שאלה

Mandy18

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

לא בטוחה שתוכלי לענות על זה רותי, אבל זו שאלה שמטרידה אותי. אני תמיד מאמינה שכל מה שקורה - קורה. ואילו עכשיו אני מחפשת עבודה וכלום לא בא, אני יודעת שאני לא מוצאת עבודה כי עוד לא באה העבודה המתאימה אבל מה שמדאיג אותי זה שאני חייבת למצוא עבודה (כחלק מהתואר שלי) ואם זה לא יקרה, אני פשוט לא אוכל לסיים את התואר. אני מפחדת שאני אמצא עבודה ואז לא אוכל לקבל את הקרדיט שאני צריכה. אז אם תוכלי לראות מדוע יש לי קשיים בלמצוא עבודה או מה עליי לעשות... כל דבר יעזור. תודה רבה!

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה

השאלה היא אם את מחפשת עבודה בתחום של הלימודים שאת לומדת? מה שאני מקבלת זה שאת לחוצה ובגלל זה את לא מצליחה, שחררי את חובת ההוכחה שאת חשה שיש עלייך, תזרמי עם מה שקורה כמו שציינת מה שצריך לקרות יקרה, אבל זה יקרה ברגע שתאפשרי לו לקרות.

Mandy18

New member
תודה רבה רותי../images/Emo13.gif

כן אני מחפשת עבודה בתחום של הלימודים. יש במיוחד עבודה אחת שממש התעניינתי בה כי בדיוק למדנו על התחום הזה כך שקיבלתי קצת רקע לעניין שלהם.. אבל הם לא חזרו אליי.... תודה רבה, אני אנסה להשתחרר, אני מניחה שאני פשוט מפחדת שאם אני אשחרר לגמרי אז שוב דבר לא יבוא - כי אני צריכה גם להתאמץ. וכאשר אני מתאמצת אז אני כבר דואגת יותר... חח אבל כן, אני יודעת שמה שצריך לקרות יקרה.. תודה רבה!

רותי 11

New member
מתוקה את לא צריכה להתאמץ

את צריכה מטרה וכוונה זה הכל כמובן לחפש פיזית אבל עם מטרה ואמונה שלמה שהכל קורה לטובה.

למעלה