שאלה

../images/Emo35.gifשאלה

לכל מי שלמד עם ספרים של יואל גבע או נתקל בהם, עבר לידם וכו' עד כמה הם טובים לדעתכם לעומת הספרים האחרים? אני לא מדברת על הקורס אלא רק על הרמה של הספרים, בעצם, השאלה שלי היא עד כמה שווה להתאמץ בשביל להשיג אותם אם אני כבר מכירה ויש לי את של אנקורי, קידום והיי קיו. תודה

microbe

New member
אם יש לך את קידום

אל תתאמצי להשיג יותר הספרים של קידום הכי טובים.יואל גבע מפגרים הרבה מאחור...

etimazor

New member
לא נכון!

לא סתם יואל גבע רכש את השם שיש לו... תתייעצי עם אנשים שעשו פסיכומטרי בשני המקומות (קידום ויואל גבע) ורק אז תחליטי. אל תקשיבי רק לדעה אחת... (אף פעם :) ).

microbe

New member
נכון ביותר

כל אחד שעבר ביואל גבע יכול לספר איזה הלם חטף כאשר הגיע לבחינה האמיתית שם גם אני יכול לייצר ע''י משרד פרסום. השורה התחתונה היא התכלס: ציונים של יוצאי קידום לעומת יואל גבע

יכול להיות

אבל אני שאלתי לגבי הרמה של הספרים, אני בכל אופן לא מתכוונת לעשות קורס נוסף. בטח שלא עכשיו.

SHTRUDIDI

New member
עוד משהו לגביי הספרים

מבחינת מילון-של גבע הרבה יותר נוח ללמידה וגם ברור,את לא לומדת כמו תוכי כי יש דוגמאות והסברים מאיפה בדיוק מגיעה כל מילה,לי זה עזר להעביר את השעמום של שינון המילים. לגביי תרגול-הספר של קידום לדעתי הוא בסדר גמור,אני בכל אופן הייתי די מרוצה ממנו,כמובן שאני לא אדע כמה באמת הוא טוב עד שלא אראה את הציון שלי במבחן האמיתי. שיהיה בהצלחה!

למעלה