שאלה...

• פותח הנושא da87
  • פורסם בתאריך

da87

New member
../images/Emo35.gifשאלה...../images/Emo35.gif

שלום לכולם! מצטער שלא כתבתי כבר ה-מ-ו-ן זמן...אבל עכשיו בזמן שנותר לי עד הגיוס אשתדל, בלי נדר, להיות פעיל יותר... יש לי בעיה שלאו דווקא קשורה להומואים.... אני נמצא עם חבר שלי כבר חצי שנה ובעוד שלושה שבועות בעז"ה אני מתגייס... אך אני חושש שהגיוס עומד לגזור עלינו פרידה...ומצד אחד אני נורא בעד כי אני עומד להיות שלוש שנים לפחות, במקום סגור שבו אני יוצא אחת לשלוש וגם אז אני יוכל לראות אותו מקסימום לשעתיים-שלוש (כי אנחנו גרים בערים שונות שלא כ"כ קרובות זו לזו), וככה יווצר מצב שהוא נורא כבול למישהו שהוא כמעט ולא רואה(כמובן שלמרחק מתווסף אלמנט ההסתרה-שנינו בארון ולכן לא נוכל לבלות אחד אצל השני כל השבת כאשר אני אצא לשבת).... אבל מצד שני....אני כ"כ אוהב אותו...כ"כ כ"כ שזה אי אפשר לתאר.... אז אני חושב לעצמי- אם האהבה שלנו באמת חזקה אולי היא תחזיק מעמד שלוש שנים ואולי עוד שלוש שנים נוכל לחזור לחיות יחד..... אבל אז אני עונה לעצמי-צא מהסרט.....שלוש שנים זה המון זמן.....ובתום שלושת השנים אם ננתק קשר לחלוטין כנראה מה שיקרה זה שהאהבה תדעך ואפילו יותר גרוע מזה-תיעלם לחלוטין......ואז אני תוהה- זה טוב או רע?! אולי בזכות היעלמותה של האהבה סוף-סוף נוכל לשים את כל העולם הזה מאחורינו ולהתחתן?! ואולי לאהבה במקרה הזה של חתונה, אין שום קשר... אז כמו שאתם רואים...אני מדבר לעצמי הרבה לאחרונה...וחשבתי- היות ורק בזכות הפורום הזה אנחנו בכלל ביחד, אולי אפנה את הדילמה שלי אליו ואולי אקבל איזו עצה מועילה..... אז אני מפנה את השאלה אליכם ידידיי-מה הייתם עושים במקומנו...?

BabyBoy1

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל אתה צריך להוציא מהראש שלך את המחשבה שאם לא תהיו ביחד אולי תוכלו להתחתן עם אישה. כבר היית אמור להבין שאם אתה הומו אז אתה הומו ואין מה לעשות לגבי זה. ואז אתה שואל האם להיפרד כי אתה עומד להתגייס? ברור שלהיפרד מראש אין שום יתרון. תנסו לשמור על הקשר גם כשתהיה בצבא. נכון, זה מאוד קשה לנהל קשר ככה. אבל אני חושב שיש זוגות שהצליחו להחזיק מעמד ככה. שיהיה בהצלחה גם בצבא וגם בקשר

ריק בש

New member
הסטטיסטיקה מאכזבת

הסטטיסטיקה נותנת שתי תשובות מאכזבות לשתי השאלות שלך:אהבה לא שורדת שלוש שנים של ריחוק, ומי שאהב גברים בנעוריו לא נגמל מכך בבגרותו ומתחתן, אלא אם הוא מחליט ביודעין לפברק. מצד שני, לגבי שני הדברים, היו כאלו שניצחו את הסטטיסטיקה.. בכל מקרה לגבי הקשר, באמת קשה לראות איזה טעם יש להתנתק מראש. אם זה לא ילך, זה כבר יתנתק מעצמו.

גנימדס

New member
שלש שנים זה המון זמן...

שלוש שנים זה באמת המון זמן, אתה בעצמך אמרת....ואולי אני כותה קצת מאוחר אבל אחרי הטירונות האם אתה יודע היכן תשובץ? ואם אתה בקרבי -אתה יודע כמה זמן יעבור עד שתצא לקורס פיקודי? קשה לדעת מה יקרה בעתיד אבל אנחנו יודעים מה קורה עכשיו.. עצתי: תהנה מהרגע...

למעלה