שאלה

effies

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

היי בנות, אנחנו מאוד רוצים ילדים והדרך היחידה לכך היא בעזרת פונדקאית , הבעיה שלנו היא בעניין הכספי ,שכן זה כרוך בסכום כסף לא מועט, כמובן שבשביל להביא ילד לעולם הייתי מוכנה לכל מחיר ,לו רק היה באפשרותי ...אין לזה מחיר! הייתי רוצה לדעת איך אתן הסתדרתם עם העניין הכספי, ואם אתן יודעות אם יש למי לפנות בבעיה כספית ,או אם יש מה לעשות או כל דבר שאתן יודעות עליו ,אני לא ישנה בלילות ,כל כך רוצה ילד כבר ,אפילו כעת עיניי דומעות ..אשמח לקבל מכן תגובה ומידע בעניין , תודה בנות

בוקר טובEFFIES

רוב המקרים שאני מכירה לקחו הלוואות או "ירשו" את הוריהם בעודם בחיים (ושיחיו עד 120 ההורים האלה ).. שמעתי שיש בירושלים איזו עמותה שנותנת הלוואה בתנאים טובים אך זאת לאחר שיש הסכם עקרוני של הוועדה . יש כאלה שנאלצו למכור נכסים, למשוך קופות גמל ולעשות שמיניות באויר למען ילד משלהם . כואב הלב אבל זה בערך המצב.... בהצלחה

מירבי*

New member
אפי שלום../images/Emo140.gif

הבעיה שאת מעלה כאן היא בעיה שבה מתחבטים רוב הזוגות שניגשים לתהליך הפונדקאות. כפי שסיגל כתבה לך הדרכים להתמודדות עם הבעיה הן מגוונות, דרך אחת שעובדת היטב היא הגדלת משכנתא, אתם יכולים להיכנס לבנק שבו מתנהל חשבון המשכנתא שלכם ולבקש להגדיל את ההחזר החודשי לטובת הלוואה לפונדקאות, היתרון הוא שתנאי ההלוואה נוחים יותר מהלוואות רגילות. לגבי האגודה שסיגל הזכירה, סכום ההלוואה שהם נותנים מגיע עד 5000$. אם תרצי פרטים נוספים בקשר לזה אשמח לתת לך. בהצלחה

עָנת

New member
האגודה הישראלית להלוואות/י-ם../images/Emo26.gif

טלפונים:02-5630248 פקס-02-5669504

need1

New member
דרך נוספת

לפעמים במקומות העבודה (שלכם או של ההורים) יש הלוואות נוחות אפשר גם לנסות ולבקש על חשבון כספי הפיצויים שניצברו עד כה במידה ומקובל אצלכם לתת פיצוים גם במקרה של עזיבה. אנחנו עשינו את זה, החיסרון הוא שכאשר פוטרתי כמעט ולא קיבלתי פיצויים...(ריביות והצמדה...)

רחלי555

New member
הפורום מלא באנשים נפלאים....

כ"כ מרגש להיכנס ולקרוא את התגובות של כולכם... אתם פשוט נפלאים... טוב שיש אנשים עם לבבות כ"כ גדולים... כ"כ כואב לשמוע את אפי ולהבין לליבה... וכ"כ עושה טוב לראות שמיד קפצו אנשים עם לב רחב והציעו כ"כ הרבה דרכים לפיתרון הבעיה של אפי... ולך אפי הרבה הצלחה מכל הלב בהמשך הדרך... מחזיקים לך אצבעות... רחלי

מירבי*

New member
../images/Emo140.gifרחלי../images/Emo24.gif

בטח קמת הבוקר במצב רוח מצויין אחרי שכל המשימות הושלמו בהצלחה. כל הכבוד על הנחישות, על החריצות ובכלל ..את נפלאה!!!

רחלי555

New member
תודה מירבי ../images/Emo25.gif

אכן אני משתדלת להיות תמיד במצב רוח ולראות רק את חצי הכוס המלאה, החיים קצרים ויפים וצריך להנות מכל רגע...
עלייך אין לי כבר מה לאמר ה-
שלך מכיל המון ואת עוברת עם כולם את התהליך כאילו שאת בתוכו... אני פה עושה לי פזאלים בכיף קורא ומשחקת עם הילדים ולך אין זמן לנשום... התגעגעתי כבר לליבי ליבי ליבי, ילדה מדהימה... פשוט עושה לי טוב לראות שיש עוד אנשים כאלה שבאמת אכפת להם ממישהו אחר והם נרתמים לעזרה לזולת... הלוואי ויתרבו כאלו במדינתנו הקטנטונת, ליבי עם אותה אישה שתצליח להגיע לרגע הזה...ותשיג את מה שהיא רוצה, אין לי ספק שעם נחישות היא אכן תצליח והלוואי ונשמע ממנה עוד כאן בקרוב... בקשר אלי... נכון אכן אני מתרגשת, מאושרת ורק כאן יכולות הבנות להבין מה באמת אני מרגישה בשלב הזה, נגמרו ההתרוצצויות ואני לפני השלב הגדול נרגשת ומרוצה... מחכה בנחישות לשלב הבא המרגש מכל... אין כמוך...
רחלי

effies

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif||

אני כל כך שמחה שהחלטתי להעלות את הבעייה שלי כאן , נוכחתי לגלות שיש כאן בנות ניפלאות ,שלמרות שלא מכירות אותי באופן אישי ,היו מוכנות לענות לי על שאלה כזאת אישית ,לי ולכל אחת מכן. תודה לכן ,ריגשתן אותי מאוד בתגובותיכן לצידכן תמיד

למעלה