טוב!../images/Emo46.gif
תלוי גם מי זה.. אני פגשתי גברים בחיי, שהם היו ממש אחלה! אבל, מה אני אגיד לכם? זה לא שאני תופסת מעצמי, הם פשוט לא בשבילי... רציתי אותם מאוד, עשיתי דברים, הייתי נחמדה איתם.. ויש כאלה שלא היו נחמדים אליי ויש כאלה שכן. אם למשל היה מישהו שלא היה נחמד אליי, [מרוקאית קטנה, ככה קראו לי מילדות] אני מוציאה ימבה עצבים שנישמרו ממזמן,ומוציאה עליו, בעיקר שטויות שלא היה ולא ניברא... כן, מודה. כמו סתם דוגמא מסלבריטאי, בריטני רבה עם ג'סטין המון, יום אחד כל כך היתעצבנה ואמרה שהיא "בגדה" בו. בעיקר אומרת שטויות לאללה. לפעמים מתחרטת ולפעמים לא, תלוי איך הוא היתנהג אליי, שיעשה חשבון נפש עם עצמו, ושלא יבקש סליחה רק ביום כיפור, ושיראה שגם הוא תפס מעצמו.. והיתנהג כמו לא יודעת מה! אני לא אוהבת גברים שעושים את עצמם שהם משהו. המוטו שלי מה שיש לך או מה שאין לך, אל תספר! אל תשוויץ, אל תבכה, תשמור הכל לעצמך. ואם זה מדובר בבנות, אל תרים ת'אף, גברים כאלו אני לא מספטת.. כואב לי הלב, כמה שאני מדברת יפה ומכבדת את הבן אדם כאל אדם, שיכבד אותי גם. לא ככה? עכשיו אם יש גבר שהוא סבבה איתי? אני אומרת לו שלא יהיה לנו משהו. רק קשר רציני ולפעמים "עובדת" עליו ואומרת שמצאתי מישהו ואני בקשר רציני איתו.. ויש את הנחמדים הללו...