שאלה לילית

../images/Emo35.gif שאלה לילית ../images/Emo35.gif

איך אתם מתנתקים ממישהו שלא מוכן לנתק כל קשר איתכם? הכוונה היא לא למחזר לא רצוי כי אם לאדם שחשוב לכם אבל לא מתאים לכם קשר איתו. איך עושים את זה?

free soul

New member
בלית ברירה כן..../images/Emo4.gif

אם זה לא מוביל לשום מקום או שאיכשהו לא מסתדרים וכל הזמן ניפגעת או עצבנית בגלל זה.... אין מה לעשות, אני סוגרת.

free soul

New member
טוב!../images/Emo46.gif

תלוי גם מי זה.. אני פגשתי גברים בחיי, שהם היו ממש אחלה! אבל, מה אני אגיד לכם? זה לא שאני תופסת מעצמי, הם פשוט לא בשבילי... רציתי אותם מאוד, עשיתי דברים, הייתי נחמדה איתם.. ויש כאלה שלא היו נחמדים אליי ויש כאלה שכן. אם למשל היה מישהו שלא היה נחמד אליי, [מרוקאית קטנה, ככה קראו לי מילדות] אני מוציאה ימבה עצבים שנישמרו ממזמן,ומוציאה עליו, בעיקר שטויות שלא היה ולא ניברא... כן, מודה. כמו סתם דוגמא מסלבריטאי, בריטני רבה עם ג'סטין המון, יום אחד כל כך היתעצבנה ואמרה שהיא "בגדה" בו. בעיקר אומרת שטויות לאללה. לפעמים מתחרטת ולפעמים לא, תלוי איך הוא היתנהג אליי, שיעשה חשבון נפש עם עצמו, ושלא יבקש סליחה רק ביום כיפור, ושיראה שגם הוא תפס מעצמו.. והיתנהג כמו לא יודעת מה! אני לא אוהבת גברים שעושים את עצמם שהם משהו. המוטו שלי מה שיש לך או מה שאין לך, אל תספר! אל תשוויץ, אל תבכה, תשמור הכל לעצמך. ואם זה מדובר בבנות, אל תרים ת'אף, גברים כאלו אני לא מספטת.. כואב לי הלב, כמה שאני מדברת יפה ומכבדת את הבן אדם כאל אדם, שיכבד אותי גם. לא ככה? עכשיו אם יש גבר שהוא סבבה איתי? אני אומרת לו שלא יהיה לנו משהו. רק קשר רציני ולפעמים "עובדת" עליו ואומרת שמצאתי מישהו ואני בקשר רציני איתו.. ויש את הנחמדים הללו...

free soul

New member
אני תמיד ילדה טוב, רק ש..

אין לי כוח להרחיב לפעמים את התשובה שלי. בשביל מה זה עזר לך?

אוי השאלה הזו עושה לי רע ../images/Emo10.gif

אני מאד מאד גרועה בפרידות. מאד. בדרך כלל הרבה בכי, עוד קצת בכי, עצב נוראי ועוד בכי התוצאה= לב שבור+מחסור עולמי בטישו

ז י ג ז ג

New member
כנות....

פשוט אומרים את האמת בפנים! שלא מתאים... אם מדובר באנשים בוגרים, שניהם יבינו את זה! אני לא מאלו שיתחילו עם תרוצים.... כמו שאני שונא שבחורה באה לי בסיפורים! אני מעדיף שהיא תהיה כנה איתי ותסביר לי בצורה בוגרת שלא מתאים.. אני אכבד אותה יותר!

ז י ג ז ג

New member
כן.. משהו כזה!

או במקרה של הגברים.. "אני לא פתוח למערכת יחסים כרגע"

ואם זה לא רומנטי? אם כבר אמרת הכל?

סקארלט יקירתי, נגעת במקום כואב אצלי. ממז לא מזמן הייתי צריכה לנתק קשר כזה. עם אהוב מאוד.החלק הרומנטי של יחסינו ניגמר כבר מזמן, הוא כבר עבר הלאה אבל מסרב לתת לי לנתק קשר לחלוטין. זה קשה זה כואב אבל אם זה מה שאת חושבת שיהיה טוב בשבילך פשוט תגידי לו את זה בפנים, פעם ועוד פעם פעעם בתקווה שבפעם השלישית הוא יבין

preetyxgirl

New member
רק כשזה מצב כזה שאני רוצה להתנתק

אז אני משתדלת כמה שפחות לענות לו...וקצת להתעלם מדברים שגרתיים שפעם היו... למרות שהוא ירגיש בזה...אבל השיטה הכי טובה..היא למצוא כמה שפחות דברים עינייניים...כך שלא יהיה על מה לדבר כל כך..ואז כבר יימאס.... אבל חוץ מיזה אין לי שום רעיון

אז ככה...

בהתחלה אומרת לו בעדינות, שלא מתאים לי, ואם הוא לא הבין את הרמז, אומרת בצורה גלויה, ואם גם את זה הוא לא מוכן לקבל, אז פשוט מתחמקת ממנו בכל הזדמנות.

למעלה