שאלה

roy758

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

אני קראתי לפני כמה ימים על השיטה הזאת עם השעון (ששוכבים במיטה ועושים בדיקת מציאות עם השעון הדיגיטלי של הסטריאו
ואז עוצמים את העניים ואחרי 4-7 דקות פותחים אותם ועושים עוד בדיקת מציאות ואז עוד פעם ועוד פעם ועועד פעם את הנ"ל עד שנרשמים ואז צריך להיות משהו שונה, הספרות בשעון ייתחלפו או שיהיה משהו שונה בחדר) רק רציתי לשאול, האם היא באמת עובדת
כדי לי לנסות אותה
- תודה מראש -

twitee

New member
אם הבנתי אותך נכון, אז כן!

אני לא ממש בטוחה למה התכוונת אבל אם אתה מדבר על בדיקת מציאות בתוך חלום, בעזרת שעון דיגיטלי אז זה עובד ועוד איך! מניסיוני, לא צריך להתאמץ ממש. רק תסתכל בחלום על שעון דיגיטלי פעמיים - שלוש ואז או שבכל 3 הפעמים השעה תהיה שונה או שאתה תראה את הספרות זזות במהירות ולא לפי שום סדר הגיוני (מה שקרה לי), ואז אתה יודע שאתה חולם. בהצלחה!

LucidGuess

New member
אני לא בטוח שהיא "עובדת" ...

אני יודע על איזו הודעה הוא מדבר, זו שיטה שעבדה למישהו פעם אחת בלבד ואני לא זוכר שמישהו אחרי זה סיפר שהיא עבדה לו, שיטה צריכים לנסות כמה פעמים לפני שמתלהבים ממנה, למרות שאני אישית עוד לא ניסיתי אותה, אבל אפילו זה שאז כתב את השיטה לא סיפר לנו אחר כך שהיא שוב הצליחה לו, אז בואו ניקח כל דבר בפרופורציה. LucidGuess

Real Dream

New member
רק הניסיון יגיד אם זה עובד.

אין כזה דבר "שיטה בטוחה שעובדת תמיד" - זה תלוי באדם ובתנאים. יכול להיות שהשיטה הזאת תעבוד מצוין בשבילך ולא תעבוד למישהו אחר. תנסה ותדע.

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי זה לא אמור להיות דילמה כזאת גדולה אם לנסות או לא. לא יזיק לנסות איזה שבוע את השיטה, לראות אם חל שינוי או הצלחה מסויימת. אם לא, Move On, עוברים לשיטה אחרת... ככה זה עובד. לכל אחד יש שיטה שיותר מתאימה ופחות מתאימה לו. חלומות פז, Variety-

למעלה