שאלון אֶריק

Fלויד

New member
../images/Emo35.gif שאלון אֶריק ../images/Emo35.gif

(זה מה שקורה כשאין דיון סוער בפורום- אנשים בוניםש אלונים)
מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו?
יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות)
בכמה הופעות של אריק היית? איזה?
האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו?
האם דיברת עם אריק פנים אל פנים?
מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק?
איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב?
מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך?
לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני)
בת כמה מירב באמת? א. 100 ב. 28 ג. 12 ד. מי זאת מירב?!
צרף תמונה של אריק (אבל באמת תצרפו!) יאללה תהיו חמודים ותענו! לדעתי יצא מגניב :)

Fלויד

New member
אישה. גרה בתוך אבטיח

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו?
נראה לי ש"מה עוד ביקשת" יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות)
ברור שיש, מ"התו השמיני" חנות אדירהה בכמה הופעות של אריק היית? איזה?
אוף, הייתי כולה בשתיים וזה אבסורד כי אני מת על ההופעות. הבעיה היא כסף ומיקום. השתיים שהייתי הן הצוללת הצהובה (10.3) ומועדון 24 (22.3) האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו?
ברווור שירים אדירים של אריק שבע"אש (בעזרת אורית שחף) יצאו בדיסק הבא האם דיברת עם אריק פנים אל פנים?
יאפ. אחרי ההופעה במועדון24. אבל לא ממש דיסרנו הרבה, כי הוא נראה מותש מההופעה, הראיון שהיה אחריה וכל האנשים, חוצמיזה שבאנו לכבוד יפעת שרצתה לתת לו ממתקים. עם אודי דיברתי הרבה, ואני מקווה שגם עם אריק אני אדבר ככה יום אחד. מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק?
למה אני בונה לעצמי שאלונים קשים?! בכל זאת. לא קל, שער 6, תשמח ו-מחשבות עכשיו (בא לי 4) איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב?
נראה לי שאת הגשמה עצמית. אבל רציני כולם ממש מעולים מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך?
אודי קראוס יא ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) תלוי, סאבלימינל והצל? או רק סאבלימינל? בת כמה מירב באמת? א. 100
חחחח ב. 28 ג. 12 ד. מי זאת מירב?!

ady18

Well-known member
עונה

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו?מה עוד בקשת אבל ממש ידעתי שזה הוא יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות)טאור רקודס בכמה הופעות של אריק היית? איזה?5 עד עכשיו קמלוט,בארבי,תמונע,זאפה,24 האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו?מעולים האם דיברת עם אריק פנים אל פנים?קצת לא טיפוס שמשגע את האומן מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? 1)זה לא שאני אור 2)תשמח 3)גוני גם השאר מעולים איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב?הגשמה עצמית,הבחורה עם החתולים מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך?מאיה,אודי לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני)אריק בת כמה מירב באמת?ג א. 100 ב. 28 ג. 12 ד. מי זאת מירב?!

I מ י ר ב I

New member
כנס

אתה מזהה את האנשים בתמונה? יפעת צילמה אותה.תמונה שולטתתתתת!!!!!!11111

Fלויד

New member
איפה זה צולם?! (+הודעה)

פורום יקר, אני וחברה שלי (שתחיה לעד) חזרנו. ואני שמח =).

queen of dreams

New member
גמאני

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו? "מה עוד ביקשת" אבל הראשון שממש הקשבתי לו היה "המתוקות האחרונות" יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות) "צליל" בכמה הופעות של אריק היית? איזה? 2 אחת בזאפה והשנייה בקמלוט לא ממזמן האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו? "הבחורה עם החתולים כן" "הגשמה עצמית" לא ממש האם דיברת עם אריק פנים אל פנים? לא מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? "תשמח" , "יום חדש נפלא", "אפשר לחשוב" איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב? אני מכירה רק את הבחורה עם החתולים אבל אאל"ט הבנתי שאת "חוזר בחזרה" שמירי מסיקה מבצעת הוא כתב והלחין אז זה גם נחשב לא?! מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך? מאיה בלזיצמן לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) תנחש... בת כמה מירב באמת? א. 100 ב. 28 ג. 12 ד. מי זאת מירב?! 28, נולדו באותו יום צרף תמונה של אריק -סורי אבל אין לי

I מ י ר ב I

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו? "מה עוד ביקשת" 2. יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות)-ברור שיש+כל הסינגלים.אחותי קנתה לי בטאוור עזריאלי 3. בכמה הופעות של אריק היית? איזה?11(מתוכם 2 של הפרלמנט,1 אירוח אצל איה כורם). תמונע-9.5.06,שני הופעות של הפרלמנט,תמונע-11.8.06,תמונע-5.10.06,תמונע-17.11.06,זאפה 10.1.07,קמלוט,מועדון מוסיקה 24,בארבי,ואירוח בהופעה של איה כורם. 4.האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו? ברור,שמעתי אותם במסגרת ההופעה של הפרלמנט. 5. האם דיברת עם אריק פנים אל פנים? כן 6. מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? יום חדש נלא,לא נורא,אהבה באור וצל(היה לי קשה לענות על השאלה הזו). 7. איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב? כולם הרי יודעים 8.מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך?קשה לי מאודדדד לענות על השאלה הזו,אני אוהבת את כולם.באמת. 9. לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) ברור שאריק. 10. בת כמה מירב באמת? לכבוד הוא לי שבתוך שאלון אריק ברמן יש שאלה עלי. א. 100 ב. 28(ואני גאה בו) ג. 12 ד. מי זאת מירב?! צרף תמונה של אריק (אבל באמת תצרפו!)

Fלויד

New member
מירבי אני רק שאלה

כל השבוע אני שואל שאלות!! יש מצב הפרלמנט יופיעו עוד?

iggy54

New member
וואו איך הגעת לתמונה הזאת?

אני צילמתי אותה והיא לא פורסמה באף מקום!

I מ י ר ב I

New member
שלחו לי לינק.....

חיפשתי שם באמת שם לקרדיט אבל לא מצאתי. אז זו ההזדמנות-אחת התמונות המקסימות שראיתי כי הבן אדם פשוט מלך!!! המון תודה!!!! איך היית כזה קרוב?

iggy54

New member
בכיף :)

קוראים לי אורית פניני ואני צלמת של SHOX. התמונה הזאת צולמה בטקס העמ"י לינק לכתבה עם עוד תמונות: http://music.shox.co.il/ART1/554/276.html עוד שבוע תעלה עוד כתבה עם עוד תמונות שלו מארוע אחר.

עונה

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו?המתוקות האחרונות יש לך את הדיסק של אריק? כן (וגם את הסינגלים יום חדש נפלא ומה עוד ביקשת) איפה קנית?(שם חנות) צליל בכמה הופעות של אריק היית? 5 איזה? תמונע17.11,בארבי כפ"ס 15.12, זאפה 10.1,זאפה 14.02וקמלוט22.02 האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו? בארור האם דיברת עם אריק פנים אל פנים? ממש טיפה, החלפת מילים ספורות(ביישנית) מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? אם היה לזה סיכוי,בין אלון לאיזדרכת,זה לא שאני אור איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב? הבחורה עם החתולים וכולם הרי יודעים מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך? אודי ומאיה ואבנר לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) סאבלמינל....not בת כמה מירב באמת? א. 100 ב. 28 ג. 12 ד. מי זאת מירב?! בגילי ...
צרף תמונה של אריק (אבל באמת תצרפו!) יאללה תהיו חמודים ותענו! לדעתי יצא מגניב :)

Inbar789

New member
עונה../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו? "מה עוד ביקשת?" יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות) כמובן ^^ בטאוור רקורדס בפ"ת. בכמה הופעות של אריק היית? איזה? אחת, במועדון 24. האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו? כן
האם דיברת עם אריק פנים אל פנים? לא
מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? "יום חדש נפלא" , "ג'וני", "אפשר לחשוב" איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב? "הבחורה עם החתולים"
מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך? אודי קראוס! הוא גאון! לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) אריק, ברור! בת כמה מירב באמת? א. 100 ב. 28
ג. 12 ד. מי זאת מירב?! צרף תמונה של אריק (אבל באמת תצרפו!)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo3.gif

מה היה השיר הראשון של אריק ששמעת ברדיו?מה עוד ביקשת
יש לך את הדיסק של אריק? איפה קנית?(שם חנות)חחח ברור..את הדיסק וכל הסינגלים..וקניתי בטאוור רקורדס. בכמה הופעות של אריק היית? איזה? חח הרבה..לא זוכרת מספר מדוייק..בסביבות ה15 האם השמות "הבחורה עם החתולים" או "הגשמה עצמית" אומרים לך משו? בוודאי,שירים מעולים של אריק
האם דיברת עם אריק פנים אל פנים? בטח
מהם שלושת השירים האהובים עליך בדיסק? מה עוד ביקשת, תשמח, לא נורא איזה מהשירים שלא בדיסק אתה הכי אוהב? כולם הרי יודעים
מי מהנגנים של אריק הוא האהוב עליך? ממ טוב אני מאוד אוהבת את כולם.. אבל בהחלט אודי הוא מ-ל-ך
ואבנר אחד החמודים שיש
!!! לאיזה הופעה תלך? אריק ברמן או סאבלימינל? (חח מסטול אני) חח אריק ברור.. בת כמה מירב באמת?מה יש לך ממירב?
והיא בת 28
צרף תמונה של אריק (אבל באמת תצרפו!)

למעלה