שאלון הכרות

• פותח הנושא Mr GK
  • פורסם בתאריך

tuty fruty

New member
התשובות שלי

1. מה שמך?רנה 2. בן כמה את\ה?16 ב29.9 אני יהיה בת 17 3. איפה את\ה גר\ה?במושב בשרון 4. איך הגעת לפורום?ראיתי אותו שרציתי להיכנס לפורום אחר 5. מהם התחביבים שלך?לרקוד כמובן לשמוע מוזיקה וכו'.. 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול?אני מדריכה בתנועת נוער חטיבת בני המושבים 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד?אני במגמת מחול ורוקדת כבר מגיל קטן מחול 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו?לא לא השתתפתי 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם)ראיתי הרבה אני זוכרת אחד ממש ממש טוב עפ"י תהום אבל שכחתי של מי זה.. 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו)אני ממש אוהבת את ההופעות של הלהקה הקיבוצית 11. מה המלצותיך לשיפור הפורום? (שאלה קצת אינטרסנטית, אני יודע...)אין לי מושג אולי לעשות פינות מיוחדות.

מממ....

אני בת 18.5 מהמרכז... סיימתי י"ב ועשיתי בגרות במחול... (במגמה) סה"כ רקדתי 6 שנים האמת אני כבר לא רוקדת 3 חודשים ואני דיי משתגעת... אני מתגייסת עוד חודשיים. שתהיה לכולם שנה טובה וריקודית!

שחר T

New member
עונה!!

1. מה שמך? שחר 2. בן כמה את\ה? 14 וחצי 3. איפה את\ה גר\ה? חור בצפון 4. איך הגעת לפורום? אממ ראיתי שיש פורום ריקוד...התלהבתי!! 5. מהם התחביבים שלך? לרקוד ולשיר!! 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? אממ אני מתעמלת...זה קשור?!? 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? אני רוקדת גא'ז!! 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו? הייתי בפסטיבל כרמיאל למי שמכיר 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם) אממ לא יודעת 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) אין 11. מה המלצותיך לשיפור הפורום? (שאלה קצת אינטרסנטית, אני יודע...)

mishmishonet

New member
מותר גם לי....?

1. אילאיל 13.2 3.ר"ג 4. אני מפורום תיאטרון ומשחק, וכשהפורום הזה נפתח הגעתי להגיד מזל טוב..ונשארתי..אני ממש אבל ממש לא רקדדנית..אבל אני מעריצה רקדנים באשר הם! 5.אז כמו שאמרתי..אני זמרת ושחקנית בפוטנציה..חולת חיות..מתנדבת בספארי ר"ג.. 6.זאת לא אותה שאלה?! 7.זה נחשב להיות קשור בלרצות נואשות לדעת לרקוד? 8.לא שקשורים במחול..אבל צפיתי בכמה.. 9.לא בדיוק ראיתי מופעים גדולים..אבל ראיתי כמה מהמופעים של מגמת מחול בתלמה ילין- מ ד ה י ם 10. להקה של מה? מוזיקה? או קבוצת מחול כלשהי? 11.אחלה פורום..באמת חמוד ביותר עם אחלה אנשים..!

g i l i

New member
לא רציתי ללכת לאיבוד בדפים שאחר כך.

אז לכל מי שחדש כמוני... 1. מה שמך? גילי דבש(כמו honey) 2. בן כמה את\ה? 16 וחצי 3. איפה את\ה גר\ה? מצפה רמון, דרומה אפילו מב"ש.. 4. איך הגעת לפורום?ראיתי הודעה בפורום אחר 5. מהם התחביבים שלך?מחול צופים 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? פיסיקה 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? רקדנית זה נחשב ? 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו?לא אבל המגמה הופיעה בריקוד 1 בסוזן דלאל 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם) המופע של הכוראוגרף של קמ"ע , על הבן האוטיסט שלו. 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) כרגע אין.

היי

1) ירדן כהן 2) 16 בינואר 3)ירושלים רמת שרת 4) חיפשתי פורום מחול 5) מחול סוסים 6)סוסים ורכיבה 7)אני רוקדת במגמת מחול בתיכון לאומנויות בירושלים 8)הופעתי בבניני האומה ובתאטרון ירושלים בכיתה ג' ד' ה' ובמרכז נורית קציר שנתיים (בבית הספר) 9) לא זוכרת 10) להקת מחול??? המגמה שלי חחח סתם.. אין

feeler

New member
me

name: nitzan, haley age: 16 location: Bethesda, MD, USA How I got here: someone left a msg in forum 589 hobbies: dance, sing, write, read not to do with dancing: dunno, school? connection to dancing: dancer for 10 yrs now competitions: none the best u've seen: bat sheva, last yr in DC group: not right now​

../images/Emo12.gif שוב פעם? בסדר../images/Emo13.gif

1. מה שמך? נועה 2. בן כמה את\ה? 18 בקרוב
3. איפה את\ה גר\ה? ת"א 4. איך הגעת לפורום? חברה שלי אמרה לי שנפתח. 5. מהם התחביבים שלך? גא'ז\קיקבוקסינג,בתי
ועוד. 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? ספורט אחר
7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? רוקדת.. 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? סוזן דלל 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? לא יצא לי לראות 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? אין..

שכחתי לכתוב איפה אני רוקדת..

אצל ארנון צוקר ואלמה פרנקפורט. A סטודיו עכשיו שינו את זה ל DANCE יש בתל אביב וברמת השרון

netushit

New member
אז....../images/Emo9.gif מידע+שאלה

קוראים לי נטע ברקוביץ' מגבעתיים הגעתי לפורום מהודעה בפורום אחר התחביבים שלי הם ריקוד (כמובן) מחשב וקניות תחומי עיסוק ללא קשר למחול- אממממ... קניות שוב חחחח.... כן אני קשורה משום מה אני רקדנית חחח.... הייתי בפסטיבלים כמו פסטיבל כרמיאל, כנס מחולות בומר וכו' המופע הכי טוב לא ראיתי הרבה מופעים אני חושבת של מיומנה (איכשהוא מתקשר למחול) ולהקה אהובה עליי היא סופה!.. ויש לי שאלה - מי פה השתתף בפסטיבל כרמיאל השנה??

netushit

New member
ו...

שאני רוקדת בסטודיו קודו בגבעתיים חחחחח... סוריי...

the mush

New member
ואו, אני אוהבת שאלונים ../images/Emo75.gif

1. מה שמך? מור
2. בת כמה את? 16 3. איפה את\ה גר\ה? ברזיל. 4. איך הגעת לפורום? שלחתי הודעה לתפוז עם רעיון לפורום בלט, ואז אמרו לי שיש כבר את זה.
5. מהם התחביבים שלך? מחשב בעיקר
6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? לישןו
7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? רוקדת מאז שאני זוכרת את עצמי. 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו? האה, לא זוכרת איך קוראים לזה, אבל קיבלנו מקום ראשון חופשה בפריז. 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם). האמת? לא יצא לי לראות. 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) נירוונה
{?}

גם אני :)

1) שיר 2) 14 וחצי 3) קיבוץ בצפון 4) חיפשתי פורום באות מ' ופתאום ראיתי שנפתח פורופ מחול 5) מחול כמובן, ונגינה על גיטרה. 6) פעילות בתנועה ומוזיקה. 7) רקדנית. 8)בתחרויות לא בדיוק, אבל בבחינות של האקדמיה של לונדון. 9) לא ראיתי הרבה... אז בת שבע אני משערת. 10) אין.

חמדונה

New member
היי!

1. חמד (ולא, זה לא בא ממוחמד. זה קיצור של חמדה.) 2. בת 14 3. רחובות 4. ראיתי ב"חדשים" 5. אני רוקדת, מנגנת, ומנסה לשיר אבל אין לי קול. אני גם כותבת... 6. לומדת 7. רוקדת 9 שנים, מודרני ג'אז וקלאסי. 8. כרמיאל- פעם אחת, ולא הופעתי כי הצוואר שלי היה תפוס 9. ללא ספק- לורד אוף דה דאנס. 10. לא הבנתי... להקה במחול או במוזיקה? אם מחול אז עידו תדמור, ואם מוזיקה אז ביטלס

אנייי../images/Emo110.gif

1. מה שמך? לירון 2. בן כמה את\ה? 14 3. איפה את\ה גר\ה? מודיעין 4. איך הגעת לפורום?חיפשתי 5. מהם התחביבים שלך?מחול, צופים, לישון 6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? מחשב 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? אמ מז"א? 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? אם כן, אילו?לא ממש..אבל הופעתי בהר הרצל ובפתיחה של נתב"ג 2000 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? (אם ראיתם) של קמ"ע 10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) אין

prophecy girl

New member
אוקע../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif

1. מה שמך? מיכל 2. בן כמה את\ה? 14 3. איפה את\ה גר\ה? הרצליה 4. איך הגעת לפורום? חיפשתי פורומים ומצאתי :) 5. מהם התחביבים שלך? המ.. ריקוד, שירה, מחשב, טלוויזיה, לישון
6. מהם תחומי עיסוקייך שאינם קשורים במחול? צופים 7. האם את\ה קשור למחול באופן כלשהו? אם כן, כיצד? אני רוקדת כבר הרבה שנים :p 8. האם השתתפת בתחרויות או פסטיבלים הקשורים במחול? לא ממש, אבל אני נבחנת כל שנה בRAD [אתם מכירים את הבחינות האלה למעבר רמה? אז זה...] 9. מהו מופע המחול הכי טוב שראיתם? המ... בהרמת מסך [או שומר מסך, אני לא זוכרת
] של שנה שעברה היו מלא הופעות טובות...
10. מהי הלהקה האהובה עליכם? (אם יש כזו) כרגע אין...

עונה:)

1. שמי הוא שיר בן דוד. 2. אני בת 12 וחצי. 3. אני גרה במרכז. 4. הגעתי לפורום כי אני רוקדת כבר כמה שנים ואני אפילו בבית ספר למחול ורציתי לכתוב כל מה שאני עוברת בכל יום על ריקוד כמובן בפורום כזה...:)))) 5. התחביבים שלי הם לרקוד לרקוד ועוד לרקודדדדדדד ולהיות במחשב חחח 6. תחומיי עיסוקי הם לימודים ומחשב... 7. אני בבית ספר למחול... 8. אני עומדת להשתתף בשבוע שכולו הופעות של מחול... 9. ראיתי את המופע "אגם הברבורים" וההייתי פשוט מוקסמת!!!!! 10. אין להקה ספציפית שאהובה עליי... 11.הפורום לא צריך שיפור הוא אחלה של פורום!!!!!!!!

למעלה