שאלה

gs4ever

New member
../images/Emo35.gifשאלה

מישהו יודע איזה פרקים יהיו ב-ה בערוץ11 הלילה (אני יודעת שזה עונה 4 )

gs4ever

New member
אני שונאת את ערוץ 11

אבל מממשששששששששששששששששש ששששששששוווווווווווווווווונאת הם שמו אתמול את הפרק שהייה חמישי ( ג'קפוט ) שבוע שעבר ובכלל הם מבלבלים בין הפרקים ולא שמים אותם בסדר הנכון .

הילה הץ

New member
וואי את צודקת../images/Emo70.gif

גם אותי זה ממש עצבן אתמול, ובככל זה אף פעם לא בשעות שזה כתוב, גם לא עונה 5. הם הערוץ היחיד שלא מצליח לקבוע שעת שידור ולעמוד בה. הם ממש ממש מעצבנים!

הילה הץ

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הם לא שמו את "ראיות בלתי נראות" אחד הפרקים ההכי טובים לדעתי, ואם הם יעשו ככה גם עם "בטרפלייד" אז אני ממש אתעצבן.

gs4ever

New member
זוהר

אנחנו בדרך כלל סומכים על הדברים שאנחנו מכירים הכי טוב. אני בדיוק מורידה את עונה 2 . הבעיה שיש אנשים שאין להם אינטרנט ואני כועסת לא רק בגלל שאני מאוכזבת אלה בשביל כל האנשים שנפגעים מערוץ 1 . והם עושים את זה לא רק עם CSI אלה עם רוב סדרות הרכש אתה לא מתאר את ההתעללות שלהם בסדרות כמו סטרגייט סימפסון ועוד... לילה טוב :)

deathcaster

New member
הממממממ.......

את מאוכזבת בשביל כל האנשים ? מה את ישו ?
ערוץ 1 מתעללים ? מזמן הבנתי את זה, בגלל זה אני לא רואה כלל ערוץ 11.

gs4ever

New member
../images/Emo7.gif

אתה יודע שאתמול הם שידרו את הפרק שהם פיספסו . אתה יודע למה? כי התקשרתי אלהם והסברתי שהם פיספסו פרק מאוד אהוב שהמון אנשים חיכו לו ושזה ממש לא מקובל ,הם שאולו איזה פרק ובסוף שידרו אתו :) אתה חושב שכל מי שמגן על אנשים אחרים הוא ישו ? זה פשוט עצוב ,אף פעם לא עשיתה משהו בשביל לעזור למשהו בלי שהפכתה בתהליך העזרה ליושו? אם זה נכון החיים שלך בטח נורא ריקים .

deathcaster

New member
תגובה

לא במקרה הזה, לא היתה לי כוונה רעה, אני מעריך מאוד את העובדה שאת דואגת ולא רק לעצמך. שבת שלום לך יקירתי, הלכתי לעבודה, שם אני כבר אראה את הפרק של CSI החדש ששודר אתמול בארה"ב. וגם פרק של "LOST" הנפלאה. וגם פרק של "invasion" המשובחת. לילה טוב וסליחה אם פגעתי, לא הייתה לי כוונה, את כבר מכירה אותי, אני חריף בלשוני, אבל אני לא מתכוון לרע.

gs4ever

New member
תגובה לתגובה

זה ממש עצוב שאתה צריך לעבוד ביום שישי :( במה אתה עובד? אני לא נפגעתי אני פשוט מתלהטת מהר כשפוגעים בדברים שאני מאמינה בהם . תהנה מהסדרות אבודים אכן מהנה ביותר לא מכירה את invasion עם מי זה? סוף שבוע מהנה יקירי:)

deathcaster

New member
תגובה

invasion היא סדרה משובחת שאין בה שחקנים מוכרים, אני לא רוצה להרחיב עליה כדי לא להרוס את הסיפור כי זה לא כמו CSI , צריך לראות מההתחלה כדי להבין.

למעלה