שאלה קטנה....

../images/Emo35.gif שאלה קטנה....

האם בימים שבהם מתקיים פסטיבל כרמיאל מתקיימים היכן שהוא ריקודי עם לאלה שלא נוסעים לכרמיאל? אם מישהו יודע על חוד כזה באיזור המרכז אשמח לקבל פרטים ..

זה הזמר

New member
רוב ההרקדות מתקיימות כרגיל

אם המרקיד נמצא בכרמיאל, יש לו מחליף. איפה אתה גר? שנוכל להמליץ לך על משהו רלבנטי

dw2322

New member
כמובן

ישנם רבים שלא נוסעים, או שנוסעים רק ליום אחד. החוג באוניברסיטה מתקיים כרגיל ביום חמישי (טיפ קטן: אז הוא גם לא עמוס) ובטוחני שעוד רבים אחרים.

תרקדי

New member
אפשר לשאול לגבי חוג מסויים?

האם ההרקדה של מירי אקוני, ביום חמישי הבא במגדלי ת"א, תתקיים כרגיל בשבוע הבא? תודה.

תרקדי

New member
../images/Emo6.gif - משהו את.... ../images/Emo23.gif

נכון לכרגע לא, אך השארתי לעצמי אופציה פתוחה (במיוחד בעבודה), למקרה שאני אתחרט. תשכנעי אותי לבוא..... :)

אביגל ג

New member
השכנוע היחיד הוא...

שכשאנחנו נפגש... בעצם..כדאי שלא
... איך אפשר לפספס??? שנה רביעית שלי ואני סופרת לאחור את הימים כל שנה... תשאלי אפילו את רויטל...(ולכל מי שיש את המסנג'ר שלי)

תרקדי

New member
בטח שנפגש ../images/Emo13.gif

בשבת בערב, בעוד כשבועיים (את רואה? גם אני סופרת....). :) בכל מקרה, מצד אחד הצפיפות הנוראית הזו , בעיקר היא, לא גורמת לי לרוץ במהירות לעבר האוטובוס (ה"חללית") שיוביל אותי לכרמיאל. מצד שני, זו חוויה של פעם בשנה, האווירה, הריקודים, החופש (המיוחל) מהעבודה ונציגות משפחתית ואהובה שלי הולכת להופיע באחד מימי הפסטיבל. אז נראה. בכל מקרה, תהנו :)

לגבי החוג של מירי אקוני.....

החוג של מירי ביום חמישי יתקיים כרגיל. יש לה מחליפה כי מירי תהיה בכרמיאל.

הרקדה בזמן הפסטיבל

ההרקדה באוניברסיטה בזמן הפסטיבל נותנת תחושה של גן נעול ("זה לא כל-כך נעים לראות גן סגור"). מנסיוני בשנה שעברה, היה די מדכה באוניברסיטה בתקופת ההרקדה. יום חמישי, הוא היום בו כולם נוסעים לפסטיבל (רגע...לפני שנגמר). למרות, שיש מרקיד מחליף ולמרות שמ-א-ו-ד מרווח באולם, האוירה היא אוירת נכאים, יחסית להרקדה רגילה באוניברסיטה (מי שמכיר, בטח יסכים איתי).

לאו דווקא, מנסיוני לפני שנתיים...

דווקא נהנתי כשהיה מרווח יותר ולא נמעכתי/התנגשתי בעוד אנשים... ובקשר לדכאון, לא קצת מוגזם חביבתי, סה"כ באת לרקוד ולהנות, ובטוחני שזה מה שעשית. המון האנשים זה רק סוג של תפאורה, לא?

למלכת החתונות 1

עניין של טעם. לראות את החוג באוניברסיטה כל כך ריק, היה עבורי קשה (ביודעי גם, שכולם רוקדים בכרמיאל. ואני, שכל שנה נוסעת לפסטיבל, נשארתי בבית). אמנם המון אנשים הם רק סוג של תפאורה, אולם לעיתים התפאורה עושה את כל ההבדל!

למעלה