שאלה...

dona flor

New member
../images/Emo35.gifשאלה...

איפה אפשר לקנות דבק ספריי למפיות נאמר לי שאין להשיג בארץ - זה נכון? סוף שבוע נעים לכולם

לילך1

New member
ממה שאני מכירה דבק ספריי

זה דבר מאד לא עדין ומאד מלכלך...את כל השטח ...ואני לא ממש מבינה למה טוב ספריי דבק...הרי המפיות כל כך עדינות ודקות... אני לא חושבת שיש דבר כזה בארץ.... בטח לאביבה תהייה תשובה

FUN ART

New member
ספרי דבק למפיות

למייטב ידיעתי ספרי דבק אינו מתאים למפיות. את המפיות יש להדביק בעזרת דבק מפיות מיוחד אשר התכונות החשובות שלו הם: 1.דליל מאוד מצב נוזלי כמו מיים. 2.כושר הדבקה חזק.(על תנסי לדלל דבק לבן מאחר ותבלי מיים לבנים ללא כושר הדבקה) 3.זמן ייבוש מהיר. אחד הדבקים המתאימים הינו טפפורוס על בסיס מיים ותכלו למצא אותו גם ב.... מעשה בעץ חוט השני פנינה לאומן ברעננה על קצה מכחול בהרצליה עצים מצויירים בראש העין נוה אפק. בחצר האחורית גני תקוה זה ליד סביון אני מקווה שלא טעיתי בשם היישוב

av_i_va

New member
שלום FUN ART

ברוכים המצטרפים לפורום. תודה על ההסברים אך ברצוני להבהיר כי כאן בפורום - אנו לא עוסקים בפירסום ופרסומת של מוצרים - בדיוק להפך. אנו מחליפים אינפורמציה לגבי טכניקות, שיטות עבודה, חומרים חילופיים וכו´. נשמח מאוד לשמוע רעיונות, הצעות, הערות והארות בנדון. אחד הדבקים המתאימים והיותר זולים, נגישים ומעולים לכל עבודה, הוא דבק תוצרת בית, כפי שפירסמתי במאמרים.

michal24

New member
אני דווקא כן מדללת דבק פלסטי לבן

רגיל עם מעט מים ויוצא יופי

למעלה