קיטנה/שיגרה

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
../images/Emo35.gifקיטנה/שיגרה

אני ממשיכה לעבוד בקיץ ושיגרת הגן ממשיכה, אבל חשבתי להכניס כמה "ימים כיפים", עכשיו, אחרי המסיבה. חשבתי על בועות סבון יום אדום/כחול או כל צבע אחר (אשמח לרעיונות) יש עוד רעיונות? אינדיאנים, נראה לי שהם קטנים מדי... (בני 2-4)

מאיגל

New member
אפשר גם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יום בוץ - באים עם בגדי ים ובתוך ארגז החול הרבה בוץ ושולחן בוץ ושולחן קצף שוב עם בגדי ים: ואפשר לפרוש להם ניילון על הרצפה בחצר ולתת להם צבעי ידיים ולפעול עם כל הגוף. או לפרוש ניילונים על שולחנות ולתת לילדים לצייר בצבעי אצבעות, ולעשות אח"כ הדפסים. כשהצבע עדיין טרי להניח עליו נייר לבן ולהדק.

מאיגל

New member
קיטנה בכיף לא?../images/Emo6.gif

מוציאים את הצינור בחצר ווושש.. שוטפים את הילדים. לא צריך הכל, אפשר חלק... אפשר להלביש לילדים חולצה משקית ניילון גדולה של זבל, חור למעלה לראש וחורים בצדדים לידיים. ולתת להם שולחן בוץ או צבעי ידיים ואז רק הידיים מלכלכות. קצת פחות לכלוך

krn

New member
לא מפחדת מליכלוך

רק שנתת צרור של רעינות כל כך מלכלכים. אני כל יום נותנת להם מים בחצר, ונרטבים חופשי. קחי בחשבון שהתצר מחול. תארי לך איך הם נראים. בנוסף, פעמיים בשבוע אנחנו הולכים לברכית הקיבוץ, כיף!

חניני

New member
../images/Emo140.gifעוד רעיון, פעילות כפית לילדים

לקחת ז'לי או פודינג אינסטנט, מוסיפים יותר מים כדי שיהיה נוזלי יותר ופחות מוצק ואז שמים על השולחן. והילדים עובדים עם החומר כמו בצבעי ידיים בהבדל שפה מותר גם ללקק מהיד.... הילדים מגלים לבד .... כמובן שהשולחן חייב להיות מאד נקי.... פעילות שהילדים הצעירים מאד אוהבים.

קרני12

New member
ואוו איזה רעיון מתוק../images/Emo3.gif

פשוט נחמד, ניראה לי שגם אני יהנה מעצם ההתעסקות הזאת

המשך לעבודה עם צבעי אצבעות

שמתקשרת גם למתנות : לתת לילדים לעשות הדפסים עם הידיים על בד ערבי או בד כותנה לבן אחר (בזיל הזול יש באיקאה או בחנויות בנחלת בנימין בתל-אביב) וחתוך אחר כך לפי מטר כמה שמחלטים קודם (נגיד: מטר על מטר או 1.5 על 1.5) לתת לאמא (או לעשות לבד) לתפור מסביב והנה יש מפה או קטן יותר ומשמש למפית על החלה ביום שישי או מטפחת לשיער לשבת כמובן שניתן להוסיף דבק נצנצים במגוון צבעים (מיוחד לבדים - ולא יקר) יעל

למעלה