שאלוןשבועי

ilona4ka

New member
../images/Emo35.gif שאלוןשבועי ../images/Emo35.gif

נירא לי שפיספסתי את שבוע שעבר, אני מאוד מצטערת היה לי חופש עמוס :) שעת התחלה: שם: גיל: ספר על עצמך ב5 מילים: מתי התעוררת היום? מה אכלת היום? איפה היית בליל הסדר? אתה שומר על כשרות? אוהב מצות? איך עבר עליך החופש? מה עשית? משעמם לך עכשיו? מה התחביבים שלך? למה אתה הכי מתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? והאחרון שאיחלת לו? למדת משהו בחופש הזה? אתה אוהב את חג הפסח? מה התיכנונים לזמן הקרוב? החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? חיבקת מישהו? נישקת מישהו? התקשרת למישהו? שלחת SMS? נסעת באוטובוס: נסעת עם אחד ההורים באוטו? כתבת? ראית טלוויזיה? התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? התקלחת? ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? אשכנזים/מזרחים? בריכה/ים? שעת סיום: נגנב בחן רב מפורום שאלונים

inbal287

New member
שלי

שעת התחלה: 14:43 שם: ענבלירון גיל: 16 ואמ 8 או 9 חודשים... לא סגורה על זה
ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי כוח לשאלה הזאת מתי התעוררת היום? בשתיים מה אכלת היום? כלום עדיין, אבל שתיתי קפה איפה היית בליל הסדר? עם סבאסבתא אתה שומר על כשרות? נופ אוהב מצות? לא
איך עבר עליך החופש? קצר מדי
מה עשית? מעט מדי משעמם לך עכשיו? כן מה התחביבים שלך? לשיר, לקרוא, לצייר, לכתוב, לחרוש את תפוז ועוד ועוד למה אתה הכי מתגעגע? לאמ. ליודעת. ולמי אתה הכי מתגעגע? כרגע? לאמא
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? מאיפה לי? והאחרון שאיחלת לו? ^^ למדת משהו בחופש הזה? מה זאת אומרת? אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד
החפץ הכי יקר לך: קופסה כלשהי הבן אדם הכי יקר לך: משפחה אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מוזיקה והקול שלי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? יותר מדי מזמן חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? לפני כמה ימים... :$ התקשרת למישהו? לפני כמה דקות לאמא שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו? לפני כמה ימים כתבת? אתמול ראית טלוויזיה? אתמול התכתבת באיסי/מסן? לפני חצי שעה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? מאיפה לי? התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול
זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? חורף
טלוויזיה/מחשב? מחשב [יש שם תפוז מה לעשות] חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? - חלבי/בשרי? חלבי... צמחונות שליטה מצחיק/מפחיד? מפחיד מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10? 10 [אבודים
] לישון/להתעורר? לישון [כי להתעורר זה פשוט גרוע] קפה/שוקו? קפה |מכורה| שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? תלוי למה התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסן נמוכים/גבוהים? תלוי מי/מה אשכנזים/מזרחים? מה זה השאלה הגזענית הזאת?
בריכה/ים? כדי לשחות - בריכה, בשביל הנפש [
] - ים שעת סיום: 14:49 [יואו מהר
]

Or Vana

New member
אני..

שעת התחלה: 14:58 שם: אור גיל: 16 ספר על עצמך ב5 מילים: :\ מתי התעוררת היום? 11 מה אכלת היום? פסק זמן איפה היית בליל הסדר? חיפה אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? משעמם.. מה עשית? ישנתי משעמם לך עכשיו? מאד מה התחביבים שלך? לרכב על סוסים למה אתה הכי מתגעגע? לא יודעת.. ולמי אתה הכי מתגעגע? חברה שלי שבחו"ל..משעמם לי בלעדיה :( מי האחרון שאיחל לך חג שמח? ידיד שלי והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה? מתמטיקה :\ אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד ללמוד וללמוד החפץ הכי יקר לך: המחשב שלי הבן אדם הכי יקר לך: אמא ואבא :p אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: המחשב שלי והמוזיקה שלי מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? אתמול התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: לא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? לפני 5 דקות ראית טלוויזיה? ממ לפני שעה בערך התכתבת באיסי/מסן? אני עדיין מתכתבת רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? יש יותר מידי פעמים התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? תלוי.. אמא/אבא? שאלה קשה מידי חלבי/בשרי? חלבי!!! אני צמחונית.. מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפהופ רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 10 לישון/להתעורר? לישוןןןן קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? תלוי התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? תלוי יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? ממוצעים :p בריכה/ים? אף אחד..שונאת! שעת סיום: 15:03

נממ

שעת התחלה: 15:22 שם: נועה גיל: כהן ספר על עצמך ב5 מילים: מוזרה, הזויה, פאווריסטית חובבת גותיקה. מתי התעוררת היום? ברבע ל11 אבל המשכתי לנמנם עד 2. מה אכלת היום? קצת לחם עם גבינה, סלט ומרק ירקות. איפה היית בליל הסדר? בבית עם כל המשפחה :] אתה שומר על כשרות? לא. אוהב מצות? חס וחלילה. איך עבר עליך החופש? איזה חופש? :/ מה עשית? ממ מפגש הימ, מפגש פאוור, הייתי קצת אצל חברות, והרבה הרבה שיעורי בית. :/ גם קצת סרגתי וקצת כתבתי וראיתי כמה סרטים. משעמם לך עכשיו? כן, מתחמקת מלסיים את השיעורים במת'. מה התחביבים שלך? סריגה, עיצוב אופנה, ציור, כתיבה, מוזיקה, גותיקה, קולנוע וכו'. למה אתה הכי מתגעגע? לחופש הגדול ולמי אתה הכי מתגעגע? לעידן וג'ים
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אני חושבת שסבתא שלי מלפני יומיים, לא בטוחה. והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל? למדת משהו בחופש הזה? לשון, קולנוע, היסטוריה, מת', תנ"ך. אתה אוהב את חג הפסח? בדרך כלל כן, בגלל החופש הארוך והכול, הפעם היה דיי מבאס עם כל השיעורים. מה התיכנונים לזמן הקרוב? לסיים את השיעורים במת', להדפיס את העבודה בתנ"ך, לסדר את החדר, ואולי לצאת בערב עם חברות לסרט. החפץ הכי יקר לך: הדברים שאני עיצבתי בעצמי :] הבן אדם הכי יקר לך: יש כמה כאלה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מוזיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול בערב חיבקת מישהו? אתמול בערב נישקת מישהו? נשיקה אמיתית או על הלחי? על הלחי אתמול בערב, אמיתית מלפני כמה שבועות. :/ התקשרת למישהו? אתמול בצהריים. שלחת SMS? לפני יומיים בערך. נסעת באוטובוס: אתמול בצהריים. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול בערב. כתבת? כתיבה יצירתית? מלפני שבוע, סתם כתיבה אני כותבת עכשיו
ראית טלוויזיה? אתמול בערב. התכתבת באיסי/מסן? אתמול בערב. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? יום חמישי שעבר. התקלחת? אתמול בערב. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אתמול
(ענבלירוני
) זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? גם וגם אמא/אבא? היי, זה משהו שלא שואלים
חלבי/בשרי? חלבי, בשר זה רצח. מצחיק/מפחיד? תלוי במצב רוח מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? פיכס רוק/מטאל? תלוי במצב רוח, בדרך כלל מטאל :] ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? גם וגם
SMS/שיחה רגילה? שיחה פנים מול פנים התכתבות במחשב/SMS? במחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? כרגע מעדיפה מסן נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? גזענות
בריכה/ים? ים שעת סיום: 15:32

נארג...

שעת התחלה: 3:44 שם: מיכל. גיל: 13. ספר על עצמך ב5 מילים: אני מיכל. שלוש ארבע חמש. מתי התעוררת היום? לא זוכרת. מה אכלת היום? בורקס. איפה היית בליל הסדר? אצל חברות של אמא שלי. אתה שומר על כשרות? לא ממש. אוהב מצות? כן. איך עבר עליך החופש? בסדר. מה עשית? שומדבר מיוחד. משעמם לך עכשיו? כן... מה התחביבים שלך? לצייר, לקרוא פאנפיקים... למה אתה הכי מתגעגע? לא יודעת. ולמי אתה הכי מתגעגע? כנ"ל. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת. והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת. למדת משהו בחופש הזה? לא. אתה אוהב את חג הפסח? הוא בסדר. מה התיכנונים לזמן הקרוב? אין. החפץ הכי יקר לך: כסף? הבן אדם הכי יקר לך: אמא? אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: מחשב. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא זוכרת...לא מזמן. חיבקת מישהו? לא מזמן. נישקת מישהו? לא זוכרת. התקשרת למישהו? לא מזמן. שלחת SMS? מזמן. נסעת באוטובוס: מזמן. נסעת עם אחד ההורים באוטו? לא מזמן. כתבת? כרגע... ראית טלוויזיה? לא מזמן. התכתבת באיסי/מסן? לא מזמן. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא זוכרת. התקלחת? לא מזמן. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לא זוכרת. זה או זה: פסח/חנוכה? פסח...נראה לי. חורף/קיץ? אף אחד. טלוויזיה/מחשב? מחשב. חברות/ידידים? חברות. אמא/אבא? אמא. חלבי/בשרי? בשרי. מצחיק/מפחיד? מצחיק. מתמטיקה/אנגלית? אנגלית. רוק/פופ? רוק. מזרחית/היפ הופ? היפ הופ. רוק/מטאל? רוק. ערוץ 2/ערוץ 10? אף אחד. לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? שוקו. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? אף אחד. SMS/שיחה רגילה? רגילה. התכתבות במחשב/SMS? מחשב. שיער קצר/ארוך? תלוי. יס/הוט? הוט. אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר. נמוכים/גבוהים? ? אשכנזים/מזרחים? ?! בריכה/ים? תלוי. שעת סיום: 3:51 לקח לי 7 דק'.

Elpar

New member
חיחי חו חו

שעת התחלה: 16:11 שם: אסף גיל: 15 ספר על עצמך ב5 מילים: איך אפשר לספר ב5 מילים? מתי התעוררת היום? רבע ל1 מה אכלת היום? קצת אחרי קמתי איפה היית בליל הסדר? בבית אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? מעולה עד הסוף מה עשית? הייתי בהופעה של אמסטפ ^_^ הייתי אצל ידידה (למטרות עבודה לצערי) ואצל חבר כמה פעמים... אממ עשינו סדר... ולא זוכר חחח משעמם לך עכשיו? קצת מה התחביבים שלך? לנגן, לשמוע מוזיקה, טלוויזיה, מחשב, לקרוא (לפעמים) למה אתה הכי מתגעגע? לגיל שנה כדי שאתחיל ללמוד לנגן כבר אז ולמי אתה הכי מתגעגע? ידידה שלי שרבתי איתה... מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכר והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? כן :( אתה אוהב את חג הפסח? חוץ מהקטע של הלחם מאוד אוהב מה התיכנונים לזמן הקרוב? לסיים שיעורים ועבודות החפץ הכי יקר לך: הגיטרה שלי הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה, אין אחד... אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: המשפחה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא יודע חיבקת מישהו? אתמול בטח :/ נישקת מישהו? לחי נחשב? אם כן לא זוכר... התקשרת למישהו? אתמול לידידה שלחת SMS? אף פעם? נסעת באוטובוס: אממ מזמן... נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול, אמא כתבת? אתמול ראית טלוויזיה? היום בבוקר? התכתבת באיסי/מסן? לפני שנייה רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? בהופעה האחרונה של אמסטפ... אבל חבר שלי גרר אותי לזה בסוף ^_^ התקלחת? לא זוכר :/ ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול זה או זה: פסח/חנוכה? איפה שיש יותר חופש חורף/קיץ? קיץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? תלוי למה אמא/אבא? אין על זה שאלה אפילו חלבי/בשרי? בשרי מצחיק/מפחיד? שניהם, אבל דרמתי יותר נראה לי מתמטיקה/אנגלית? זאת שאלה דפוקה רוק/פופ? רוק! מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? מטאל! ערוץ 2/ערוץ 10? 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן, גזענות! SMS/שיחה רגילה? שיחה התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך!!! יס/הוט? יס! אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? תלוי במטרה אשכנזים/מזרחים? לא משנה לי, רק לא ערסים בריכה/ים? לא זה ולא זה שעת סיום: 16:18

MisteryNick

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo68.gifנמנמנמ

שעת התחלה:17:23 שם:ליאור
גיל:14 ספר על עצמך ב5 מילים: אמ..|ליאור|מציקה|מעצבנת|משועממת? קיללתי את עצמי מספיק?
מתי התעוררת היום?ב-7. ואז הלכתי לישון בצהריים-17:10 מה אכלת היום?בע..סלט? איפה היית בליל הסדר?אצל דודה :] אתה שומר על כשרות?לא.. אוהב מצות?כע
איך עבר עליך החופש?כיףףףףףףףףףףףףףףףף |זהו| מה עשית?אמ...יצאתי.. משעמם לך עכשיו?קצת. מה התחביבים שלך?לחפור לאנשים בשכל
למה אתה הכי מתגעגע?לבצפר:] לא. סתם!. אמ....לא'דעת.. ולמי אתה הכי מתגעגע?אמ...לחברה שלי שהיא רחוק רחוק:[ מי האחרון שאיחל לך חג שמח?חברה שלי:] והאחרון שאיחלת לו?חברה שלי חח למדת משהו בחופש הזה?כן. אתה אוהב את חג הפסח? זה יותר, "אתה אוהב את החופש של חג הפסח?" מה התיכנונים לזמן הקרוב?אמ..ללמוד
החפץ הכי יקר לך:הכלבה שלי חחחח.. הבן אדם הכי יקר לך:הכלבה שלי:] אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: הכלבה שלי, צ'יפס, קולה וHIM :] מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?אתמול, או שזה כבר שלשום
חיבקת מישהו?אתמול:] נישקת מישהו?אמ.....שבוע\שבועיים :S התקשרת למישהו?היום
שלחת SMS?היום בבוקר
נסעת באוטובוס:אימ...מתישו בחופש. נסעת עם אחד ההורים באוטו?מתישו בחופש חח כתבת?אתמול:] ראית טלוויזיה?עכשיו? התכתבת באיסי/מסן?עכשיו :] רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?לעשות עגיל. התקלחת?נמ...אתמול בערב
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?היום בבצפר:] זה או זה: פסח/חנוכה?פייסח. חורף/קיץ?חורףףף
טלוויזיה/מחשב?מחשב:] חברות/ידידים?חברות, נראלי. אמא/אבא?אמא. חלבי/בשרי?חלבי, אני צמחונית
מצחיק/מפחיד?מצחיק
מתמטיקה/אנגלית?english רוק/פופ?רוק. מזרחית/היפ הופ?היפ הופ
רוק/מטאל?שניהם. תלוי בתנמון. ערוץ 2/ערוץ 10?איכ. לישון/להתעורר?לישון
קפה/שוקו?שוקושוקושוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שניהם. התכתבות במחשב/SMS?מחשב:] שיער קצר/ארוך?ארוך, למרות שעכשיו יש לי קצר:] יס/הוט?יסססססס
אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?אמ..נמוכה. אשכנזים/מזרחים?שניהם
בריכה/ים? שעת סיום:17:32 לקח לי הרבה זמן כי עצרתי!! וחפרתי, והשתמשתי שימוש מופרז בסמיילים!! אז מה??

ilona4ka

New member
בא לי לענות

שעת התחלה:17:14 שם:אילונה גיל:16 ספר על עצמך ב5 מילים: מממ מממ מממ לא יודעת מתי התעוררת היום? 11 וחצי מה אכלת היום? מילקי, נודלס... וקרואסון איפה היית בליל הסדר? בעבודה
בע אתה שומר על כשרות? בטח בין סטייק חזיר לבין כוס חלב אני שומרת... אוהב מצות? רק את המצות של העבודה איך עבר עליך החופש? טוב! מה עשית? עבדתי, הייתי בת"א, ניצלתי מפיגוע... חוויות משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לישון, לברוח מהעיר שלי בכל הזדמנות, לבלות, בירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אתה הכי מתגעגע? ממממ לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע? לסבץא וסבא? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? שצריך לנסוע לת"א למרות הגשם והג'יפה כי ככה ניצלים מפיגוע אתה אוהב את חג הפסח? כן, כי יש חופש... ובירה קונים בחנות לא כשרה ונוסעים ליער לעשות על האש מה התיכנונים לזמן הקרוב? לזמן הקרוב מאוד: ללכת לחברה שלי הביתה (התנחלות)... לזמן הקרוב: לחזור ללימודים, לחרוש, לעבוד, להמשיך את ההרחבה חודש הבא... ומממ לסיים את השנה בכיף החפץ הכי יקר לך: הטלויזיה שלי? הפל' שלי? הבן אדם הכי יקר לך: משפוחה אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: עיניים מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? די מזמן חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו?אתמול התקשרת למישהו?לפני דקה שלחת SMS? אתמול נירא לי נסעת באוטובוס: יום ראשון!!!! 369 שליטה נסעת עם אחד ההורים באוטו? מממ השבוע כתבת? מממ היום ראית טלוויזיה? היום התכתבת באיסי/מסן? לפני שבוע? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לנסוע לת"א יום שני התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?יום חמישי או רביעי זה או זה: פסח/חנוכה? גם וגם חורף/קיץ? אביב וסתיו טלוויזיה/מחשב? קשה מדי להחליט חברות/ידידים? חברות וגם ידידיפ אמא/אבא? אף אחד? סתם... אף אחד חלבי/בשרי? ביחד מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית!!!! רוק/פופ? רוק! מזרחית/היפ הופ? בעעע רוק/מטאל? גם גום ערוץ 2/ערוץ 10? הופ! לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה ולפעמים שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך!!!! לכולם! יס/הוט? יס בייבי אייסיקיו/מסנג'ר? טלפון נמוכים/גבוהים?גבוהים אשכנזים/מזרחים? רוסים רולז!!! חחח תלוי בבן אדם אבל עם העיר שלי אפשר להגיד שאשכנזים... בריכה/ים? מזגן בבית שעת סיום:16:30 טוב נו הלכתי באמצע למטבח ואז צלצלתי לאימא שלי ואז חזרתי למטבח....

Heaven Tonight

New member
אאנניי../images/Emo132.gif

שעת התחלה:18:07 שם:חן גיל:17 וחצי
ספר על עצמך ב5 מילים:
רק 5?חח..סתם..ממ..
מתי התעוררת היום? ב-7
מה אכלת היום?אממ..פיי..הרבה..חחח..אינלי כוח לפרט..אני אקח את כל הדף
איפה היית בליל הסדר?ממ..עם המשפחה של אמא אתה שומר על כשרות?לא ממש..אבל כן..חח
אוהב מצות? מנסה כמה שפחות..
איך עבר עליך החופש?היה נהדר..וקצר
מה עשית?אמ..לא כ"כ הרבה..אבל היה כייף..חח משעמם לך עכשיו?כן..אחרת לא הייתי עונה על השאלון
מה התחביבים שלך?אוי..אני שונאת את השאלה הזו.. למה אתה הכי מתגעגע?
ולמי אתה הכי מתגעגע?אממ..אבא
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?אמממ..נראה לי שאבא..חח והאחרון שאיחלת לו?ממ..גם..חח למדת משהו בחופש הזה?לצערי..
אתה אוהב את חג הפסח?כןן
מה התיכנונים לזמן הקרוב?כרגע..רק לעבור את הבגרויות ולסיים את השנה האחרונה ..(בהצלחה אני מקווה..חח) החפץ הכי יקר לך:אין לי משו מיוחד.. הבן אדם הכי יקר לך:יש הרבה
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אוכל?
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?מממ..
חיבקת מישהו?אממ..חח
נישקת מישהו?אממ...
התקשרת למישהו?אתמול?..חחח..
שלחת SMS?פיי..מזמן ..לא זוכרת.. נסעת באוטובוס:מזמןןן
נסעת עם אחד ההורים באוטו?השבוע..חח.. כתבת?היום?בשיעור =) ראית טלוויזיה?לפני שהתחלתי את השאלון.. התכתבת באיסי/מסן?עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?ממ.. התקלחת?לפני שעתיים ככה..חח ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?
זה או זה: פסח/חנוכה?פסח חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?ממ..תלוי.. חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?שניהם
חלבי/בשרי?חח..לא יודעת מצחיק/מפחיד?מצחיק
מתמטיקה/אנגלית?אנגליייית! רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?
.. רוק/מטאל?מממ... ערוץ 2/ערוץ 10?ממש לא משנה לי..חח לישון/להתעורר?לישון! קפה/שוקו?לא ולא..נס..
שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל SMS/שיחה רגילה?שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?
אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?גבוהים?..חחחחחחחחחחח. אשכנזים/מזרחים?
בריכה/ים?ים שעת סיום:18:19

danduuu

New member
אנני

שעת התחלה:14:42 שם:דנה גיל:17 ספר על עצמך ב5 מילים: אין לי כוח מתי התעוררת היום?11 וחצי בערך מה אכלת היום?שוקו,מעדן,שוקולד וגלידה איפה היית בליל הסדר?בבית אתה שומר על כשרות?יס אוהב מצות?לא ממש איך עבר עליך החופש?לא משו מה עשית?אממ כמעט כל החופש כלום ובסוף החופש הייתי שלושה ימים בבית חולים משעמם לך עכשיו?מממ בערך מה התחביבים שלך?לשיר,לשמוע מוזיקה,לראות טיוי וסרטים למה אתה הכי מתגעגע?למה אני צריכה להתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע?למי שלא ראיתי מלפני החופש מי האחרון שאיחל לך חג שמח?כפיר והאחרון שאיחלת לו?לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?חחח לא אתה אוהב את חג הפסח?מממ רק את החופש מה התיכנונים לזמן הקרוב?ללמוד ללמוד וללמוד אה ובינתיים אני נחה בבית החפץ הכי יקר לך:הMP3 שלי הבן אדם הכי יקר לך:אמא ואבא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:מוזיקה מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?מממ לא מזמן נראה לי חיבקת מישהו?אתמול
נישקת מישהו?אף פעם התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS?לא זוכרת נסעת באוטובוס:גמלא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו?אתמול בבוקר>בי"ח< כתבת?מממ קודם ראית טלוויזיה?מקודם התכתבת באיסי/מסן?עכשיו..עם ענבלית
רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?מממ לא'דעת התקלחת?חחח בתחילת החודש חח סתם ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?אתמול זה או זה: פסח/חנוכה?ממ פסח בגלל החופש חורף/קיץ?קיץ טלוויזיה/מחשב?מממ טי וי חברות/ידידים?חברות אמא/אבא?שניהם חלבי/בשרי?חלבי..לא אוכלת בשר! מצחיק/מפחיד?מממ החלטה קשה חח מתמטיקה/אנגלית?אנגלית!! רוק/פופ?רוקקקקקק מזרחית/היפ הופ?בעעע טוב נו אם חייבים לבחור אז היפ הופ רוק/מטאל?מממ רוק אבל גם מטאל זה טוב
ערוץ 2/ערוץ 10?לא משנה לי כל כך אני לא רואה את שניהם בקושי לישון/להתעורר?לישוווווון קפה/שוקו?שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל?רגיל...עדיף מריר
SMS/שיחה רגילה?שיחה התכתבות במחשב/SMS?במחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס אייסיקיו/מסנג'ר?מסן נמוכים/גבוהים?לא משנה לי אשכנזים/מזרחים?אשכנזים שולטים! בריכה/ים?ים שעת סיום:14:54

אני ../images/Emo152.gif

שעת התחלה: 18:19 שם: ירדן גיל: 13 [עוד 4 חודשים 14!
שה!
] ספר על עצמך ב5 מילים: רחובותית, משועממת, רשומה, לתפוז, שנה. מתי התעוררת היום? 12:30 מה אכלת היום? טוסט וסלט - בבוקר, שניצל וצ'יפס - בצהריים.
איפה היית בליל הסדר? סבתא. אתה שומר על כשרות? לא ממש.. אוהב מצות? איכ. איך עבר עליך החופש? בסדר. מה עשית? מפגשפורום, קניון.. ^^ משעמם לך עכשיו? קצת. מה התחביבים שלך? מוזיקה, לישון, תפוז..
למה אתה הכי מתגעגע? כיתה א'..
ולמי אתה הכי מתגעגע? אה, בת דודה.
מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת.
והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל. למדת משהו בחופש הזה? לא.. אתה אוהב את חג הפסח? לא. מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד.
החפץ הכי יקר לך: פלאפי - הפלאפון השקסי שלי.
הבן אדם הכי יקר לך: אמא, אבא.
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוכל.
מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? ממש ממזמן..לא זוכרת. חיבקת מישהו? היום. נישקת מישהו? כנ"ל. התקשרת למישהו? כנ"ל. שלחת SMS? כנ"ל. נסעת באוטובוס: יום ראשון שעבר. נסעת עם אחד ההורים באוטו? לא יודעת.. כתבת? אתמול. ראית טלוויזיה? כנ"ל. התכתבת באיסי/מסן? עכשיו. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לא יודעת התקלחת? אתמול בלילה. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? אתמול. זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה. חורף/קיץ? חורף. טלוויזיה/מחשב? מחשב. חברות/ידידים? ידידים, כי חברות אין לי ממש..
אמא/אבא? שניהם. חלבי/בשרי? חלבי. מצחיק/מפחיד? מפחיד
. מתמטיקה/אנגלית? אנגלית. רוק/פופ? שניהם
. מזרחית/היפ הופ? היפ הופ - עד כמה שאני שונאת, אין דבר שאני שונאת יותר ממזרחית. רוק/מטאל? רוק. ערוץ 2/ערוץ 10? 10. לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? שוקו. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן!!!
SMS/שיחה רגילה? שיחה. התכתבות במחשב/SMS? מחשב. שיער קצר/ארוך? ארוך. יס/הוט? יס! הוט סתם מעפנים..
אייסיקיו/מסנג'ר? מסן. נמוכים/גבוהים? לא משנה לי. אשכנזים/מזרחים? שניהם. בריכה/ים? ים. שעת סיום: 18:29

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שעת התחלה: 19:04 שם: נועה גיל: 14 וחצי ספר על עצמך ב5 מילים: ביקורתית. מפגרת. מעצבנת. מדברת. שרוטה. מתי התעוררת היום? 11;[[ מה אכלת היום? נמ. לחם. איפה היית בליל הסדר? דודה אתה שומר על כשרות?נופ אוהב מצות?אע איך עבר עליך החופש?אע מה עשית?עבודה בהיסטוריה. הופעה. מפגשים. סבאסבתא. והתבטטות משעמם לך עכשיו?מאוד מה התחביבים שלך?נמ. מוזיקה. מחשב. גיטרה. צילום. למה אתה הכי מתגעגע? ללשבת בלי לעשות כלום כל היום ולמי אתה הכי מתגעגע? להרבה אנשים;[[ מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אממממממממ לאדעת והאחרון שאיחלת לו? :X למדת משהו בחופש הזה? היסטוריה;[[[ אתה אוהב את חג הפסח? רק בגלל החופש מה התיכנונים לזמן הקרוב? עבודה בהיסטוריה;[[ החפץ הכי יקר לך: אח שלי? הבן אדם הכי יקר לך: :X אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוכל מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול... או שזה היה שלשום?
חיבקת מישהו? לא זוכרת נישקת מישהו? :X התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: נמ. יום שלישי שעבר נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? עכשיו?
ראית טלוויזיה? לפני 10 דקות התכתבת באיסי/מסן? לפני 10 דקות רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? כל הזמן התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? במפגש פורום זה או זה: פסח/חנוכה? שאלה קשה
חורף/קיץ?בקיץ חורף ובחורף קיץ;[[ טלוויזיה/מחשב?מחשב חברות/ידידים?לאדעת:X אמא/אבא?:X חלבי/בשרי?בשריD: מצחיק/מפחיד?נמ. מצחיק? מתמטיקה/אנגלית?אנגלית רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?אע.:X רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10?לאדעת:X לישון/להתעורר?לישון קפה/שוקו?לאדעת
שוקולד לבן/שוקולד רגיל?מריר SMS/שיחה רגילה?תלוי מתי ומי התכתבות במחשב/SMS?מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?לאדעת
אייסיקיו/מסנג'ר?מסנג'ר נמוכים/גבוהים?תלוי מי אשכנזים/מזרחים?לא משנה לי בריכה/ים?לאדעת שעת סיום:19:10

אני

שעת התחלה: 21:18 שם:ענבל גיל: 12 ומשו ספר על עצמך ב5 מילים: אוהבת ערפדים, פינלנד, ובנים וזהו. מתי התעוררת היום? לא יודעת מה אכלת היום? XDDDDD כנ"ל איפה היית בליל הסדר? סבתא שלי אתה שומר על כשרות?לא אוהב מצות? לא איך עבר עליך החופש? בסדר מה עשית? ממ כל מיני משעמם לך עכשיו? כן מה התחביבים שלך? הדברים הרגילים - להיפגש עם חברים, להיות במחשב, לראות TV , וכל אלה למה אתה הכי מתגעגע? מממ לא יודעת ולמי אתה הכי מתגעגע? לידיד שלי :/ מי האחרון שאיחל לך חג שמח? דודה שלי והאחרון שאיחלת לו? סבתא שלי למדת משהו בחופש הזה? כן אתה אוהב את חג הפסח? אני אוהבת את החופש מה התיכנונים לזמן הקרוב? שומדבר מיוחד החפץ הכי יקר לך: הדמוי מחוך שקניתי
, או המחשב
הבן אדם הכי יקר לך?המשפחה שלי כנראה 0.0 אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: הכלבות שלי, וגם, כמובן, אנשים מסוימים מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני בערך שבוע חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? היום, אבל זה היה על הלחי התקשרת למישהו? לפני שבוע בערך שלחת SMS? לפני שבועיים או יותר נסעת באוטובוס: לפני מלא זמן נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? היום בצהריים ראית טלוויזיה? מממ אתמול בערב התכתבת באיסי/מסן? לפני כמה דקות רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לפני כמה שבועות התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? נראה לי שאתמול זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? פאק, שאלה קשה. נראה לי שמחשב חברות/ידידים? ידידים אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? פויה רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10? אף אחד לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך?ארוך
יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? גבוהים אשכנזים/מזרחים? אשכנזים בריכה/ים? בריכה שעת סיום: 21:29

למעלה