שאלה

../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif

עשיתי מדיטיציה לבדי והרגשתי שמישהו מניח יד על הכתף. לא נבהלתי כי יודעת שזהו המדריך אבל קרה משהו מוזר ראיתי כדור אור ענקי מונח על ידי במדיטציה מה זה אומר <

עוד שאלה ../images/Emo35.gif

שמתי לב בזמן האחרון שמישהו שנותן לי מחמאה אני אומרת לו תודה אך בתוכי מתעצבנת על המחמאה ואומרת מהפ תאום זה לא מגיע לי אני קטנה ואלוהים יותר גדול ממני. מאיפה ההתעצבנות הזאת מגיעה ???? (תודה על המחמאות של כולם)

Dragon9

New member
המממ

"הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנו חלשים מידי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו, לא האפלה שבתוכנו, שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו, איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת - איזו זכות יש לך לא להיות?" נלסון מנדלה. תקבלי את עצמך כמו שאת , גם כשאת מקבלת מחמאות... :)

sunshine2004

New member
לא בטוחה, אבל..../images/Emo13.gif

אלוהים הוא באמת גדול, אבל בכל אחד מאיתנו יש "ניצוץ אלוהי" לא כ"כ יודעת, אבל אולי... זה שיעור בקבלת מחמאות? לדעת לקבל את הטוב שבך ולהשלים עם זה, בלי לחשוב על "המסביב"... אולי..

meravor

New member
אין מקום להשוואה

אלוהים הוא גדול לא מרגישה את הצורך לעשות השוואות אני גדולה במימדים אחרים, לא ניתן להשוות זה שאלוהים גדול ממני לא עושה אותי קטנה

אז מה התשובה הנכונה לגבי ???

היום למדנו בשיעורי ההלינג או יותר נכון אני הבנתי שעלינו להפסיק לתת תביות לכל דבר שאנחנו שומעים אצל האחר. זה שייך לו וזה בסדר אם רק נקשיב ובאמת נקשיב ונוציא את עצמנו לגמרי מהתמונה נוכל להיות בפוקוס על האחר ואז יהיה לנו יותר קל גם לאבחן. אני מלאה באנרגיות עכשיו. אני לא מאמינה על עצמי... שאני יכולה לכתוב כזה פוסט מדהים..... אני מדברת על הכתבה האחרונה ... אתם מוזמנים וזה נורא כייף,,, כי אתה מרגיש שאחרים מתמלאים מעצם ההתפתחות האישית שלך. אוהבת אותכם. אני בשוק טוטלי... מעצמי... :)

פשוט לא נראה לך בסדר לקבל

וזה לא רק מחמאות ברגע שזה מגיע אלייך לדעתי פשוט נראה לך מוזר שהעולם נותן לך אבל למה לא מגיע לך? מגיע לך לקבל זה חדש לך תתחדשי ותקבלי את זה ברכה לאט לאט שלב שלב עם הזמן כל פעם עוד ועוד קצת את נפלאה

sunshine2004

New member
שאלה...תשובה...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז אולי אין ממש תשובה... אולי יש שאלות שצריך לשים בצד ואז התשובה כבר תגיע...בזמן הנכון... ולגבי הפוסט שלך...
אדיר.

איל באש

New member
אושרתי ההתעצבנות הזו מגיעה

מהקונפליקט הפנימי שיש לך בין עליונות לנחיתות. עמוק בפנים את מאוד רוצה להיות מעל כולם, להיות זו שיודעת ואומרת.. אבל את יודעת שזו איננה הדרך של השיוויון, זו איננה הדרך של השילוב בין אני לאנחנו. הקטנת עצמי ואו ביטול עצמי רק יוצר את ההפך. קבלי את עצמך ותוכלי לקבל מזולתך

איל באש

New member
זה כדור האור שלך../images/Emo42.gif

זו את ,ואת יכולה לקבל אותו ,את האור אל תוכך עכשיו.

למעלה