שאלה לפורום...

dona flor

New member
../images/Emo35.gifשאלה לפורום...

האם הייתם מספרים משתפים את המתבגרים שלכם בחוויות מגיל ההתבגרות שלכם? ואני מתכוונת לסודות ...דברים שנמצאים אצלכם עמוק בפנים כמו חוויות רומנטיות לא מוצלחות או באיזה גיל התחלתם לקיים יחסי מין או הפלות שהיו אם היו בגיל ההתבגרות כמה זה חשוב אם בכלל לשתף אותם בעינינים האלה? ואם השאלות באות מהם האם לגלות או להסתיר?

yalyul

New member
כמובן ש..

כן ולא ...לא זה לא שמעון עונה לך מספרת מה שאני חושבת שישרת אותם או יגרום להם להבין שגם אנחנו חשנו כמוהם פעם שבתקופת האבן היו לנו אותן התלבטויות... כדי ליצור אווירת קרבה ואמינות כשאנחנו נותנים דוגמאות ככה סיפרתי לבני איך קרה שחננה כמוני מצאה את עצמה באמצע מסיבת גראס מה עשיתי כשחברי שטוף ההורמונים רצה סקס ולא הייתי מוכנה לעומת זאת כשסיפרתי באיזה גיל התחלתי ...נתקלתי בשאגות צחוק... להיות מוכנים גם לזה דחיה חברתית ועוד...גם טראומה של הטרדה מינית..(זוכרות את איציק?) כל מה שנראה לך מתאים ,בהתאם למצב ולשאלה לא לשפוך חוויות בנוסח חיים שכאלה אלא לשמור למצבים שבהם זה נדרש

גלי®

New member
אני משתדלת לשתף אותה עד כמה

שאפשר , בהתאם לגילה ברגע השאלה ... והיא שואלת די הרבה ...

AYELET1

New member
אני נוהגת בערוב של מה שכתבו יולה וג

וגלי. משפת כששואלים, מצנזרת מה שממש ממש ממש לא נוח. מכעדיפה לשתף כדי ליצור אמינות. יולה, אני רוצה ליהיות שותפת: מי זה איציק ?
וסליחה מראש על השכחה או הבורות

yalyul

New member
שר התחבורה לשעבר...

זה היה בזמן השרות הצבאי כשהמושג "הטרדה מינית" עוד לא היה קיים אבל המעשים כן. כשהפרשה התפוצצה, הפכתי לאובססיבית עיתונים וחדשות הבנים הגדולים התחילו בשאלות הושבתי אותם וסיפרתי ובדרך "השחלתי" להם את עמדתי לגבי עד כמה מהר חיזור יכול להפוך להטרדה שלא חשוב כמה שהם להוטים...כשמישהי אומרת לא ,גם אם זה נשמע כן, זה לא! וגם אם אדם בעל עמדה וכוח מבקש מהם משהו שלא נראה להם - זכותם לסרב.

כן

פשוט כן. וואלה, אני אימא עם כנפיים וזנב אבל במוטציה הקודמת שלי הייתי בן אדם. ולפני כן הייתי מתבגרת עם כל החרא שכרוך בכך. זה לא שאני מתיישבת עם אלבומי התמונות מכיתה ז/2 ועוברת אחד אחד על החווית, התחושות והילדים. אבל בטח שאני משתפת, בעיתוי ובזמן שעולה צורך. אני גם משתפת אותם בחיים שלי בהווה אם עולה סקרנות מצידם. כמו למשל- על מה הורים למתבגרים כותבים? מה יש לכם לקטר שם? אז הצעתי להם לקרוא. אחד קרא- ואמר שמשעמם טיכו. והשני אמר- מעדיף שתתקצרי לי. אמרתי לו קצרנות בבית משפט, והוא התפוגג. רק זה חסר לי.קצרנות של הודעות פורום עבור ג´מוס

yalyul

New member
ואני חוששת...

שבקרוב אצטרך לשנות את הניק שלי לי יש שרוך אחד שהוא בולשת חוקרת... ולא בא לי לכתוב יומן לעיניו אז במקרה של המתנחלת זה דווקא עזר אבל בשאר לא ממש ואני די חוששת שיגלה את הטריק של אתיר על המורדים... במחשבה שניה אולי אתן לו לקרא את ההודעות של אשש"ית שיבין שזה לא המקום בשביל ג´מוסים בשביל זה יש פורום צער גידול הורים

AYELET1

New member
הלוואי וכל המתבגרים היו כמתבגריה של

אש"ש. משעמם וזהו- בלי לתת עצות ולהציל הורים
וחוץ מזה יש לי מתבגרת שגיליתי שהלוואי שהפורום היה אחד המקצועות לבגרות- היא היתה מוציאה ציון של 105%
. אז מאז אני מסננתתת. לפחות את מה שנכתב על ימים אלו.

איך מצילים הורים טבועים?

כי למתבגרים שלי אין שום פטנט לעניין. ולמען האמת- לא נתתי להם בכלל את האופציה ללמד אותי משהו בהורות. למה, אני יודעת איך זה להיות "מתבגר מודל 2002"? אז אם הם חושבים שהם יכולים לתת לי עיצות איך זה להיות אימא אני אחזיר להם בדגם בית המקדש המוקטן שלהם. לא חושבת שיש להם סיכוי לבנות את בית המקדש מחדש ולא חושבת שיש להם כישורי בניה . אז לא בונים את בית המקדש ולא מלמדים אימהות להיות הורים. נ.ב. אפשר בהחלט להציע למשרד החנוך- הורות כמקצוע לבגרות...יכול להיות דווקא רעיון לא רע, לא פחות מכל מיני דברים משונים שהם לומדים. כי מה הסיכוי שיצטרכו להשתמש בידע על הורות מול הסיכוי שיצטרכו לדעת את נאומי אחד העם?

AYELET1

New member
כאן היתה אי הבנה

הצאצאים שלי יודעים היטב שאינני לומדת מהם בענייני חינוך. כוונתי היתה לאורחי הפורום בני העשרה

מיכל153

New member
אני לא סיפרתי עד היום ש...

היי שאני לא יודעת לרכב על אופניים, על זה שאני לא יודעת לשחות בעמוקים סיפרתי לא מזמן.

AYELET1

New member
פתאם הם מגלים שאמא ואבא הם...

לא כל יכולים... לי זה היה הלם לא קטן ואכזבה לגלות את זה.

למעלה