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: מתמטיקה השאלה הכי שאלתית: אתם חיים? שאלה מקורית משלכם: הומממ שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: אני נראת ילדה שלא אוכלת סחוג? XBBBB השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: למה המצב של הארץ כמו שהו? למה אין שלום? למה השם לוקח אנשים יקרים? .. למה מתים? למה נפרדים? ועוד מלא שאלות
שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: זה ילדים קטנים פה
שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: יש לכם חיים? ..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:מה קורה? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:תכנית טלוויזיה אהובה, להקה אהובה, שיר אהוב השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:טלוויזיה או מחשב? השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:ממ לאיודעת השאלה ששמעתם הכי הרבה:מה נשמע? איך קוראים לך? המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:תנ"ך. ררררררררררר השאלה הכי שאלתית:לאיודעת שאלה מקורית משלכם:נכון שאני מגניבה?D: שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:רציני שחור?XDDDDDDDD השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:לאיודעת שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:לאיודעת

../images/Emo191.gif

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: איך היה אם היינו אומרים קיץ והיה קפוא ואומרים חורף והיה רותח? [בהחלט עמוק]. השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: מה קורה? [אני קורא
] השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: "אז מה אריאל..בן כמה אתה כבר?"[אהמאהמשכנים] השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: אז מה..את/ה בא לפה הרבה?
השאלה ששמעתם הכי הרבה: "אמא..איך ילדים באים לעולם?"
המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: ביולוגיה
השאלה הכי שאלתית: להיות או לא להיות? זאת השאלה. שאלה מקורית משלכם: אם איש אחד הלך הלך הלך בוף שניצל!#@ זה אומר שהוא עייף? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: האם וואנאבי אור עושה זאת דווקא?
השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: כמה זה 1+1? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: למה דווקא ניומקסיקו? ולא איזה שם אחר?
שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: שמן תינוקות מיוצר מתינוקות?

../images/Emo42.gifחחחח אריאל אתה קרועע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תציג את עצמך כברר!#@ מה ככה סתם להדחף?

דנטל

New member
מה בדיוק הבעיה להכיר ככה?

כמה את כבר מכירה בן אדם שכותב "שלום, אני חדש פה, בן 13 מת"א"? מספיק שאלון אחד פה בשביל שתכירי אותו יותר מהמשפט הזה. אני ממש ממש שונאת את ההודעות האלה. הן מעיפות שרשורים לעמוד הבא. חלק מהם בכלל לא חוזרים לפורום וסתם יוצאים מעפנים. זה מתחנחן ודוחה לכתוב לכל אחד כזה "ברוך הבא
" כמו רובוט. זה פשוט מיותר.

shaharrr53

New member
עונה.

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:מה השעה השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:
לא יודע השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:מה המאכל הכי אהוב עליכם
השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:מאיפה גרים השאלה ששמעתם הכי הרבה:מה המצב המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:לימודים השאלה הכי שאלתית:מה נשמע שאלה מקורית משלכם:האם הייתם פעם בבית מרקחת,נו אין לי
שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:לא נראה שיש שאלה כזאת D: השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:לא יודע P: שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:הממ... לא יודע שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:עם מה את אולכ את המרק שלך

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: מה השעה? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: מה אתם שומעים עכשיו? השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: את סינית?
השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: מה שלומך? השאלה ששמעתם הכי הרבה: מה המצב?
המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:תנ"ך? השאלה הכי שאלתית: שם: שאלה מקורית משלכם:אממ. עם מי אתם נהנים יותר, משפחה או חברים? ובבקשה לא לשקר. שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:האם האוויר שלכם גם ממושגב? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: מה אתם לא אוהבים בי? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: אתה רוצה להיות חבר שלי? שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:כל מיני מילים שמלא משתמשים ואני לא יודעת מה פירושן><

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifעונה.

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: למה ביל סקסי? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: שאלות על האופי שלי.. השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: שידיד שלי חופר לי "את מי את אוהבת?" שמעו, זה מחרפן :S במיוחד כשזה בא ממנו. השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:מה קורה?D: השאלה ששמעתם הכי הרבה: מה קורה? מאיפה את? המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: היסטוריה. חופר ומשעמם השאלה הכי שאלתית: ? שאלה מקורית משלכם: אתה אוהב גזרים? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: הא?
השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: עשית את זה?
חח סתאם
שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: לא נראה לי שיש כזאת.. שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: מה הצבע של הבית הלבן?
[זו תשובה נורא קשה,שתדעו לכם.]

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif עונה נה נה.

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: מה קורה. השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: לא יודעת. השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: מה המשקל שלך. השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: מה קורה. השאלה ששמעתם הכי הרבה: מה קורה. המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: מתמטיקה, גיאומטריה במיוחד.. השאלה הכי שאלתית: חחח לא יודעת. שאלה מקורית משלכם: מה נשמע? איזה מקוריות. שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: למה את רכה. ? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: יש המון כאלה.. שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: אם אני לא מעיזה אז אני גם לא אגיד אותה עכשיו XD שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: למה השמיים כחולים? חח סתם.

sAp14

New member
"הסיפור שלי הוא קצת מוזר, על בחורה שלא מזמן

הכרתי..." משינה
השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:עם להתקשר אליו או לא השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:לא משנה = ] השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:מה הצבע האהוב עליך..חרשווו השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:מה קורה?! השאלה ששמעתם הכי הרבה: המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: הסטוריה השאלה הכי שאלתית:שו? שאלה מקורית משלכם:מה היית רוצה שייצרו לך על האצבע של הרגל? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:לא נראה לי שקיים דבר כזה
השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:מה הוא חושב שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:ממ...לא עולה לי עכשיו שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה:חחח יש יותר מדי

I L O V E MCR

New member
יו נאבר מייק מי ליב ../images/Emo129.gif

...גיב מי אה ריזן טו בליב השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...:יש לך פשפשים?[ואווו היה כל כך מצחיקP:] השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה:זמר אהוב[?!]XP השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול:ספר אהוב. השאלה שאתם שואלים הכי הרבה:יש לך פרעושים? השאלה ששמעתם הכי הרבה:שם: המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו:אני יודעת. השאלה הכי שאלתית:>< שאלה מקורית משלכם:אתה משתמש בפינצטה? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה:יש לך פשפשים/פרעושים?XPP השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה:אין לי מושג. שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים:אין כזאת. שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: את/ה סקסי? חחחחחחח מאיפה לי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנההההנהנה

השאלה שעולה לכם בראש עכשיו...: למה אני פאקינג עונה על השאלון הזהה ... ?????? השאלה שאתם הכי אוהבים לענות עליה: שם: השאלה שהכי מעצבנת אתכם והייתם רוצים שיפסיקו כבר לשאול: שם: השאלה שאתם שואלים הכי הרבה: "מה ?" השאלה ששמעתם הכי הרבה: "מה ?" המקצוע שאתם שונאים לענות על השאלות שלו: היסטוריההה בעעעעעעעעעעעעעעעעעע השאלה הכי שאלתית: גיל: שאלה מקורית משלכם: קקי ????????????????????????? שאלה שרק אתם תבינו את הכוונה שלה: קקי ?????????????????????????????????????????????????? השאלה שהכי רציתם לקבל עליה תשובה: קקי ???????????????????? שאלה שאתם מתים לשאול אבל ממש לא מעזים: קקי ?????????????????????? שאלה שלא תעזו לשאול מעצם טיפשיותה: קקי ?????????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל עניתי ברצינות !!!

למעלה