שאלה

אורפזית

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

אולי מישהי יודעת איך קוראים בעברית לאמנות הנקראת באנגלית atch all ? כמו ציור שבלוני לבנבן חלבי על מראות וחלונות. ואם כבר - אולי יש אתרים בנושא??? תודה, תודה ותודה!!!

אורפזית

New member
אילת מקסימה, המון תודה!!!

אין לך מושג כמה זמן אני כבר על המחשב שוברת את הראש ולא מוצאת כלום!!! למה לא נכנסתי עם זה לפורום מהתחלה??? שוב תודה!!!

smady a

New member
אורפזית זה חומר לבן שצורב את הזכוכי

נחמד וקל לעבוד איתו. את יכולה לחעבוד עם שבלונות יוצא מקסים. במו הזכוכיות של פעם.

וואו איזה יופי. האם זה בשיטה של טפט

כשבלונה וחומר צריבה??! כי זה נראה מדוייק חבל על הזמן, ממש כמו התזת חול.

smady a

New member
זה מעין משחה לבנה ניראית כמו משחת ע

עיצוב. בקופסה קטנה. מניחים שבלונה טוב. ממלאים בחומר מחכים כ20 רגע ואז מנגבים הכל. החומר ממש צורב את הזכוכית ויש יצירה מושלמת. תחשבו על ציורים של ורדים,שמות ועוד...

עמיתושש

New member
באותו נושא...

קיבלתי 2 בקבוקים מהחומר הזה (אני חושבת) מישהו יודע כמה זמן צריך להמתין? או ש 20 דקות נכון לכלללל הסוגים?

Eman11

New member
קצת מנסיון למרות שאני עוד ממש בהתחל

ממה שלמדתי מכל השאלות שלי והעבודות האחרונות שלי: א. יש לחכות מינימום 20 דקות ב. יש זכוכיות שאי אפשר לצרוב אותם, וחשוב לדעת את זה שלא תחשבי שמשהו בעבודה שלך לא היה נכון: יש זכוכיות גם גימור גבוהה שלא ניתנות לצריבה, כמו פיירקס למשל ( ניסיתי לחכות קרוב לשעה וכלום, לא נצרב.. ) אבל על רב הזכוכיות זה כן עובד ג. "טיפ" קטן שקיבלתי מ ANNAVI: במקום לגזור את הטפט ולהדביק ואז להאבק איתו שלא יהיו בועות ( שזה היה אופן העבודה אצלי ) אפשר גם קודם להדביק את הטפט בלי בועות עוד לפני שחותכים ( ואז זה יותר קל ) בעזרת סכין גרפיקאים לחתוך החוצה את הדוגמא

למעלה